Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET

Termékkatalógus
SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET
5 2 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - teljesítmény 800W, tartály űrtartalma: 1,4 l, mosható, higiénikus szűrő, teleszkópos cső, DustPro padlószívófej, szívófej kemény padlóra, integrált tartozékok 2v1
Kód:  ELXVB017 Termékszám:  ZSPCPARKET Gyártó honlapja:

SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET

Porszívózzon csendesen a 800 W teljesítményű, mosható, higiénikus szűrővel felszerelt Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET porszívóval. A 6 m hosszú, 9 m hatósugarú kábel lehetővé teszi, hogy két helyiséget probléma mentesen porszívózzon ki. A készüléket teleszkópos csővel, tartozékok széles skálájával és 1,4 űrtartalommal rendelkező portartállyal látták el.

Legfontosabb jellemzői

  • Energia osztály: A
  • Hatósugár: 9 m
  • Mosható szűrő
  • Csendes és könnyen üríthető rendszer
  • Speciális allergiásoknak is megfelelő szűrő

Csendes porszívózás

A készüléket Silence Pro rendszerrel látták el, amely rendkívül csendes működést tesz lehetővé. A porszívó minden alkatrészét úgy fejlesztették ki, hogy az a lehető legcsendesebb működést tegye lehetővé anélkül, hogy rontaná a teljesítményt.

Le az allergénekkel

A speciális Allergy Plus szűrő teljesen megszabadítja otthonát a szennyeződésektől és az allergénektől, így ez a porszívó ideális választás, ha allergiás, vagy egyéb légúti megbetegedésben szenvedő családtagja van. A , ez a porszívó ideális választás. teljesen megszabadulni a szennyeződéseket és allergének otthonában, így ha allergia vagy egyéb légúti feltételeket, ez az, ahol Hoover a nyilvánvaló választás. Egyszerű tartályürítés por rendszer Easy empty rendszer egyszerű tartályürítést tesz lehetővé. Porszívózás után elég kinyitni a tartályt és eltávolítani a tartalmát. A pornak otthonában nincs többé esélye!

 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
800 W Kész!

Zaj

Zajszint
74 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
43 cm Kész!
Mélység
32 cm Kész!
Tömeg
6,78 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ