A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCCLASS

Termékkatalógus
Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCCLASS
4,8 17 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 800 W teljesítmény, 1,4 l portartály, mosható higiénikus szűrő, teleszkópos cső, DustPro padlószívófej, integrált 2in1 tartozékok,
Kód:  ELXVB016 Termékszám:  ZSPCCLASS Gyártó honlapja:

Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCCLASS

Porszívózzon csendben, hála az Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCCLASS porszívónak, melynek teljesítménye 800 W, és még mosható higiénikus szűrővel is rendelkezik. A kábel hossza 6 m, akciórádiusza pedig 9 m, így mindenféle aljzatváltás nélkül könnyedén kiporszívózható akár két helyiség is. Tartozékokkal gazdagon felszerelt, portartálya pedig 1,4 literes.

Legfontosabb jellemzők

  • B energiaosztály
  • 9 m akciórádiusz
  • Mosható szűrő
  • Silence Pro és Easy Empty rendszer
  • Speciális szűrő allergiások számára

Csendes porszívózás

A Silence Pro rendszer biztosítja a csendes működést. Minden egyes alkotóeleme úgy lett kifejlesztve, hogy a porszívó a lehető legcsendesebb legyen, miközben a teljesítmény ne legyen korlátozva.

El az allergénekkel!

Az Allergy Plus szűrő tökéletesen megszabadítja Önt mindenféle allergéntől a lakásában, tehát ha netán valamiféle allergiában vagy légzőrendszeri megbetegedésben szenved, akkor ez a porszívó egyértelmű választás az Ön számára. Az Easy Empty rendszernek köszönhetően a por kiürítése még sosem volt egyszerűbb. A pornak mostantól az Ön háztartásában semmi esélye! 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Szívófej
Parkettára Kész!
Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
800 W Kész!

Zaj

Zajszint
76 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
43 cm Kész!
Mélység
32 cm Kész!
Tömeg
6,52 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Két dologról szeretnék érdeklődni: 1) ha Magyarországra rendelek, akkor hogyan érvényes a garancia? 2) ha új porszívót vásárolok, akkor a régi elszállítását vállalják? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCCLASS
Kiegészítők: Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCCLASS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCCLASS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCCLASS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux Cyclonic ZSPCCLASS SilentPerformer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux Cyclonic ZSPCCLASS SilentPerformer.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ