A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+

Termékkatalógus
Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+
5 1 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 800W teljesítmény, 1,8 literes portartály, Allergy Plus mosható szűrő, multiciklon technológia, elektronikus távirányító a fogantyún, AeroPro Ergo ergonomikus fogantyú, puha kerekek, AeroPro teleszkópos cső, AeroPro Silent padlószívófej, AeroPro Parkett Pro és Pro Flex szívófej, Aeropro 3 az 1-ben
Kód:  ELXVB019 Termékszám:  ZUCDELUXE+ Gyártó honlapja:

Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+

Az Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+ egy porzsák nélküli porszívó 800 wattos teljesítménnyel, nagyméretű portartállyal, mosható hipoallergén szűrővel, teleszkópos csővel és különféle szívófejekkel rendelkezik. A porszívó továbbá multiciklon technológiával lett felszerelve, ergonomikus kialakítású fogantyúja az elektronikus távirányítóval és a puha kerekekkel kényelmes takarítást tesz lehetővé.

Miért válaszd ezt a porszívót?

  • Porzsák nélküli porszívó
  • Mosható hipoallergén szűrő
  • Teleszkópos cső
  • Többféle szívófej
  • 10 m hatósugár
  • Elektronikus távirányító a fogantyún

Három szívófej az alap felszereltségben

Az alap felszereltség is többféle szívófejet tartalmaz. Az AeroPro Silent szívófej a kemény felületek, míg az AeroPro Parketto a parketta tisztításához alkalmas. A csomagban továbbá Flex Pro Nozzle szívófej, egy kefe és egy kárpitkefe is található.

Egyszerű és gyors ürítés

A Compact & Go technológiának köszönhetően rengeteg hely áll rendelkezésre a por tárolásához, amelyet aztán egyszerűen és gyorsan kiüríthetsz.

Intelligens, anatómiailag megformált fogantyú

Az elektronikus távirányítóval ellátott teleszkópos cső ergonomikus kialakítású fogantyúval rendelkezik. Elég csak megnyomnod a gombot, a porszívó pedig automatikusa kiválasztja az optimális teljesítményt a tisztítandó felülettől függően. A készülék tovább automatikus légáramlat vezérléssel is el lett látva.

 

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
800 W Kész!

Zaj

Zajszint
78 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
52 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!
Mélység
30 cm Kész!
Tömeg
9,69 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ