A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58

Termékkatalógus
Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58
5 1 értékelés
Porzsákos porszívó - porzsákos, teljesítmény 700 W, 3,5 l-es porzsák, nagyon csendes 58 dB (A), mosható Allergy Plus szűrő, hatósugár 12m, kábel hossza 9 m, tartozékok: Aeropro 3 az1-ben (kefe, résszívó, szívófej kárpithoz), AeroPro Silent szívófej, Aeropro Parketto szívófej, AeroPro Mini Turbo szívófej, Aeropro 36 mm-es cső
Kód:  EXLVS051b Termékszám:  ZUSALLER58 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58

Ha megbízható segítőt keres otthona takarításához, amely alkalmas lenne az allergiában szenvedők számára is, akkor pontosan ez az eszköz megfelelő az Ön számára. Ötvözi magában az erőt, a minőséget és a luxus design-t oly módon, hogy az eredmény egy nagy teljesítményű, mégis gazdaságos porszívó legyen tökéletes szűréssel. Az erős motor optimális légáramlást biztosít kiemelkedő hatékonysággal és alacsony energiafogyasztással. Emellett mindegy, milyen felületet porszívóz. Minden bizonnyal értékelni fogja a vonzó, gyönyörű kék színű design-t, ami által a hatékonyság mellett jól is néz ki.

Legfontosabb jellemzői

  • Digitális kijelző
  • Nagy teljesítmény - mindent alaposan felszív
  • A nagy hatékonyságú szívóerő pénzt takarít meg
  • Mosható Allergy Plus szűrő
  • Alacsony zajszint
  • AeroPro 3 az1-ben szívófej a nehezen elérhető felületekhez
  • Modern design

Ügyes segítő a háztartásban

Az UltraSilencer ZUSALLER58 porszívó úgy lett kifejlesztve, hogy munka közben senkit ne zavarjon. A zajszintet valójában kiváló 58 decibeles szinten tartja. Ebben segítenek a puha gumikerekek is, amik megvédik a padlót a karcolásoktól. A porszívót kiváló 12 m-es hatósugarával  a könnyedség ésa könnyű irányíthatóság jellemzi, ezért nem szükséges gyakran változtatni a csatlakozóljzatot.

Kitűnő szűrés

Ez a porszívó első osztályú mosható szűrővel felszerelt, amely a legkisebb részecskéket is felfogja, és védi az otthonát az allergénektől. A hatékony porszívózás mellett friss levegőt biztosít az egész család számára. A speciálisan tervezett s-bag porzsákok tiszta és friss levegőt bocsátanak ki, ezért óvják az allergiában szenvedőket.

Tökéletes felszereltség

Az AeroPro Parketto Pro szívófej egyszerűen felporszívózza a fapadlót, csempét és a padló réseit. Az ergonomikus markolatot nagyon kényelmes tartani, és nagyon jó dolgozni vele. A porszívó fel van szerelve szívóerő-ellenőrzővelEgy pillantás a képernyőre, és láthatja, ha ki kell cserélni a porzsákot vagy a szűrőt. Gondolva a tárolásra, a porszívó fogantyúkkal lett ellátva. Az AeroPro Silent szívófej hatékonyan, mélyről is kiszívja a szennyeződéseket nagy zajszint nélkül.

Felszereltség:

  • Aeropro 3 az 1-ben (kefe, résszívófej, szívófej kárpithoz)
  • AeroPro Silent szívófej
  • AeroPro Parkett szívófej
  • AeroPro Mini Turbo szívófej
  • 36 mm-es Aeropro cső

Paraméterek

Kábel hosszúsága
9 m Kész!
Hatósugár
12 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!
Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
9 m Kész!
Hatósugár
12 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
58 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
30,8 cm Kész!
Magasság
26,6 cm Kész!
Mélység
40,2 cm Kész!
Tömeg
8,73 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ