A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLFL58

Termékkatalógus
Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLFL58
5 1 értékelés
Porzsákos porszívó - porzsákos, teljesítmény 700W, porzsák 3,5 l, nagyon csendes 58 dB (A), mosható Allergy Plus szűrő, hatósugár 12 m, csatlakozó kábel hossza 9m, porzsák telítettségének elektronikus kijelzése, teleszkópos cső, ergonomikus ERGO fogantyú, soft start indítás, Aeropro 3az1 tartozékok (kefe, résszívó, fej kárpitokhoz), AeroPro Silent fej, Aeropro 3az1 fej, AeroPro Parkett Pro fej, csokoládébarna színű
Kód:  ELXVS051e Termékszám:  ZUSALLFL58 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLFL58

Ha  egy megbízható segítőt keres háztartásába, akkor ez a termék a megfelelő. Egyesíti az erőt,  a minőséget és a luxus dizájnt úgy, hogy egy  nagy teljesítményű, mégis gazdaságos tökéletes szűrésű porszívó jöjjön létre. Hatékony motorjával és az  optimális légáramlást biztosítva átlagon felüli  hatékonyságú és az alacsony energiafogyasztású. És teljesen mindegy, hogy milyen felülelet  porszívózik. Biztosan értékelni fogja a vonzó dizájnt a gyönyörű barna színben,  így hatékonyságán kívül ugyanakkor jól is néz ki.

Legfontosabb jellemzők

  • Digitális kijelző
  • Nagy teljesítmény - mindent alaposan felszív
  • A nagy hatékonyság pénzt takarít meg
  • Alacsony zajszint
  • AeroPro 3az1 fej a nehezen elérhető helyekhez
  • Modern dizájn

Intelligens segítség a háztartásban

Az UltraSilencer ZUSALLFL58 porszívó úgy volt kifejlesztve, hogy működésekor senkit se zavarjon. A zajszint  kiváló  58 decibel. Ehhez hozzájárulnak a puha gumi kerekek, amelyek védik a padlót a karcolásoktól. A porszívó kiváló hatósugara 12 m, könnyű és kiválóan irányítható, így nem kell túl gyakran változtatni a csatlakozókat.

Tökéletes felszerelés

Az AeroPro Parketto Pro fejjel könnyen felporszívózza a fa padlót, csempét és a padló réseit is. Az ergonomikus nyelet nagyon kényelmes tartani és könnyű vele dolgozni. A porszívó a szívóerő ellenőrzésével is fel van szerelve. Egy pillantás a képernyőre és megtudja, hogy kell e cserélni a porzsákot vagy a szűrőt. Gondolva volt a raktározásra is, amelyre a tartók szolgálnak. Az újAeroPro Silent Zen  fej kiszív minden  szennyeződést feleslegesen nagy zaj nélkül.

Felszereltség:

  • Aeropro 3az1 (kefe, résszívó, szívófej kárpitokhoz)
  • AeroPro Silent fej
  • AeroPro Parkett Pro fej

Paraméterek

Kábel hosszúsága
9 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!
Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
58 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
30,8 cm Kész!
Magasság
26,6 cm Kész!
Mélység
40,2 cm Kész!
Tömeg
8,43 kg Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLFL58 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLFL58. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLFL58. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLFL58. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLFL58.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ