Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSDELUX58

Termékkatalógus
Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSDELUX58
5 2 értékelés
Porzsákos porszívó - porzsákos, teljesítmény 700W, nagyon csendes 58dB(A), mosható Allergy Plus szűrő, hatáskör 12 méter , 9m-es tápkábel, Aeropro 3 az 1-ben tartozékok (kefe-fej, résszívó, kárpittisztító), AeroPro Silent fej, AeroPro Parketto Pro fej, 36mm-es Aeropro cső
Kód:  ELXVS051a Termékszám:  ZUSDELUX58 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSDELUX58

Ha egy megbízható takarító segédet keres háztartásába, akkor ez a készülék pontosan megfelelő lesz. Egyesíti erejét, a minőséget és a luxus kivitelt, továbbá abból egy nagy teljesítményű, mégis gazdaságos porszívó válik. A hatékony motor optimális légáramlást kiváló hatékonyságot és alacsony energiafogyasztást biztosít. Teljesen lényegtelen, hogy milyen felületet porszívóz. Bizonyára értékelni fogja szemrevaló fémes szürke színű kivitelét, ugyanis egyben hatékony és jól is mutat.

Legfontosabb jellemzői

  • Digitális kijelző
  • Nagy teljesítmény - mindent alaposan felszív
  • Nagy hatékonyságú porszívózás pénzt takarít
  • Alacsony zajszint
  • AeroPro 3 az 1-ben fúvóka az egyszerű porszívózásért még a nehezen elérhető helyeken is
  • Modern design

Smart háztartási asszisztens

Az UltraSilencer ZUSDELUXE58 készülék úgy lett kifejlesztve, hogy munkavégzése alatt senkit se zavarjon. A zajszint valójában kiváló 58 dB mértéken marad. Ehhez hozzájárulnak a puha gumi kerekek, amelyek megvédik a karcolásoktól a padlót. A porszívó kiváló hatósugara 12 m, amelyet a könnyedség és irányíthatóság jellemzi, így nem szükséges gyakran aljzatot változtatni.

Távirányítás

Az AeroPro Parkett Pro fúvókával egyszerűen felporszívózhatja a faparkettákat, csempét és a padló réseit is kitisztíthatja. Az ergonómikus nyelet nagyon kényelmes megtartani, és továbbá fel van szerelve egy távezérlő szívóerő szabályozó rendszerrel. Kímélje meg hátát a hajolgatástól, és állítsa be a készüléket állva. Mindössze egy pillantással meg tudja állapítani a készülék kijelzője alapján, hogy a porzsákot és a szűrőt szükséges-e cserélni vagy sem. A gyártó a tárolásra is gondosan ügyelt, ugyanis praktikus fogantyúkkal és csatlakoztatásokkal van felszerelve a készülék. Az AeroPro Silent Zen új fúvóka hatékonyan eltávolítja a mélyen megbúvó szennyeződéseket is, anélkül, hogy magas zajszintet eredményezne.

Felszereltség:

  • Aeropro 3 az 1-ben (kefe, réstisztító, kárpit szívófej)
  • AeroPro Silent fúvóka
  • AeroPro Parkett Pro fúvóka
  • 36 mm-es Aeropro fúvóka
 

Paraméterek

Kábel hosszúsága
9 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
9 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
58 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
30,8 cm Kész!
Magasság
26,6 cm Kész!
Mélység
40,2 cm Kész!
Tömeg
8,45 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSDELUX58 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSDELUX58. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSDELUX58. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSDELUX58. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSDELUX58.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ