Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Electrolux WQ61-42GG

Termékkatalógus
Electrolux WQ61-42GG
4,7 31 értékelés
Álló porszívó - Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 2 az 1-ben és Ciklon, töltöttségjelző, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, akkus, töltési idő 4,5 óra, működési idő 45 perc, akkumulátor kapacitása 2100 mAh, minden padlótípushoz, teljesítmény 26 W, zajszint 79 dB, tartály térfogata 0,3 l, mosható szűrő, habszűrő és EPA E10 szűrő, nyél részei teleszkópos cső, résszívófej, padlóra/szőnyegre kefe, fali tartó a csomag része, tömege 2,65 kg, porszívócső anyaga műanyag, szürke kivitel
Kód:  ELETV171 Termékszám:  900277517 Gyártó honlapja:

Electrolux WQ61-42GG

Az Electrolux WQ61-42GG rúdporszívóval kényelmesen kiporszívózhatod az egész háztartást. A porszívó már első pillantásra lenyűgöz elegáns szürke színű kifinomult formatervezésével, amelynek köszönhetően elnyerte a rangos Red Dot Design Award 2021 díjat  terméktervezés kategóriában. Az Electrolux porszívóval végzett munka során értékelni fogod a könnyű tömeget, amely kényelmes kezelést tesz lehetővé, és a levehető egységnek köszönhetően kényelmesen megtisztíthatod akár a padlószint feletti helyeket is - például autód is. Az Electrolux WQ61-42GG vezeték nélküliporszívóhoz egy portisztító kiegészítő és egy réstisztító kefe is tartozik, amelyeket tisztítás után könnyen tárolhatsz közvetlenül a porszívó testében.

A szürke Electrolux WQ61-42GG rúdporszívó jellemzői

  • Az axiális ciklon technológia nagy teljesítményt biztosít az otthoni porszívózás során
  • Ergonomikus kialakítása és könnyű tömege kényelmes kezelést tesz lehetővé
  • Electrolux WQ61-42GG elegáns szürke színben
  • Maximális üzemidő takarékos üzemmódban legfeljebb 45 perc töltésenként
  • Az ötfokozatú szűrés a mikroszemcsék 99,99%-át eltávolítja
  • Az Electrolux WQ61-42GG rúdporszívó gazdag kiegészítő választékkal rendelkezik

Technológia a nagyobb teljesítményért

Az Electrolux WQ61-42GG rúdporszívó axiális ciklontechnológiával rendelkezik, amely a szennyeződéstartály feltöltése után is nagy teljesítményt biztosít. Takarékos üzemmódban a porszívó akár 45 percig is üzemelhet, így könnyedén kitakaríthatod az egész háztartást. 2021-ben az Electrolux WQ61-42GG rúdporszívó elnyerte a rangos Red Dot-díjat terméktervezés kategóriában.

Az Electrolux WQ61-42GG ergonomikus kialakításával emelkedik ki

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az Electrolux WQ61-42GG rúdporszívó kezelése rendkívül kényelmes. A porszívó használatakor értékelni fogod a könnyű tömeget is, így hosszabb ideig dolgozhatsz vele. A levehető kézi egység különböző fogási lehetőségekkel ideális a padlószint feletti tisztításhoz vagy épp az autó porszívózásához.

Kiváló minőségű szűrés

Az Electrolux WQ61-42GG kiváló minőségű ötfokozatú szűrést kínál, amely megbízhatóan eltávolítja a mikroszemcsék akár 99,99%-át. Ennek köszönhetően tökéletesen tiszta, por- és pollenszemcséktől-, állatszőrtől- és egyéb allergénektől mentes otthont biztosíthatsz.

Praktikus tartozékok az Electrolux WQ61-42GG porszívóhoz

Az Electrolux WQ61-42GG rúdporszívó használata során értékelni fogod a gazdag tartozék-kínálatot. Portörlő kefét és egy réstisztító tartozékot kínál, amellyel kényelmesen tisztíthatod a nehezen hozzáférhető helyeket is. Ezenkívül a tartozékok tisztítás után könnyen tárolhatók az Electrolux WQ61-42GG készülék testében, így a tárolás nagyon kényelmes, a tartozékok pedig mindig kéznél lehetnek.


Paraméterek

Tisztítás típusa
Felszívás Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Felszívás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Porszívó típus

Porszívó típus
Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 2 az 1-ben, Ciklon Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter Kész!
Nyél
Teleszkópos cső Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, Habszűrő, EPA E10 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
26 W Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,3 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,5 cm Kész!
Magasság
110,5 cm Kész!
Mélység
14 cm Kész!
Tömeg
2,65 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux WQ61-42GG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Well Q6 WQ61-42GG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux WQ61-42GG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux WQ61-42GG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux WQ61-42GG.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ