Shop roku Siguro kuchyňský robot

Electrolux WQ61-46DB

Termékkatalógus
Electrolux WQ61-46DB
4,6 17 értékelés
Álló porszívó - Porzsák nélküli, Álló, Kézi és 2 az 1-ben, töltöttségjelző, LED világítás, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, akkus, töltési idő 4,5 óra, működési idő 45 perc, akkumulátor kapacitása 2100 mAh, minden padlótípushoz, teljesítmény 27 W, EPA szűrő, habszűrő és EPA E10 szűrő, nyél részei teleszkópos cső, finom sörtés és turbó kefe, tömege 2,8 kg, porszívócső anyaga műanyag, zöld kivitel
Kód:  ELETV195 Termékszám:  900277521 Gyártó honlapja:

Electrolux WQ61-46DB

Használhatod az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívót az egész háztartás kényelmes porszívózásához. A porszívó első ránézésre lenyűgöz kifinomult dizájnjával, stílusos kék színkivitelben, aminek köszönhetően elnyerte a 2021-es rangos Red Dot Design Award díjat termékdizájn kategóriában. Electrolux porszívóval való munka során garantáltan értékelni fogod annak könnyű súlyát, amely kényelmes kezelést tesz lehetővé, és a kivehető egységnek köszönhetően kényelmesen tisztíthatod akár a padlószint feletti helyeket is – mint például az autódat. Az Electrolux WQ61-46DBakkumulátoros porszívóhoz porkefe és réstisztító kefe is tartozik, melyek tisztítás után könnyedén tárolhatók közvetlenül a porszívó testében.

Az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívó legfontosabb jellemzői, kék

  • Az axiális ciklon technológia nagy teljesítményt biztosít otthonod porszívózásakor
  • Az ergonomikus kialakítás és a kis súly kényelmes kezelést tesz lehetővé
  • Electrolux WQ61-46DB stílusos rúdporszívó kék színben
  • Maximális működési idő gazdaságos üzemmódban mindössze 45 percnyi töltési idővel
  • Az ötfokozatú szűrés a mikrorészecskék akár 99,99%-át is eltávolítja
  • Az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívó számos tartozékkal büszkélkedhet

Technológia a nagyobb teljesítmény elérése érdekében

Az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívó axiális ciklon technológiával rendelkezik, amely a portartály feltöltése után is biztosítja a porszívó nagy teljesítményét. Takarékos üzemmódban a porszívó akár 45 percig is kibírja, így az egész háztartást gond nélkül kitakaríthatod. 2021-ben az Electrolux WQ61-46DBrúdporszívó elnyerte a rangos Red Dot díjat a termékdizájnkategóriában.

Az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívó ergonomikus kialakításával tűnik ki

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az Electrolux WQ61-46DBrúdporszívó kezelése rendkívül kényelmes. A porszívóhasználatakor biztosan értékelni fogod annak kis súlyát is, így hosszabb ideig dolgozhatsz vele. Van rajta egy kivehető kézi egység különböző fogási lehetőségekkel, amelyeket padlószint feletti tisztításhoz vagy autó porszívózásához használhatsz.

Kiváló minőségű szűrés

Az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívó kiváló minőségű,ötfokozatú levegőszűrést kínál, amely megbízhatóan eltávolítja a mikrorészecskék akár 99,99%-át. Ennek köszönhetően könnyedén biztosíthatod a tökéletesen tiszta háztartást por vagy pollenszemcsék, állati szőr és egyéb allergének nélkül.

Praktikus tartozékok az Electrolux WQ61-46DB porszívóhoz

Az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívó használatakor értékelni fogod a számos tartozékot. Egy porkefe és egy réstisztító kefe is tartozékként kapható, mellyel még a nehezen elérhető helyeket is kényelmesen kitisztíthatod. Ezen kívül tisztítás után a tartozékok könnyedén tárolhatók az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívó testében, így azok tárolása nagyon kényelmes, a tartozékok pedig mindig kéznél vannak.

Automata BrushRollClean™ kefetisztító rendszer 

Az Electrolux WQ61-46DB rúdporszívó a forgó kefe automatikus tisztítására képes. Csak lépj a pedálra, és a fúvóka könnyedén megszabadulhat a különféle kusza szálaktól, mint példáaul a szőrszálaktól és hajszálaktól.

Az egyedülálló Electrolux Well Q6 WQ61-46DB rúdporszívó a következő rangos díjakat nyerte el: 

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb porszívót a WELL Q8 / WELL Q7 / WELL Q6 sorozatokból

A WELL Q sorozatú porszívókhoz ajánlott tartozékok


Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Nyél
Teleszkópos cső Kész!
Kefék
Finom sörtés, Turbó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő, Habszűrő, EPA E10 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
27 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
14 cm Kész!
Magasság
110,5 cm Kész!
Mélység
25,5 cm Kész!
Tömeg
2,8 kg Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux WQ61-46DB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Well Q6 WQ61-46DB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux WQ61-46DB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux WQ61-46DB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux WQ61-46DB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ