30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux WQ71-P50IB

Termékkatalógus
Electrolux WQ71-P50IB
4,6 28 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 50 perc, töltési idő 4,5 óra, mosható szűrő, habszűrő és EPA E10 szűrő, 27 W teljesítmény, zajszint 79 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,3 l űrtartalommal, töltöttségjelző, LED világítás, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 110,5 × 25,5 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, kék kivitel
Kód:  ELETV232 Termékszám:  900277561 Gyártó honlapja:

Electrolux WQ71-P50IB

Az Electrolux WQ71-P50IB rúdporszívóval kényelmesen porszívózhatod ki az egész háztartást. A porszívó első pillantásra lenyűgöz elegáns kék színű kifinomult formatervezésével, amelynek köszönhetően elnyerte a rangos Red Dot Design Award 2021-es díját is, terméktervezés kategóriában. Az Electrolux porszívóval végzett munka során értékelni fogod a könnyű tömeget, amely lehetővé teszi a kényelmes kezelést, és a levehető egységnek köszönhetően kényelmesen tisztíthatod akár a padlószint feletti területeket is - például autód is. Az Electrolux WQ71-P50IB vezetéknélküli porszívóhoz egy por kiegészítő és egy réstisztító kefe is tartozik, amely tisztítás után könnyen tárolható közvetlenül a porszívó testében.

A kék színű Electrolux WQ71-P50IB rúdporszívó legfontosabb jellemzői

  • Az axiális ciklon technológia nagy teljesítményt biztosít az otthoni porszívózás során
  • Ergonomikus kialakítása és könnyű tömege kényelmes kezelést tesz lehetővé
  • Stílusos kék színű Electrolux WQ71-P50IB
  • A maximális üzemidő takarékos üzemmódban legfeljebb 50 perc töltésenként
  • Az ötfokozatú szűrés a mikroszemcsék 99,99%-át eltávolítja
  • Az Electrolux WQ71-P50IB rúdporszívó kiegészítők gazdag választékát kínálja

Electrolux WQ71-P50IB szűk helyekre ideális szívófejjel

Az Electrolux WQ71-P50IB rúdporszívó egy speciális PowerPro Rollerrel rendelkezik, amely könnyen és gyorsan eltávolítja a felgyülemlett szennyeződéseket. A zárt szívórendszernek köszönhetően nagyobb levegősebesség biztosított az akár hétszer erősebb szívás érdekében. Az Electrolux WQ71-P50IB rúdporszívóval kényelmesen eltávolíthatod a szennyeződéseket még a nehezen hozzáférhető helyekről is.

Az Electrolux WQ71-P50IB ergonomikus kialakításával kiemelkedő termék

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az Electrolux WQ71-P50IB rúdporszívó kezelése rendkívül kényelmes. A porszívó használatakor értékelni fogod a könnyű tömeget is, így hosszabb ideig dolgozhatsz vele. A levehető kézi egység különböző fogási lehetőségeket biztosít a padlószint feletti tisztításhoz vagy épp az autó porszívózásához.

Kiváló minőségű szűrés

Az Electrolux  WQ71-P50IB rúdporszívó kiváló minőségű ötfokozatú szűrést kínál a levegőből, amely megbízhatóan eltávolítja a mikroszemcsék akár 99,99%-át. Ennek köszönhetően tökéletesen tiszta, por- és pollenszemcséktől-, állatszőrtől- valamint egyéb allergénektől mentes otthont biztosít.

Praktikus tartozékok az Electrolux WQ71-P50IB porszívóhoz

Az Electrolux WQ71-P50IB rúdporszívó használatakor értékelni fogod a gazdag tartozék-választékot is. Portörlő kefe és egy réstisztító tartozék is rendelkezésedre áll, amellyel kényelmesen tisztíthatod a nehezen hozzáférhető helyeket is. Ráadásul, ha végeztél a takarítással, a tartozékok könnyen tárolhatók az Electrolux WQ71-P50IB készülék házában, így a tárolás rendkívül kényelmes, és a tartozékok mindig kéznél lehetnek.

Technológia a nagyobb teljesítményért

Az Electrolux WQ71-P50IB botporszívó axiális ciklontechnológiával rendelkezik, amely a szennyeződéstartály feltöltése után is nagy teljesítményt biztosít. Takarékos üzemmódban a porszívó akár 50 percig is üzemelhet, így könnyedén kitakaríthatja az egész háztartást. 2021-ben az Electrolux WQ71-P50IB botporszívó elnyerte a rangos Red Dot-díjat a terméktervezés kategóriában.


Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Nyél
Teleszkópos cső Kész!
Kefék
Por, Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, Habszűrő, EPA E10 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
27 W Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,3 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,5 cm Kész!
Magasság
110,5 cm Kész!
Mélység
14 cm Kész!
Tömeg
2,8 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hova kell csatlakoztatni az Elektrolux WQ71-50i álló porszívó akkutöltő jack dugóját?

Kérdések és válaszok: Electrolux WQ71-P50IB
Kiegészítők: Electrolux WQ71-P50IB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Well Q7 WQ71-P50IB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux WQ71-P50IB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux WQ71-P50IB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ