Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Electrolux ZB3106

Termékkatalógus
Electrolux ZB3106
5 1 értékelés
Álló porszívó - 2in1-ben készülék, 0,5 l-es portartály, ciklon egység, szabadalmaztatott Brush Roll Clean rendszer, töltöttség-jelző
Kód:  ELXVTA07 Termékszám:  ZB3106 Gyártó honlapja:

Electrolux ZB3106

le
A sokoldalú tisztító 2in1

Sokoldalú 2in1-ben porszívó

Használja ki a kiemelkedő rugalmasságot és a funkcionális dizájnt! Akár nagy területet vagy éppen kis, nehezen hozzáférhető teret kell kiporszívózni, az Ergorapido porszívó tökéletes munkát fog végezni. A könnyen elővehető kézi készülék lehetővé teszi a konyhaasztalon, a bútorokon vagy a jármű belsejében való porszívózást is.

le
Patentovaný Brush Roll Clean

Szabadalmaztatott Brush Roll Clean

Felejtse el a szőr és a rostok végtelenségig tartó eltávolítását porszívójából! A Brush Roll Clean szabadalmaztatott technológiának köszönhetően az új Ergorapido porszívó megteszi ezt Ön helyett egy pedál egyszerű megnyomásával.

Az Ergorapido több, mint 10 éve segíti háztartásokat

Az Ergorapido porszívó először 2004-ben került a piacra és jelentős előrelépést képviselt az akkumulátoros rúdporszívó kategóriájában. Azóta folyamatosan tökéletesedik és megújul, hogy a legnagyobb teljesítményt és kényelmet nyújtsa a felhasználóknak. A több, mint egy évtized alatt 10 millió darabszámot meghaladó Ergorapido-t adtak el világszerte. A porszívó számos díjat kapott neves független szervezetektől, köztük a tekintélyes Red Dot Design Award, Plus X Award és a Housewares Design Award elismeréseket.

le
kezelhetőség

Könnyű kezelhetőség

A 180°-ban manőverezhető EasySteer rendszer, az ergonómikus dizájn, a kifinomult szívófej és a nagy hátsó kerekek minden típusú padló porszívózásánál biztosítják a szükséges rugalmasságot és a problémamentes mozgást és forgást.

le
világítás fúvóka

Megvilágított szívófej

Az Ergorapido porszívó szívófeje 180°-os manőverezhetőséget tesz lehetővé és LED világítással van felszerelve a tökéletes porszívózás érdekében. Mindig látja, mit és hol porszívózik, és semmi nem kerüli el a figyelmét még a lakás legsötétebb sarkában sem.


le
Electrolux ZB3106

Tartozékok

  • Hatékony segítő a mindennapos takarítás során.
  • Kézi üzemmódban szolgálja a kis felületek gyors tisztítását.
  • Rúdporszívóként képes az egész lakás alapos kitakarítására.
  • Portartály kapacitás: 0,5 l.
  • Működési idő max. 30 perc = közel 20%-kal hosszabb akkumulátor-élettartam, mint a korábbi generációknál.
  • Az újratöltés időtartama kb. 4 óra.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux ZB3106
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB3106. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux ZB3106. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB3106. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB3106.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ