30 dnů na vrácení Shop roku

Electrolux ZB3212

Termékkatalógus
Electrolux ZB3212
4,0 1 értékelés
Álló porszívó - 2in1 készülék, 0,5 l-es portartály, ciklon egység, Brush Roll Clean szabadalmaztatott tisztító rendszer, LED-es padlószívófej, 18 V Li-Ion akkumulátor, kefe és résszívó fej
Kód:  ELXVTA15 Termékszám:  ZB3212 Gyártó honlapja:

Electrolux ZB3212

le
A sokoldalú tisztító 2in1
 

Sokoldalú 2in1-ben tisztító

Kiemelkedő rugalmasság és funkcionális design jellemzi. Akár nagyobb területek felporszívózására van szükség vagy kisebb, nehezen hozzáférhető részek feltakarítására, az Ergorapido porszívó tökéletesen elvégzi a feladatot. A könnyű kézi készülék lehetővé teszi a konyhaasztal, bútorok vagy gépjárművek belsejének egyszerű porszívózását.

le
Patentovaný Brush Roll Clean
 

Szabadalmaztatott Clean Brush Roll

Felejtse el a végtelenségig tartó, a porszívó fejéből a szennyeződések eltávolítására tett kísérleteket. Az új Ergorapido porszívó szabadalmaztatott Clean Brush Roll technológiája megteszi Ön helyett, egyszerűen csak nyomja meg a pedált.

Az Ergorapido több mint 10 éve segíti a háztartásokat

Az Ergorapido porszívót először 2004-ben dobták piacra, mely jelentős előrelépést jelentett a rúdporszívók kategóriájában. Az eltelt időszakban jelentősen továbbfejlesztették, hogy még nagyobb teljesítményt és kényelmet nyújtson a felhasználók számára. A több, mint két évtized alatt az ErgoRapida modellt 10 millió darabot meghaladó példányszámban adták el világszerte. A porszívó számos díjat is elnyert független szervezetektől, köztük a tekintélyes Red Dot Design Award, Plus X Award és a Housewares Design Award elismeréseket.

le
kezelhetőség
 

Könnyű kezelhetőség

A 180° fokos EasySteer rendszer könnyű manőverezést biztosít, ergonomikus kialakítása, a kifinomult motorháztető és a nagy hátsó kerekek minden típusú padló felporszívózásánál biztosítják a szükséges rugalmasságot, valamint a könnyű mozgást és forgást.

le
világítás fúvóka
 

Világító szívófej

Az Ergorapido porszívó szívófeje 180° fokos manőverezhetőséget kínál és LED világítással van felszerelve a tökéletes porszívózáshoz. Mindig látni fogja, mit és hol porszívóz, így még a legsötétebb sarkot sem fogja kihagyni a lakásban.


le
Electrolux ZB3212
 

Tartozékok

  • Tökéletes segítség a mindennapos takarítás során
  • Kézi üzemmódban kis felületek gyors felporszívózásához használható
  • Rúdporszívó kivitele ellenére alapos takarítást biztosít
  • A portartály kapacitása: 0,5 l
  • Akár 30 perc működési idő = az akkumulátor élettartama 20%-al hosszabb, mint a korábbi modeleké
  • Az újratöltés időtartama kb. 4 óra
 

Paraméterek

Töltési idő
240 min Kész!
Működési idő
29 perc Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
1,45 cm Kész!
Magasság
11,45 cm Kész!
Mélység
2,65 cm Kész!
Tömeg
3,15 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux ZB3212 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB3212. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux ZB3212. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB3212. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB3212.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ