A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Velikonoce HU

ELECTRONIC ARTS

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
EA Games játékok az Alza.hu oldalon

Electronic Arts - minél nagyobb, annál jobb

A kaliforniai székhelyű Electronic Arts (EA) a játékipar első nagy úttörőjének tekinthető. Eredete 1982-re nyúlik vissza, amikor Trip Hawkins megalapította a céget Redwood Cityben. Azóta az EA óriásira nőtt, és bár van néhány "saját" játéka, például a FIFA sportfranchise, az NHL, az NBA és hasonlók, leginkább az AAA-címek kiadására koncentrál, amelyeket más világhírű stúdiók, például a BioWare, a DICE és a Maxis fejlesztettek az égisze alatt. Az EA márkanevet olyan franchise-ok is használják, mint a The Sims, a Need for Speed, a Battlefield és a Mass Effect.

FIFA 18

FIFA - a futball még mindig megmozgatja a világot

A FIFA játéksorozat az Electronic Arts egyik zászlóshajója. Több mint 100 millió eladott példánnyal a legkelendőbb sportjáték sorozat, amely mögött az EA Sports áll. Évről évre vasszigorlatos rendszerességgel szállítja a legjobb virtuális futballt. A FIFA játéksorozat hivatalosan licencelt, így valódi futballisták és klubok neveit is megtalálhatjuk benne.

The Sims - amikor a való élet nem elég

A Maxis és a The Sims Studio megalkotta a The Sims nevű jelenséget, amely lényegében egy valós élet szimulátor. Természetesen olyan dolgokat is megtehetsz, amiket a való életben nem úsznál meg, de hát erről szólnak a videojátékok. Létrehozod a karakteredet, egy úgynevezett simet, és aztán csak próbálod minél jobbá - vagy rosszabbá, ha huncut vagy - tenni őt. A The Sims 4 aktuális részéhez még számos DLC-bővítmény jelenik meg, például a The Sims: Dogs and Cats.

The Sims 4
Battlefield 1

Csatatér - a második világháborútól a jövőig

A sorozat legelső része, a Battlefield 1942 szó szerint lyukat robbantott a világba. Ez egy második világháborús FPS volt, amelyből teljesen hiányzott az egyjátékos kampány, és csak a többjátékos játékra koncentrált, a hangsúlyt a csapatjátékra, a változatos hivatásokra és a taktikai területfoglalásra helyezve. Azóta különösen maguk a csataterek változtak meg. A Battlefield 2 a modern hadszínterekkel ismertetett meg minket, a Battlefield 2142 a jövőbe repített minket, a jelenlegi Battlefield 1 pedig egy olyan világháborús időszakot kínál, amely a játékiparban nem igazán van képviselve.

Need for Speed - a rendőrségi üldözések és az autótuning sosem unalmas

Sok év telt el az Electronic Arts első címe, az 1994-es Need for Speed óta, és azóta számtalan folytatást láthattunk. Ez egy arcade versenyszimulátor, ahol a világ leghíresebb márkáinak autóival száguldozhatsz. A Need for Speedre jellemzőek az adrenalintól fűtött üldözések a rendőrséggel és az autótuning, ami különösen az Underground sorozatban nagyon magas szintet ér el.

Need for Speed: Payback
Mass Effect: Andromeda

MMass Effect - az epikus sci-fi szerepjáték, amely ma is él

A BioWare fejlesztői tudják, hogyan kell rendes RPG-t készíteni. Az összes epizód - Mass Effect, Mass Effect 2 és Mass Effect 3 - cselekménye az élet megőrzéséért folytatott nagy csatát követi az egész galaxisban. Shepard parancsnok szerepében megpróbálod egyesíteni az ismert univerzum intelligens fajait a szörnyű Kaszások elleni harcban. A Mass Effect játékcímet a kiváló szinkronizálás, a filmszerű párbeszédek és a kiváló hangsávok miatt dicsérik. A legújabb rész, a Mass Effect: Andromeda, az eredeti trilógia történetétől függetlenül, az azonos nevű galaxisban játszódik.

    Érdekes tények az Electronic Arts vállalatról

    • 2017 elején az Electronic Arts az Activision Blizzard után a világ második legnagyobb játékipari vállalata. Ezzel megelőzi a Take-Two Interactive-ot és a Ubisoftot.
    • A már említetteken kívül az Electronic Arts olyan márkák tulajdonosa, mint a Crysis, a Dead Space, a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Command & Conquer.
    • Az Electronic Arts tulajdonában van egy Origin nevű elektronikus alkalmazás, amely a Valve Steamjéhez hasonló elven működik.
    EA Games
    133 termék
    4,9
    Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - Nintendo Switch
    Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - A népszerű versenyzős játék továbbfejlesztett változata, nagyobb felbontással, részletesebb textúrával és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott kiterjesztést is.
    12 790 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: NSW741
    4,8 26×
    Need For Speed Heat - PS4
    Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
    13 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MSX682
    4,9 34×
    Star Wars Jedi Fallen Order - PS4
    Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A játék a Jedi lovagok szemszögéből egy igencsak sötét korszakban játszódik. Már önmagában a létezésük is illegális, ezért hajtóvadászat folyik ellenük, és fokozatosan legyilkolják őket.
    8 290 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MSX534
    5,0
    Battlefield 1 - PC DIGITAL
    PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja akció és lövöldözős
    5 690 Ft
    Letölthető
    Termékkód: MVE005068
    4,5 18×
    UFC 4 - PS4
    Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Alkoss saját legendát, amelyet a harci stílusod, személyiséged és sikered formál. Nem számít, hogy hol vagy mikor játszol, az UFC 4-ben mindig a harc középpontjában leszel.
    10 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MSX870
    The Sims 4: Út a hírnévhez - PC DIGITAL
    Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
    10 590 Ft
    Letölthető
    Termékkód: MVE005282
    1,0
    The Sims 4: Szülők- PC DIGITAL
    Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
    12 590 Ft
    Letölthető
    Termékkód: MVE005275
    4,7 45×
    EA Sports FC 24 - PS4
    Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt
    9 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MSX1506
    4,9 24×
    EA Sports FC 24 - Xbox
    Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
    9 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: XBSE0405
    5,0 29×
    It Takes Two - PS4
    Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játszd el Cody és May veszekedő párosát, akiket babává varázsoltak. Együtt egy fantasztikus világ csapdájába esnek, amelyben számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
    7 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MSX952
    4,5
    EA Sports FC 24 - Nintendo Switch
    Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
    11 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: NSW1258
    4,9 23×
    Star Wars Jedi: Survivor - PS5
    Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkoznunk kéne az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki BD-1 droidot is.
    15 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PSV0253
    4,7 12×
    EA Sports FC 24
    PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja sport, szimulátor és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
    11 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WG1421
    5,0
    It Takes Two - Xbox
    Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Játssz a viszálykodó házaspár, Cody és May szerepében, akik varázslatos módon babákká változtak. Együtt csapdába esnek egy fantasztikus világban, ahol számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
    7 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: XBSE0018
    4,6 17×
    Need For Speed Unbound - PS5
    Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén, és a heti selejtezőkön juss be a The Grand-ba, a végső Lakeshore versenykihívásba. Töltsd meg a garázst precízen hangolt egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
    7 690 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PSV0354
    4,5
    EA Sports WRC - PS5
    Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb rallyjátékban, az EA SPORTS™ WRC-ben. Íme, az FIA rally világbajnokság teljesen új hivatalos videojátéka, amelyet első alkalommal a DiRT Rally sorozat mögött álló, díjnyertes csapat fejlesztett.
    11 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PSV0547
    Need for Speed Undercover - PC DIGITAL
    PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja versenyzős és árkád
    9 620 Ft
    Letölthető
    Termékkód: MVE005015
    5,0
    The Sims 4: Werewolves - PC DIGITAL
    Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, magyar felirat, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához
    8 480 Ft
    Letölthető
    Termékkód: MVE005885
    5,0
    NHL 24 - Xbox One
    Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
    Szuper ár
    13 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MXO898
    4,5
    Dead Space
    PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Aalapvetően újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék magával ragadó látásmódjához.
    9 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WG1333
    4,3 35×
    EA Sports FC 24 - PS5
    Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
    9 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PSV0495
    5,0
    The Sims 4: For Rent - PC DIGITAL
    Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, cseh felirat, műfaj: Szimulátor, alapjáték szükséges a használathoz
    12 720 Ft
    Letölthető
    Termékkód: MVE005919
    5,0
    NHL 24 - Xbox Series X
    Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
    Szuper ár
    15 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: XBSE0430
    4,5 10×
    Star Wars Jedi Survivor
    PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkozunk az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
    13 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WG1365

    ELECTRONIC ARTS

    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ