Shop roku Shop roku

Elektromos hajkefék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasalófelület anyaga
Kerámia
(12)
Turmalin
(3)
Max. hőmérséklet
200 °C
230 °C
-
Min. hőmérséklet
80 °C
180 °C
-
Kábel hosszúsága
1,5 m
3 m
-

Az elektromos hajkefe innovatív változást hoz a hajápolásban. Kényeztesd magad gyönyörűen egyenes és fényes hajjal minden nap, még a reggeli rohanásban is. Az elektromos hajkefe ezt és még ennél is többet nyújt. Olvass tovább, és tudd meg, milyen egyéb előnyei vannak a használatának, és mire figyelj, amikor kiválasztod.

Tovább

Milyen előnyei vannak az elektromos hajkefe használatának?

Az elektromos hajkefe egy olyan segédeszköz, amely egy kefét és egy hajegyenesítőt kombinál. Használata után a haj nemcsak tökéletesen fésült, hanem sima, fényes és dús is lesz. Milyen egyéb előnyei vannak ennek az eszköznek?

  • A fésülés és vasalás kombinációjával feleannyi idő alatt elkészülhetsz.
  • Kisimítja és kifésüli a hajat anélkül, hogy az elveszítené természetes volumenét és fényét.
  • Az elektromos hajkefe kiküszöböli a haj károsodását okozó göndörödést.
  • Alkalmas minden hajtípusra - hullámos, göndör, sűrű és vékonyszálú hajra is.
  • Az előnyök közé tartozik a könnyű kezelhetőség és a kényelmes használat is.

Jelentős előny az ergonomikus kialakítás is, amely megkönnyíti az elektromos hajkefe tartását. A különböző minták választéka az egyenes haj minden kedvelőjének tetszeni fog.

Az elektromos hajkefék két változatban kaphatók

Válassz elektromos hajkefe eszközt a hajtípusod figyelembevételével. Ha csak vasalni szeretnéd a hajad, egy hajvasaló is megteszi. Ha a hajad göndör és sérült, akkor válassz ionizáló kefét.

  • A hajegyenesítő kefe nem csak gyönyörűen kifésüli a hajat, hanem ki is egyenesíti azt. Nem kell többé az egyik kezedben kefét, a másikban pedig hajvasalót tartanod, a hajvasaló kefe mindent egyszerre csinál. A hajad így dús és fényes lesz.
  • Az ionizáló hajkefék annyiban különlegesek, hogy negatív ionokat bocsátanak ki, amelyek megvédik a hajat a külső hatásoktól. A haj nem göndörödik, nem sérül és nem töltődik fel, hanem tele van csillogással.

?

Lehet-e az elektromos hajkefe egyben ionizáló kefe is?

Ha mindkét lehetőség tetszik, nem szükséges külön megvásárolni őket. Az elektromos hajkefe lehet ionizáló is. Ez azt jelenti, hogy egyetlen készülékkel gyönyörűen egyenes hajat érhetsz el, amely nem elektromos, göndörödésmentes, fényes és egészséges kinézetű.

Fontos, hogy az elektromos hajkefe minőségi anyagból készült lapokkal rendelkezzen

Ha elektromos hajkefe típust választasz, a lapok anyaga az egyik legfontosabb paraméter. A választott anyag határozza meg a sérülés elleni védelem szintjét, hogy mennyire kíméletes a hajhoz és mennyi ideig használható az eszköz.

  • A kerámia az egyik leggyakrabban használt anyag. Nagyon simán siklik a hajon, és megakadályozza a túlzott károsodást. Legnagyobb előnye a gyors és egyenletes felmelegedés.
  • A turmalinnal ellátott kerámia a természetes haj ionizálására használt felület. Az anyag antisztatikus hatású, így a haj nem fog feltöltődni és göndörödni. Nagyon finom és törékeny hajhoz alkalmas.

Az elektromos hajkefe típushoz optimális hőmérsékletre van szükség

Az elektromos hajkefék használata során többféle hőmérséklet beállítására van lehetőség. Minden hajtípusnak más-más hőmérsékletre van szüksége, így a haj nem fog károsodni a hő miatt.

Hajtípus Ajánlott hőmérséklet °C-ban
Vékonyszálú 120–160
Normál 160–180
Erős 180–240

A hajvasalás közbeni sérülés kockázatának csökkentése és a túlmelegedés megakadályozására szolgáló védőréteg létrehozása érdekében javasoljuk, hogy használj hővédő hajra szánt termékeket.

Elektromos hajkefék tökéletes kezeléssel? Vedd figyelembe az egyéb paramétereket is

A fenti kritériumok mellett az olyan paraméterek, mint a felfűtési idő, a tápkábel hossza és a kijelző is fontosak ahhoz, hogy az elektromos hajkefe és annak működése tökéletes legyen.

  • A felfűtési időnek a lehető legrövidebbnek kell lennie a lehető leggyorsabb beállítás érdekében. Ez 30 és 600 s között mozog.
  • A tápkábel hossza 1,8-3 m között mozog. Minél hosszabb a kábel, annál könnyebb az eszköz használata.
  • A kijelző a hőmérséklet beállítására szolgál. Választhatsz a háttérvilágítású vagy a világítás nélküli kijelző között.

Elektromos hajkefe vagy hajvasaló – helyettesíthető vele?

Az elektromos hajkefe hasonlóan működik, mint a hajvasaló. Amellett, hogy kiegyenesíti a hajat, kibontja azt, így sok időt és helyet takarít meg a fürdőszobában. Innovatív technológiájának köszönhetően a különösen göndör és hullámos haj vasalása gyorsabb és kíméletesebb, mivel az elektromos hajkefe magasabb hőmérsékletet használ.

i

Négyszögletes vagy kerek elektromos hajkefe?

A rakoncátlan haj kiegyenesítéséhez egy klasszikus, szögletes elektromos hajkefe is megteszi a hatását. Ha azonban inkább laza hullámokat szeretnél, akkor egy kerek elektromos hajkefe modellt ajánlunk, amely dizájnos formájával tökéletesen formát ad a hajnak.

A különleges funkciók a következő szintre emelik az elektromos hajkefe használatát

A hajkefe elektromos változata számos különleges funkciót kínál, amelyek sokoldalú segítőtárssá teszik a sima frizura elkészítésében. Könnyű kezelhetőségének és sebességének köszönhetően minden nap könnyedén használhatod.

  • A gyors felfűtés biztosítja, hogy az elektromos hajkefe másodpercek alatt használatra kész legyen.
  • A hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi az optimális hőmérséklet kiválasztását a hajtípusodnak megfelelően, így elkerülhető a károsodás.
  • A biztonsági zár megakadályozza a véletlen hőmérséklet-beállítást hajformázás közben.
  • Rugalmas kábel a könnyű és biztonságos kezeléshez a forgatható mechanizmusnak köszönhetően.
  • A hajkefe elektromos változata tökéletesen kibogozza a hajat, felesleges göndörödés vagy gubancolódás nélkül.
  • A működést jelző fény megkönnyíti az elektromos kefe kikapcsolt állapotának megállapítását.
  • Az ionizálás egy olyan eljárás, amely megvédi a hajat a negatív hatásoktól, megakadályozza a feltöltődést és a gubancolódást.
  • Az automatikus kikapcsolás védelmet nyújt. A készülék egy bizonyos időtartamú inaktivitás után kikapcsol.
  • Az úti hajkefe elektromos változata minden utazó számára alkalmas. Kompakt, hordozható és mégis nagy teljesítményű eszköz.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Remington CB7480 Keratin Protect Szállításra kész 4 db
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, minimum hőmérséklet: 150°C, maximum hőmérséklet: 230°C, 30s bemelegedési idő, 3m hosszú kábel, funkciók: gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás és ionizálás
20 790 Ft

2.
Philips StyleCare Essential BHH880/00 Szállításra kész 2 db
Hajvasaló kefe - kerámia és turmalin sörték, minimum hőmérséklet: 170°C, maximum hőmérséklet: 200°C, 50s bemelegedési idő, 1,8m hosszú kábel, funkciók: gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, működést jelző fény és automatikus kikapcsolás
17 990 Ft

13 termék
Philips StyleCare Essential BHH880/00 - Hajvasaló kefe
Típusok
4,9 37×
Philips StyleCare Essential BHH880/00
Hajvasaló kefe - kerámia és turmalin sörték, minimum hőmérséklet: 170°C, maximum hőmérséklet: 200°C, 50s bemelegedési idő, 1,8m hosszú kábel, funkciók: gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, működést jelző fény és automatikus kikapcsolás
17 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK198
4,0 34×
Remington CB7480 Keratin Protect
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, minimum hőmérséklet: 150°C, maximum hőmérséklet: 230°C, 30s bemelegedési idő, 3m hosszú kábel, funkciók: gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás és ionizálás
Szuper ár
20 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: REMZV023
5,0
CONCEPT VH6040 ELITE Ionic Infrared Boost
Hajszárító - kefe kiegészítő, 550 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2,2 m hosszú kábel, fekete kivitel
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONFV005
5,0
ETA Fenité 4332 90000
Hajkefe - kifésüléshez és szárításhoz, hosszú hajra, dús és göndör hajra és vékonyszálú hajra, műanyag sörték
14 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAkar86
5,0
CONCEPT VH6040 ELITE Ionic Infrared Boost
Hajszárító - kefe kiegészítő, 550 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2,2 m hosszú kábel, fekete kivitel
20 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CONFV005
3,7
Bellissima 11737 My Pro Magic PB2 30
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, 2m hosszú kábel, funkciók: működést jelző fény és ionizálás
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BELZV375
3,9
Bellissima 11539 MY PRO Magic Straight Brush PB11 100
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, minimum hőmérséklet: 160°C, maximum hőmérséklet: 220°C, 1,8m hosszú kábel, funkciók: hőmérséklet-szabályozás, ionizálás és automatikus kikapcsolás
36 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BELZK539
3,5
Orava ZVK-207
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, minimum hőmérséklet: 80°C, maximum hőmérséklet: 230°C, 30s bemelegedési idő, 1,5m hosszú kábel, funkciók: gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, működést jelző fény és automatikus kikapcsolás, 60W teljesítmény
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORAZK031
Bellissima 11508 Magic Straight PB5 100 Imetec
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, maximum hőmérséklet: 200°C, 1,8m hosszú kábel, funkciók: működést jelző fény és ionizálás, 40W teljesítmény
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BELVL003
ProfiCare GB 3021
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, 30s bemelegedési idő, funkciók: gyors felfűtés, működést jelző fény és ionizálás, 37W teljesítmény
6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PROZK103
4,9 37×
Philips StyleCare Essential BHH880/00
Hajvasaló kefe - kerámia és turmalin sörték, minimum hőmérséklet: 170°C, maximum hőmérséklet: 200°C, 50s bemelegedési idő, 1,8m hosszú kábel, funkciók: gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, működést jelző fény és automatikus kikapcsolás
17 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHIEK198
3,7
Bellissima 11737 My Pro Magic PB2 30
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, 2m hosszú kábel, funkciók: működést jelző fény és ionizálás
18 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BELZV375
ProfiCare GB 3021
Hajvasaló kefe - kerámia sörték, 30s bemelegedési idő, funkciók: gyors felfűtés, működést jelző fény és ionizálás, 37W teljesítmény
6 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PROZK103

Elektromos hajkefék

hajvasalóA Rowenta Ultimate Experience hajvasaló (értékelés) A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen használnak. Kipróbáltuk otthon, és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy el tudjuk-e érni ugyanazt az eredményt, mint a fodrásznál tett látogatás után. Hogyan működik a...
A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázóval göndör gyűrűket varázsolhatunk egyenes hajból. Könnyen és gyorsan használható, dús és göndör frizurát hozhatunk létre vele, mer akár 3 napig is megőrzi formáját. Beszámolunk róla, hogyan teljesített a Rowenta CF3112F0...
A Rowenta CF5820F0 Power Straight hajvasaló kefe egy speciális hajkefe, amelynek feladata a vad és rakoncátlan fürtök megzabolázása. Tökéletesen sima, nagy volumenű frizurát képes alkotni, ami új megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül az iongenerátor biztosítja a fényes és...

Elektromos hajkefék

A Elektromos hajkefék kategóriában összesen 13 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos hajkefék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos hajkefék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos hajkefék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos hajkefék vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ