A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Elektromos hálózat

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Az otthoni elektromos hálózat az olyan elektromos eszközök összességét foglalja magában, amelyek vezérlő, védelmi vagy teljesítmény elemként működnek. Így a vezetékektől és a kapcsolóktól kezdve a feszültség védelmen át egészen a készülékekig minden beletartozik az elektromos hálózat fogalomkörébe. Könnyítsd meg a háztartási folyamatokat, és nézz szét az intelligens konnektorok vagy a biztonsági rendszerek közt.

Tovább

Mi az az elektromos hálózat?

Az elektromos hálózat minden háztartás alapját képezi. Egy háztartási elektromos hálózat akkor lehet érdekes a számodra, ha új lakástulajdonos vagy, esetleg egy új építési projektet tervezel, vagy ha egyéb vezérléseket kell telepítened. A boltunkban mindent megtalálsz, amire az elektromos hálózat telepítése során szükséged lehet. Nézz körül a hosszabbító kábelek, konnektorok, kapcsolók vagy a vezérlők és megszakítók kategóriáiban. Ne felejtsd el felszerelni magad az intelligens vezetékekkel, amelyek megkönnyítik az eszközök használatát. Ezek mellett az alap termékek mellett más praktikus eszközökkel, például időjárás állomásokkal és termosztátokkal is foglalkozunk.

i

Ha egy új ház építését vagy felújítását tervezed, mindig tartsd be a folyamatokra vonatkozó műszaki szabványokat és elektromossági szabályzatokat. Ezután bízd a villamos energia kezelését az erre felhatalmazott és képzett cégekre vagy egyéni vállalkozókra.

Az elektromos hálózat szíve - az aljzatok és hosszabbítók

dugaljak, vagyis az elektromos aljzatok arra szolgálnak, hogy a segítségükkel az összes elektromos készüléket közvetlenül a hálózathoz csatlakoztathassuk. Kaphatóak fix aljzatok (fali aljzatok) és mozgatható aljzatok, amelyek közé főként a hosszabbítók sorolhatóak. Az általános dugaszoló aljzatokon és hosszabbítókon kívül különleges csatlakozókkal és egyedi funkciókkal ellátott speciális aljzatok is kaphatók.

Ha világítást szerelsz, akkor nem nélkülözheted a kapcsolót

kikapcsolók az elektromos hálózat fontos részét képezik, különösen fontosak a világítás vezérléséhez. Cseréjükhöz vagy installációjukhoz mindössze egy keretre és az általad választott burkolatra (nyomógombos, érintős vagy bölcsős) van szükség. Ha új a házad, akkor tudnod kell, hogy milyen típusú vezetékeket szereltek be. A kapcsoló hálózat kialakítása és cseréje nagyban függ ettől.

Az elektromos hálózat minden elemének, főként a poros vagy nedves és egyéb, nem standard helyiségekben magas védettségi szintet kell biztosítani. Ebben a laikusok számára is megfelelő elektromos huzalozási anyagok segíthetnek.

Az intelligens vezérlők és kapcsolók megkönnyítik az életed

Az okos otthon vezérlők segítenek abban, hogy minden berendezést egy gomb vagy okostelefon segítségével irányíthass. Használj intelligens kapcsolókat a világítás, a készülékek, az ablakok vagy a redőnyök vezérlésére, de mindenképp győződj meg arról, hogy az elektromos hálózat installációját szakértő végezze. A vezeték nélküli eszközök Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül a mobilalkalmazáshoz is csatlakoztathatók.

A termosztátok állandó szobahőmérsékletet tartanak fenn

termosztátok a fűtés szabályozására szolgálnak, segítve ezzel az állandó szobahőmérséklet fenntartását, emellett pénzt is megtakaríthatsz a használatukkal. A hagyományos termosztátot szakembernek kell csatlakoztatnia a hálózathoz, míg a konnektorba csatlakoztatható és a vezeték nélküli termosztátokat saját magad is beszerelheted. Azonban mindig ellenőrizd a készülékkel való kompatibilitást.

Az időjárás állomások minden otthonban praktikusan használhatóak. Nemcsak arról tájékoztatnak, hogy milyen az időjárás odakint, és mire számíthatsz az elkövetkezendő időszakban, hanem a levegő minőségéről is értékes információkat kaphatsz. Az eszköz számos intelligens funkcióval rendelkezik, emellett jelzi a pontos rádiós időt is.

A háztartás biztonsági szintjének növeléséhez számtalan eszköz kapható

Az otthoni biztonsági rendszerek megvédik az otthonod a különféle negatív hatásoktól. Ebben a kategóriában hagyományos és okos eszközöket is találsz, amelyeket könnyedén összekapcsolhatsz a mobiltelefonoddal. Fedezd fel a komplett kamerarendszereket, riasztókat, zárakat és még sok más hasznos biztonsági eszközt, amelyek segítségével az otthonod és a saját biztonságodat mindig kézben tarthatod.

i

Az intelligens elektromos hálózat biztosan a segítségedre lesz

Az intelligens elektromos hálózat soha nem látott kényelmet nyújt majd az összes készülék és folyamat vezérlésében. Rendelkezel néhány okos eszközzel? Elég egy mobilalkalmazás, amelynek segítségével távolról is kezelheted a fűtést, a világítást vagy az egyéb mechanizmusokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 192 termék
4,7
IMILAB Solar Panel az IMILAB EC4-hez
Napelem - tömege:
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Imilab_21_09
5,0
TP-Link C325WB
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2688 × 1520 px, színes éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 127° betekintési szög, üvegtörés, személy(ek) és autók érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 14,5 × 10,4 × 137,9 mm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -7 %
35 990 Ft 38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_083
4,5 70×
Tesla Smart Camera 360 Pro
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 121 × 78 × 73 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_16
4,3 165×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 4 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása, IP20
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd14
AQARA Radiátor termosztát E1 - Termosztátfej
Típusok
4,5 20×
AQARA Radiátor termosztát E1
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, működés központi egységgel, RA, RAV, RAVL és M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqa22_09
4,9 66×
TP-LINK Tapo C110, Home Security Wi-Fi Camera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 98,9 × 67,6 × 54,8 mm (Ma×Sz×Mé)
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t56
5,0
Ubiquiti UniFi Video Camera G4 Instant
IP kamera - beltéri és kültéri, éjjellátás 6,6 m maximális hatótávval, 102,4° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, mérete 81,6 × 50 × 47,2 mm (Ma×Sz×Mé)
53 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ubiq23_057
4,6 21×
TP-Link Tapo C225
IP kamera 4MP otthoni Wi-Fi kamera
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_012
NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér - Okos zár
Típusok
4,6 11×
NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér
Okos zár - WiFi 2,4 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Android és iOS operációs rendszer támogatása, szabványos betét csatlakozóval, töltő, hozzáférés megosztása és hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés), angol nyelvű alkalmazás
127 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nuki23_04
5,0
Eufy EufyCam 3 Single Cam 4K
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 3840 × 2160 px, éjjellátás 7,5 m maximális hatótávval, 135° betekintési szög, arc és autók érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, értesítés mobilra, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 65 × 65 × 129 mm (Ma×Sz×Mé)
78 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_007
4,2 14×
EZVIZ H8C 2K
IP kamera -
33 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ22_25
4,0
FOSCAM FI9902P Outdoor Wi-Fi Camera 1080p
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 20 m maximális hatótávval, 105° betekintési szög, mozgás érzékelése, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 64 × 67 × 97 mm (Ma×Sz×Mé)
33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FOSC_010
5,0
AQARA Camera E1 (CH-C01E)
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 101° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, hangriasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, kommunikáció IFTTT és google Home segítségével, mérete 104 × 69 × 69 mm (Ma×Sz×Mé)
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_010
4,7 14×
GARNI 1025 Arcus - időjárás állomás
Időjárás állomás - otthoni, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, beltéri, okos, időjárás előrejelzés és aktuális időjárási adatok, ismételt ébresztés és ébresztőóra, mért értékek: légnyomás, szélsebesség és irány, hőmérséklet, nedvességtartalom, idő, dátum és napkelte és napnyugta megjelenítése, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 150 m, fő egység, érzékelő, adapter, használati utasítás és szerelőkészlet a csomag része, elhelyezése asztalra, mérete 138 × 202 × 38 mm (Ma×Sz×Mé)
80 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GARNI19010
4,8
Xiaomi Outdoor Camera AW200
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, 120° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 10 × 12,5 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé)
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAcam01
4,1 39×
AQARA Hub M2 EU - Zigbee vezérlőegység
Központi egység - világítás, fűtés és hűtés, biztonsági rendszer és smart-home, WiFi 2,4 GHz, Bluetooth és Ethernet, hálózati
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA_0016
4,8 21×
SHELLY-1PM-PLUS
WiFi kapcsoló - világítás, elektromos hálózat és ablak, ajtó, és kapu számára, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, hálózati, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHELLa8
4,7 88×
CyberPower P0420SUD0-FR
Túlfeszültségvédő - hosszúság 1,8 m, male csatlakozó 1× e-típusú dugvilla, female csatlakozó 4× e-típusú dugalj, 2× USB-A, energia disszipáció 350 J, maximális áramterhelés 10 A, csúcsáram 7500 A, LED-jelző akár 10 A, hajlított végződés
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CyPOWA20
3,8 22×
IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 150° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 89,2 × 38 × 101,3 mm (Ma×Sz×Mé)
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Imilab_21_06
AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) - Mozgásérzékelő
Típusok
4,7 16×
AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02)
Mozgásérzékelő - zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, - zigbee mozgásérzékelő fényérzékeléssel
8 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqa22_05
4,4 10×
Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm
Detektor - szén-monoxid érzékelő 85 dB hangerejű riasztóval és okostelefonra küldött valós idejű riasztásokkal, WiFi, Bluetooth, töltöttségjelzés, Apple HomeKit kompatibilis, önállóan működő egység, elem élettartama: 10 év, cseh és angol nyelvű Android és iOS alkalmazás, webes alkalmazás
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NetA_21_01
4,2 42×
Airbi TRIO - digitális hőmérő és higrométer 3 vezeték mentes érzékelővel
Időjárás állomás - otthoni, vezeték nélküli, csatlakozás rádióhullámok segítségével, beltéri és kültéri, aktuális időjárási adatok, mért értékek: hőmérséklet, nedvességtartalom, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 100 m, maximum 3 vezeték nélküli érzékelő, fő egység, érzékelő és használati utasítás a csomag része, elhelyezése falra és asztalra, mérete 104 × 152 × 22 mm (Ma×Sz×Mé)
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFA21005
4,2
Nukleáris sugárzás érzékelő JT-RAD01
Detektor - a JT-RAD01 egy γ-, β- és röntgensugarak kimutatására szolgáló sugárzásmérő, amelyet különösen könnyű kezelhetőség, nagy mérési stabilitás, valamint praktikus és robusztus kialakítás jellemez. A mérő nagyméretű, színes, háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel rendelkezik. A mérési eredmények áttekintő statisztikaként és értékelési grafikonként is megjeleníthetők.
36 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: m23_01
4,6 14×
CyberPower P0420SUD0-DE
Túlfeszültségvédő - hosszúság 1,8 m, male csatlakozó 1× f-típusú dugvilla, female csatlakozó 4× f-típusú dugalj, 2× USB-A (USB 2.0), energia disszipáció 350 J, maximális áramterhelés 10 A, csúcsáram 7500 A, LED-jelző akár 10 A
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CyPOWA19

Elektromos hálózat

Elektromos hálózat

A Elektromos hálózat kategóriában összesen 4191 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ