30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 PACK

Termékkatalógus
Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 PACK
4,2 31 értékelés
Okos konnektor - Bluetooth segítségével vezérelhető, Apple HomeKit kompatibilis, távirányítós vezérlés, male csatlakozó: 1× E/F-típusú dugvilla, female csatlakozó: 1× E/F -típusú dugalj, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol és német, iOS támogatása,
Kód:  ELGHK1h1 Termékszám:  10EBO8301-2X Gyártó honlapja:
Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 PACK Megszűnt

Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 PACK

Apple HomeKit

Modern ökoszisztéma

Az Apple HomeKit a jövő platformja. Lehetővé teszi az intelligens eszközökkel teli ökoszisztémát és könnyű együttműködést a Siri-vel. Az Elgato Eve Energy EU érzékelő könnyen integrálható egy okos háztartásba.

Elgato Eve

Intelligens háztartás

Az Elgato Eve termékcsalád a kifinomult Apple HomeKit technológiát alkalmazza, és rendkívül könnyű kezeléseket és fejlett biztonságot biztosít az egész otthonában.

Növeli a kényelmet

A háztartásban sok időt töltesz. Ezért szükséges az egyedi mutatók figyelemmel kísérése. Függetlenül attól, hogy a levegő hőmérséklete és minősége, az energiafogyasztás, vagy a bejárati ajtó vagy ablakok nyitásáról van szó. Mindezek figyelését lehetővé teszi az Elgato Eve termékcsalád. Ezek az intelligens készülékek hihetetlen dolgokra képesek, sőt még az áruk is megfizethető. 


Přehled spotřeby elektřiny

Áttekintheti villamosenergia-fogyasztását

Az Elgato Eve Energy EU érzékelőpárja egy sor érzékelővel ellátott villamos csatlakozó, amely az áram és a hosszú távú fogyasztás mérése mellett méri a csatlakoztatott eszközöket is. Adj utasításokat Siri asszisztens segítségével. Minden fogyasztás átkerül szép és tiszta grafikonokra. A Bluetooth 4.0 intelligens felület, az adatokat mobil alkalmazásra továbbítja.

Egyszerűen elegáns

Az egész Elgato Eve ökoszisztémát gondosan tervezték a legegyszerűbb otthoni beilleszkedéshez. A teljesen vezeték nélküli működés megkímél a felesleges vezetékektől, továbbá, a cserélhető elemek hosszú élettartamúak. Az Apple HomeKit fejlett titkosítást és maximális adatbiztonságot nyújt. Emellett a személyes asszisztense, Siri mindig készen áll arra, hogy részletesen tájékoztasson téged.


Műszaki paraméterek:

Mérési tartomány:
Bemenet: AC 100 - 240 V, 50/60 Hz
Kimenet: AC 100 - 240 V
Max. 11A/2500W

Vezeték nélküli interfész típusa:
Bluetooth 4.0 Smart

Támogatott eszközök:
iPhone, iPad vagy iPod iOS 8.4-es vagy újabb verziói esetén
Az Apple TV 3. generációja

Méretek:
49×49×73 mm

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS
iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Elektromos hálózat, Smart-Home Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
energiafogyasztás mérése Kész!
Max. terhelés
2 500 W Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 PACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 PACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eve Energy Smart Plug & Power Meter – Thread compatible – 2 PACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 Stück Packung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eve Energy Smart Plug & Power Meter - Thread compatible - 2 Stück Packung.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ