30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Elgato Eve Thermo 2017

Termékkatalógus
Elgato Eve Thermo 2017
4,8 11 értékelés
Termosztátfej - fűtés vezérlő és szabályozó, elhelyezés: radiátor, Apple HomeKit kompatibilis, Bluetooth, működés: önálló, érintőképernyő, RA, RAV és RAVL szeleppel kompatibilis, iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, akkumulátoros
Kód:  ELGHK1m1 Termékszám:  10EAR1701 Gyártó honlapja:

Elgato Eve Thermo 2017

Élvezd az intuitív fűtés kényelmét és takaríts meg energiát. Az Elgato Eve Thermo 2017 radiátorszelep segítségével könnyen beállíthatod, igény szerint, az adott helyiség hőmérsékletét vagy beállíthatsz egy fűtési tervet. Az Eve Thermo praktikus kijelzőjén érintős vezérlőpanel segítségével lehet manuálisan a hőmérsékletet beállítani. Mégis a szelep legfontosabb előnye a kényelmesen kezelhető EVE (iOS) mobilapplikácó, valamint az a lehetőség, hogy az Apple Home Kit rendszerbe integrálható. A Siri-vel is együttműködik, úgyhogy csak vedd elő az Apple készülékedet és mondd meg, mit szeretnél megváltoztatni.

Az Elgato Eve Thermo 2017 radiátor vezérlő főbb jellemzői

  • Eve mobilalkalmazáson keresztül irányítható (iPhone, iPad, iPod iOS 10.3+)
  • A megszokott fűtési rend tervezhető
  • LED kijelző, amely az aktuális hőmérsékletet és a beállításokat mutatja
  • Észleli a nyitott ablakot, fagyvédelem
  • Együttműködik az Apple HomeKit-tel
  • Kompatibilis szelepek - Danfoss RA, RAV, RAVL
  • Alacsony energiaigényű Bluetooth

Az Apple HomeKit okosotthon része

Az Elgato Eve Thermo 2017 könnyen integrálható az Apple Home Kit okosotthon rendszerbe. Ezáltal a fűtést a többi elemhez igazodva lehet automatizálni, és így azonnal alkalmazkodni tud a körülményekhez. Például, ha az érzékelő be van kapcsolva, a fűtést kikapcsolja, amint érzékeli, hogy az ajtó vagy egy távolabbi ablak nyitva van, így a radiátor nem fűt tovább. Az otthon ezután a pontosan definiált szabályok szerint vezérelhető.

 

Paraméterek

Támogatott OS
iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eve Thermo 2017. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Eve Thermo 2017. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Eve Thermo 2017. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Eve Thermo 2017.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ