Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Elgato Eve Weather

Termékkatalógus
Elgato Eve Weather
4,5 14 értékelés
Érzékelő - vezeték nélküli kültéri, Apple HomeKit technológiával, Siri kompatibilitás, légnyomás, hőmérséklet és páratartalom mérés, IPX3 tanúsítvány, Bluetooth 4.0 Smart, iOS 8.4 és újabb, AA elem
Kód:  ELGHK1 Termékszám:  1EW109901001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Elgato Eve Weather

le
Apple HomeKit
 

Modern ökoszisztéma

Az Apple HomeKit a jövő platformja. Segítségével smart eszközökkel egy teljesn ökoszisztémát alakíthatsz ki, amelyek Sirivel könnyedén kommunikálnak.

le
Elgato Eve
 

Okos háztartás

Az Elgato Eve termékcsalád a modern Apple HomeKit technológia felhasználásával működik, vezérlése nagyon egyszerű, és otthonod számára kiemelt biztonságot nyújt.

Fejleszd a kényelmedet

Sok időt töltesz otthon. Ezért az egyedi jelzésekre figyelni kell. Legyen az a levegő hőmérséklete vagy minősége, az energiafogasztás, vagy a bejárati ajtó és az ablakok nyitási gyakorisága. Az Elgato Eve termékcsalád mindezek megfigyelését lehetővé teszi. Ezek az intelligens eszközök hihetetlen dolgokra képesek, és megfizethető árkategóriába tartoznak.

Időjárásállomás

Az Eve Weather egy érdekes szenzorokkal teli viszonylag kicsi doboz. Méri például a levegő hőmérsékletét, páratartalmát, a légnyomást a ház körül vagy az erkélyen. Az IPX3 szabványnak hála kiemelten vízálló, és használata még esőben is biztonságos. Két darab AA elemmel működik. A Bluetooth 4.0 Smart csatlakozófelülettel adatokat küldhetsz át a mobilalkalmazásnak.

le
Elgato Eve Weather
 

Egyszerűen elegáns

Az egész Eve ökoszisztémát úgy alakították ki, hogy a lehető legkönnyebben beilleszthesd otthonodba. A teljesen vezeték nélküli működésnek köszönhetően nem kell vezetékek húzásával bajlódnod, és a cserélhető elemek tartósak. Az Apple HomeKit fejlett titkosítással és a legmagasabb adatbiztonsággal dolgozik. Ezen felül Siri, a személyi asszisztensed mindig kész arra, hogy részletesen tájékoztasson mindenről.


Paraméterek:

Mérési tartomány:
-18 °C és +55 °C között / 0 °F és 130 °F között
0% - 100%  páratartalom
260 - 1260 mbar / 7,7-37,2 inHg

Pontosság:
± 0,3 °C / ± 0,54 °F
± 3% nedvesség
± 2 mbar / 0,06 inHg

Áramellátás:
2 db AA elem (a csomag tartalmazza)

Vezeték nélküli csatlakozás:
Bluetooth 4.0 Smart

Támogatott eszközök:
iPhone, iPad vagy iPod iOS 8.4 vagy újabb operációs rendszerrel
3. generációs Apple TV

Mérete:
79 × 79 × 32 mm

 
Részletek itt

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elgato Eve Weather Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Eve Weather . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Eve Weather. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Eve Wetter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Eve Wetter.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ