A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Elgato Game Capture HD

Termékkatalógus
Elgato Game Capture HD
5 2 értékelés
Külső rögzítőeszköz - PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One & Xbox 360, Wii U számára, a minőség: 1080p 30fps, HDMI, A/V In, USB 2.0, élő streaming, visszamenőleges felvétel, korlátlan feljátszás PC-re (Windows 7 SP1 és újabb), vagy MAC (OS X 10.9 és újabb)
47 130 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ELGHK2 Termékszám:  1GC108801000
Elgato Game Capture HD 47 130 Ft Felbontott raktáron

Elgato Game Capture HD

Elgato Game Capture HD egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ha Ön is nyomon követi a játék csatornák némelyikét a videó megosztó portálokon, biztosan elgondolkodott már azon, hogyan rögzítik a felhasználók az összes játékbeli kalandjukat és kommentárt anélkül, hogy a felvételek tárolása negatívan befolyásolná a játékbeli teljesítményét az eszközön. Emiatt fejlesztették ki az Elgato Game Capture HD készülékét, a külső felvevő eszközt, ami tökéletesen rögzíti a kommentárral ellátott videót és a spotán, könnyed játékokat is. A számos platform támogatottságnak, a könnyű telepítésnek és a fejlett szoftver eszközöknek köszönhetően rövid időn belül felbecsülhetetlen értékű eszközzé válik, és amely által sikerének alfája és omegája lehet majd a pályán. 

Legfontosabb jellemzői

  • Az új generációs gameplay videók könnyed rögzítése
  • Flashback Recording késleltetett belépési funkció a PC vagy MAC platformokra
  • Minőségi 1080p, 30 képkocka másodpercenként
  • Korlátlan felvételi minőségPC-n vagy MAC-en keresztül
  • A kommentár hozzáadásának lehetősége, vagy egyes pályák igazítása
  • Kódolás a modern H.264 -os video tömörítési szabvánnyal 

Rögzítse az újgenerációs tartalmakat

Az Elgato Game Capture HD készülék valóban egy új generációs készülék, amint azt már ami megmutatja, hogy milyen minőségben és milyen platformon lesz képes felvenni a játékának menetét. A legújabb H.264 hardveres titkosítás szolgáltatásait használja, amely előírja, a luxus 1080p-s, 30 képkocka másodpercenkénti sebességet - pontosan úgy, ahogyan azt a világ legelismertebb játékcsatornákban tapasztalhatja. A Flashback felvétel funkcióval nem szükséges akkor bekapcsolnia a játék felvételének üzemmódját, amikor meginkább belemerült a játékba. Ezt megteheti utólag is, visszamenőleg, így nem lesz korlátozva és a felvételek továbbra is teljesen tökéletesek lesznek.

A nézői mindig résen lesznek

A nézőközönsége mindig tudni fogja, ha valami érdekeset produkál. A beépített élő streaming által könnyen fel tudja tölteni a tartalmakat a YouTube, Ustream és Twitch felületeire mindösszesen néhány másodperc alatt, emellett az UI és az ahhoz szükséges egyéb alapokat a Stream Command finomhangolásához. Végül adja hozzá a hangját - és a tökéletes előadás azonnal készenáll. Azon felül, hogy a Game Capture HD működésére nincs szükség semmilyen forrásra, a jelforrás pedig egyetlen kábel segítségével csatlakoztatható. Mindez egyszerűen és kényelmesen.

Adja önmagát

Az Elgato Game Capture HD készülékével nincsenek határok. Bár a készülék semmilyen módon nem zavarja a játékélményt, az olyan beállítások miatt sem kell aggódnia, mint a képernyő felbontásának beállítása vagy a felvétel minősége. A stream egyes komponensei elkülönítve, saját nyommal tárolódnak, ezért ha a későbbiekben utómunkára lenne szüksége, például kommentár beszúrása vagy hangerő módosítása, ezzel a professzionális felvevő készülékkel könnyű dolga lesz a módosítások terén.

Műszaki adatok:

Interfész:
USB 2.0
HDMI kimenet

Kompatibilis:
Playstation 4
PlayStation 3
Xbox One
Xbox 360
Wii U
PC (Windows 7 SP1 vagy újabb)
MAC OS (OS X 10.9 és újabb)

Támogatott felbontások:
1080p 30 fps
1080i
720p 60 fps
720p, 30 fps
576p
576i
480p
480i
288p
240p

Méretek:
73 × 24 × 109 mm

Súly:
142 g

A csomag tartalma:
 Elgato Game Capture HD felvevő eszköz
USB kábel
HDMI kábel
Komponens adapter
Használati útmutató
 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ