Elgato Game Capture HD60

Termékkatalógus
Elgato Game Capture HD60
4,5 2 értékelés
Külső rögzítőeszköz - PlayStation 4, Xbox One & Xbox 360-hoz, Wii U, 1080p 60FPS, HDMI, USB 2.0, élő streaming, visszamenőleges felvétel, PC támogatás (Windows 7 SP1 és újabb) vagy Mac (OS X 10.9 és újabb)
Kód:  ELGHK2d Termékszám:  1GC109901001 Gyártó honlapja:

Elgato Game Capture HD60

Ha a játékcsatornád van, biztosan te is elgondolkodtál már rajta, hogy rögzítsed professzionálisan az összes kalandot és megjegyzéseidet anélkül, hogy a folyamatban lévő felvétel negatívan befolyásolja a  játékra használt eszköz teljesítményét. Ezekre a célokra állítottuk elő az Elgato Game Capture HD60-at, amellyel olyan felvételt vagy képes rögzíteni, amelyhez tökéletesen illeszkedő jegyzeteket készíthetsz a videóba, vagy csak felveheted a játék folyamatát lassulás és rendszerhiba nélkül. Az eszköz sok platformot támogat, könnyű telepíteni és a fejlett szoftver eszközök segítségével azonnal használatba vehető egy felbecsülhetetlen értékű eszköz, amelyik elősegíti a sikert a pályán, amely egyre fejlettebb eszközöket és technológiát igényel.

legfontosabb jellemzői:

  • Könnyen rögzíti az új generációs gameplay videókat
  • Flashback Recording funkció, késleltetett belépési lehetőség PC-re vagy MAC-re
  • minőségi felvétel 1080p, 60 képkocka másodpercenként
  • Korlátlan felvételi minőség, felvétel PC-n keresztül, vagy MAC-en
  • Képes felvenni egy megjegyzést, vagy beszúrni
  • Kódolás segítségével H.264-os modern video tömörítéi lehetőség

új generációs tartalomgenerálás :

Az Elgato Game Capture HD60 valóban egy új generációs eszköz, ami azt bizonyítja, hogy már kiemelkedő minőségű és több platformon elérhető módon lesz képes felvenni a játék menetét. A legújabb H.264 szolgáltatásait használja, hardveres titkosítással, amely lehetővé teszi az akár luxus szintű felvételt- 1080p, 60 képkocka másodpercenként - pontosan úgy, ahogy azzal már a világ legelismertebb Játékcsatornákin találkoztál. A Flashback felvétel funkción felül, akkor kapcsolod be afelvételt, amikor akarod. Ha elmerültél a játékban, ezzel a fukcióval azt is meg tudod csinálni, hogy visszamenőleg felvedd a játékot, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy, tökéletes eredményeket produkálj.

A nézőid mindig tudni fognak rólad

A nézők mindig tudni fogják, ha éppen valami érdekeset készítesz. A beépített élő streamingel könnyen kapcsolódhatsz a Twitch, YouTube, és Ustream csatornádhoz és néhány másodperc alatt, minden a UI és egyéb lényeges tartalom, amit bármilyen háttérzenével is megspékelhetsz, Stream Commanddal felkerülhet. Végül add hozzá a hangod - és a tökéletes show azonnal üzemkész.

Légy önmagad

Az Elgato Game Capture HD60-al nincsenek határok. Bár a készülék nem zavarja semmilyen módon a játékélményt, nem kell bajlódni a képernyő felbontás beállításával, ha például átállítod a felbontást, az sem rontja a felvétel minőségét. Az egyes komponensek végre a saját helyükre kerülnek, ezért ha szeretnénk, például egy utómunka megjegyzést, vagy beállítani a hangerőt, ezzel a professzionális készülékkel mi sem lesz könnyebb.

Műszaki adatok:

Kimenetek:
USB 2.0
HDMI kimenet

Kompatibilis:
Playstation 4
Xbox One
Xbox 360
Wii U
PC (Windows 7 SP1 vagy újabb)
MAC OS (OS X 10.9 és újabb)

Támogatott felbontások:
1080p 60 fps
1080p 30 fps
1080i
720p 60 fps
720p, 30 fps
576p
576i
480p

méretek:
112 × 75 × 19 mm

súly:
106 g

A csomag tartalma:
Felvevő eszköz Elgato Game Capture HD60
USB kábel
HDMI kábel

 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elgato Game Capture HD60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Game Capture HD60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Game Capture HD60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ