AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Elgato Game Capture HD60 S

Termékkatalógus
Elgato Game Capture HD60 S
4,8 5 értékelés
Felvevő készülék - PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Wii U, 1080p 60FPS minőség, HDMI, USB-C, élő streaming, fordított felvételt, korlátlan felvételi lehetőség PC-re (Windows 7 SP1 és újabb) vagy Mac (OS X 10.9 és újabb. )
Kód:  ELGHK2da1 Termékszám:  1GC109901004 Gyártó honlapja:

Elgato Game Capture HD60 S

A PlayStation 4-hez, Xbox One-hoz és Xbox 360-hoz használható Elgato külső rögzítőeszköz lehetővé teszi az élő streamelést, vagy játékaid felvételét, miközben valódi szórakozást biztosít. Hála a standard H.264 videó tömörítésnek a HD60 S Elgato klépes biztosítani a folyamatos felvételt 1080p felbontásban, 60FPS mellett. Az alacsony késleltetésű technológia biztosítja a zökkenőmentes streaminget YouTube-ra vagy Twitch-re. A videókhoz hangalámondást is készíthetsz, hiszen harmadik legfontosabb jellemzője az élő kommentár funkció.

Főbb jellemzői 

  • PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 és Nintendo Wii U felvevő eszköz
  • Twitch és a YouTube élő közvetítés támogatása
  • Fordított felvétel (Reverse Recording)
  • Az Élő Kommentárral hang kommentárokat adhatsz hozzá felvételedhez
  • USB-C és HDMI csatlakozó (csatlakoztathatod számítógépedhez, televíziódhoz, vagy monitorodhoz)

Hogyan kezdjek neki - HD60 S?

A rögzítőeszköz beüzemeléséhez csatlakoztasd az Elgato-t monitorodhoz, vagy televízódhoz a HDMI kábel segítségével, az USB kábelen keresztül pedig számítógépedhez csatlakoztathatod. Ezután engedélyezd az eszköz használatát a játékkonzol belső beállításain keresztül, és töltsd le az ingyenes ingyenes Elgato Game Capture szoftvert a gyártó oldaláról.

Fordított és Biztonsági Felvétel

A streamelés mellett az Elgato HD60 S a fordított felvétel funkciót is támogatja. Továbbá, a készülék minden játék szakaszodat külön tárolja memóriájában. Így bármikor visszaállíthatod a felvételeket, még akkor is, ha elfelejtetted elindítani a felvétel funkciót.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Egy 60 ezres capture card-ért komolyan elkértek 1.400.000 Ft-ot?????? Vicc az egész :D

Üdvözlöm, érdeklődni szeretnék, hogy a Elgato Game Capture HD60 alkalmas-e HDMI kimenettel rendelkező videókamerák live streamelésére? Tudnának ajánlani olyan terméket ami alkalmas erre a feladatra? Köszönettel, Both Lóránt tel. +36204442255

Kérdések és válaszok: Elgato Game Capture HD60 S
Kiegészítők: Elgato Game Capture HD60 S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Game Capture HD60 S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Game Capture HD60 S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60 S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60 S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ