Rapture Shop roku

Elgato Game Capture HD60 Pro

Termékkatalógus
Elgato Game Capture HD60 Pro
4,5 6 értékelés
Felvevő készülék - felvevő berendezés, PlayStation 4, Xbox One & Xbox 360, Wii U számára, 1080p felbontás 60fps mellett, HDMI, PCIe, élő streaming, visszamenőleges felvevés, korlátlan felvevés PC-re (Windows 7 SP1 és újabb) vagy MAC-re (OS X 10.8 és újabb)
Kód:  ELGHK2e Termékszám:  1GC109901002 Gyártó honlapja:

Elgato Game Capture HD60 Pro

Ha a játék csatorna néhány a rendelkezésre álló videó szolgáltatások biztosan neked csoda, hogy rögzíti az összes játék kalandok és megjegyzések tárolása nélkül a folyamatban lévő felvétel negatív áldozatot a teljesítményét a játék eszköz. Ezekre a célokra állítjuk elő egy felvevő eszköz Elgato Game Capture HD60 PRO, akivel rögzíti, hogy tökéletes jegyzetekkel videó, vagy csak felvételeket játszik könnyed. A támogatást a sok platform, könnyű telepítést és fejlett szoftver eszközök azonnal lesz egy felbecsülhetetlen értékű eszköz melyik lesz az alfája és omegája a siker a pályán, ami már kezd egy csomó verseny.

Legfontosabb jellemzők

  • Felvételi kártya PCIe
  • Könnyen rögzíti a gameplay videók az új generációs
  • Flashback Recording funkció késleltetett belépési használó platformok PC vagy MAC
  • A minőségi 1080p, 60 képkocka másodpercenként
  • Korlátlan felvételi minőséget felvétel PC-n keresztül, vagy MAC
  • Képes felvenni egy megjegyzést, vagy állítsa be az egyes pályákon
  • Kódolás segítségével a modern video tömörítési szabvány H.264

Jegyezze fel a tartalmát az új generációs

Elgato Game Capture HD60 valóban egy új generációs eszközök, ami azt bizonyítja, hogy már milyen minőségű és milyen platformon képes lesz felvenni a szerencsejáték útra. Szolgáltatásait használja a legújabb H.264 hardveres titkosítás, amely előírja, hogy a luxus rekord 1080p, 60 képkocka másodpercenként - pontosan úgy, ahogy vele lehet találkozni a világ legelismertebb Játékcsatornák. A Flashback felvétel funkció felül, akkor nem kapcsolja be a felvételt, amikor elmerült a játékban. Meg tudod csinálni visszamenőleg, így nem lesz korlátozott, és az eredmények továbbra is teljesen tökéletes.

A nézőknek mindig tudni fogja,

A közönség mindig tudni fogja, ha a rendező valami érdekes. A beépített élő streaming könnyen kap a tartalom rángatózik, YouTube, Ustream és néhány másodperc, és minden a UI és egyéb lényeges dallam patak Interface Command. Végül add a hangod - és a tökéletes show azonnal üzemkész.

Légy önmagad

Az Elgato Game Capture HD60, nincsenek határok. Bár a készülék nem zavarja semmilyen módon a játékélményt, akkor is nem kell aggódnia a beállítás a képernyő felbontás, például, vagy a felvétel minőségét. Az egyes komponensek a patak végül kap a saját számokat, ezért ha azt szeretnénk, például, akkor utómunka megjegyzést, vagy állítsa be a hangerőt, ezzel szakmai menetíró készülék nem lesz könnyebb.

Műszaki adatok:

felület:
PCI Express
2 x HDMI (bemenet és kimenet)

kompatibilitás:
Playstation 4
Xbox One
Xbox 360
Wii U
PC (Windows 7 SP1 vagy újabb)
MAC OS (OS X 10.9 és újabb)

Támogatott felbontások:
1080p 60 fps
1080p 30 fps
1080i
720p 60 fps
720p, 30 fps
576p
576i
480p

méretek:
122 × 56 × 14 mm

súly:
102 g

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Van hozzá HDMI kábel is?

Kérdések és válaszok: Elgato Game Capture HD60 Pro
Kiegészítők: Elgato Game Capture HD60 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Game Capture HD60 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Game Capture HD60 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60 Pro.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ