Shop roku AP+ plus nový vizuál

Elgato Stream Deck

Termékkatalógus
Elgato Stream Deck
5,0 37 értékelés
Billentyűzet - membrán,
Kód:  ELGHK2da Termékszám:  10GAA9901 Gyártó honlapja:

Elgato Stream Deck

Szereted streamelni a játékaidat olyan platformokon, mint a YouTube és a Twitch? A Stream Deck egy olyan eszköz, amellyel teljes mértékben kiélheted a kreatív zsenidet, hogy a közönség még jobban szórakozhasson. 15 LCD gombbal rendelkezik, amelyekkel akár 210 parancsot is kiadhatsz. Szabadon meghatározhatod és megjegyeztetheted a billentyűparancsokat. Egy érintéssel többek között a válthatsz jelenetek között, indíthatsz effekteket, vagy szerkesztheted a hangot. Minden parancsodat vizuális visszajelzéssel is megerősíti. Korábban az médiatartalom feletti irányítás ezen szintje csak a mainstream média számára volt elérhető. Most számodra is karnyújtásnyira van.

Legfontosabb jellemzők

  • Felszerelés gaming videók gyártásához
  • Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream és más szolgáltatásokhot
  • Kompatibilis PlayStation 4-gyel, Xbox-szal és PC-vel
  • 15 konfigurálható LCD gomb, 210 művelet
  • Csatlakoztatása az integrált USB 2.0 kábellel (1050 mm) történhet
  • Nagyon egyszerű beállítás és vezérlés
  • Nagyban megkönnyíti GIF, hanghatások és egyéb elemek elhelyezését a streamben

A videógyártás új korszaka

Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream és mások - a Stream Deck automatikusan integrálja az eszközeidet, automatikusan észleli a jeleneteket, média és audio fájlokat. Ezeket pedig mind egyetlen gombnyomással vezérelheted is. A Stream Deck eszköz beállítása nagyon egyszerű. Csak húzd át a műveleteket és készen is vagy. Hasonlóan hozhatsz létre egy mappát - csak húzd át egy másik gombra, és tartsd. A jobb tájékozódás érdekében létrehozhatsz saját ikonokat is. Mondj búcsút a millió ablaknak, támaszkodj az automatikus kiegészítőkre. Az elsők között léphetsz be a tartalomlétrehozás új korszakába, és láthatod el nézőidet az inspiráció kiapadhatatlan forrásával.

Korlátlan lehetőségek

Az automatikus figyelmeztetések könnyebbé teszik az életed. De hála a támogatók és új rajongók jelzéseinek nagy tér van az önkifejezésre is. Csatlakoztasd a Stream Deck-et és színesítsd a videódat GIF-ekkel, képekkel, videó és audió szekvenciákkal. Ha ezzel készen vagy, csomagold be a saját stílusodhoz illő intro és outro-val. A lehetőségek korlátlanok, csak vágj bele, és kísérletezz.

További információk:
Tömeg: 190 g
Méretek: 118 x 84 x 21 mm-es

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

üdvözletem. a szóban forgó stream deck-hez az van irva hogy várható dátum a tegnapi nap. megérkezett esetleg? személyesen átvehető?

Kérdések és válaszok: Elgato Stream Deck
Kiegészítők: Elgato Stream Deck Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Stream Deck. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Stream Deck. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Stream Deck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Stream Deck.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ