we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ELICA TRIBE IX / A / 90

Termékkatalógus
ELICA TRIBE IX / A / 90
Páraelszívó - kéményes, 4 sebesség, lehetőség keringetésre, szívóteljesítmény: 400-750 m3 / h, zajszint: 68 dB, érintőgombok, kijelző, szűrőtelítettség-jelző, 2 halogén izzó, rozsdamentes acél színű
Kód:  ELI001q Termékszám:  IXA90 Gyártó honlapja:

ELICA TRIBE IX / A / 90

A kéményes páraelszívó modern kombinációja a rozsdamentes acélnak és lenyűgöző üvegnek, amely kiváló teljesíményt és stílusos kivitelezést nyújt. A konyhádban nem lesz több kellemetlen szag és pára, viszont ez a páraelszívó biztosítja a tiszta levegőt. A vezérlés az érintőgombok és a kijelző segítségével lehetséges, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 750m3/h páraelszívást válassz a négy sebesség közül, amely nagyobb helyiségekkel is gond nélkül elbánik. Két 20W-os halogén izzó világítja meg a főzőterületet.

Két mód áll rendelkezésedre a páraelszíváshoz: egy 150mm-es kivezető cső és belső keringetés. Egy fém zsírszűrő gondoskodik a zsír és pára megszűréséről, így tiszta levegőt juttatva vissza a helyiségbe. A kellemetlen szagok megszüntetéséhez egy további szénszűrőre lesz szükséged. A halk motor, rendkívüli 46-63 dB-es zajszinttel biztosan 


Műszaki adatok:

Típus:
Kéményes páraelszívó

Max. teljesítmény:
750 m3 / h

Jellemzők:
4 sebességfokozat
Felszálló - 15 cm
Keringetési lehetőség
Zsírszűrő
Elektronikus vezérlés

Műszaki adatok:
Világítás: 2 x 20 W
Fogyasztás: 215 W

Fizikai adatok:
A páraelszívó szélessége: 60 cm
Szín: rozsdamentes acél

Tartozékok:
Zsírszűrő CFA - csomagban
Szénszűrő F00333 / S - külön
LongLife filter F00262 / 3S - külön

Cseh kézikönyv
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELICA TRIBE IX / A / 90
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELICA TRIBE IX/A/90. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELICA TRIBE IX / A / 90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELICA STAMM IX / A / 90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELICA STAMM IX / A / 90.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ