A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

ELITE SCREENS, vetítővászon elektromos motorral, 84

Termékkatalógus
ELITE SCREENS, vetítővászon elektromos motorral, 84
Vetítővászon 105 x 186 cm, fehér vászon, fekete design, 30" drop - 76 cm-es fekete felső szél
Kód:  WX704b1d Termékszám:  VMAX84UWH2-E30 Gyártó honlapja:
ELITE SCREENS, vetítővászon elektromos motorral, 84 Megszűnt

ELITE SCREENS, vetítővászon elektromos motorral, 84

A távvezérlésű, elektromos motorral működő Elite Screens vetítővászon nagyobb kényelmet, jobb benyomást kelt a hallgatóiban az előadásai során. Kiválóan illeszkedik a legkülönbözőbb előadótermekbe, ugyanakkor otthon is kényelmesen használható. Semmi sem szabhat határt fantáziájának, mivel prezentációkon kívül szintén alkalmas videojátékok vagy filmek vetítésére, így úgy érezheti magát, mintha egy moziban ülne. A termék ráadásul ellenálló fémkonstrukcióval rendelkezik, amely leegyszerűsíti a falra vagy mennyezetre való felszerelést.

Ha Ön igazán igényes multimédia felhasználó, és nem szeretne megelégedni a hagyományos LCD és CRT monitorokkal, abban az esetben egy megfelelő projektor és vetítővászon kiválasztásával közelebb kerülhet a tökéletességhez. Az Elite Screens termékei kiemelkedően időtálló anyagokból készülnek és könnyen karbantarthatóak. Egy további fontos tulajdonsága a 160°-os látószög, amelyet oktatók a szemléltető órákon vagy üzletkötők a termékbemutatóikon is hasznosnak találnak majd.

Műszaki adatok:


Vászon típusa:
Rolós

Képernyő átmérő:
84"

Felület:
128 x 171 cm

Képarány:
4:3

Látószög:
160°

Szín
Vászon: matt fehér
Szerkezet: fekete

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELITE SCREENS, vetítővászon elektromos motorral, 84
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 84" (16:9). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 84" (16:9). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELITE SCREENS Motorleinwand 84" (16:9). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELITE SCREENS Motorleinwand 84" (16:9).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ