AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Elite görgős tréner

Termékkatalógus
Elite görgős tréner
Spinning bicikli - interaktív közvetlen erőátvitel, integrált teljesítménymérővel + - 1% pontosságal, 2300W nagyteljesítményű sebességgel 40 km / h, elektronikusan vezérelt ellenállás típusától függően a képzés, finomítás, helytakarékos váz integrált fogantyú, összeegyeztethető Shimano kazetta 9/10 /11 sebességes kazetta nem tartozék
Kód:  SPTbd0984 Termékszám:  8020775025918 Gyártó honlapja:

Elite görgős tréner

Elég kivenni a hátsó kereket és máris használható. Interaktív edzőgörgő integrált erőmérővel, +/- 1% pontossággal. Magas ellenállás: 2000 watt 35 km/h-nál. Elektromosan vezérelt mágneses ellenállás, a választott útvonal/edzésterv alapján. Csendes pedálozás. Személyre szabhatóság: az új lábnak köszönhetően különböző magasságokba állítható. Az ellenállási erő elektronikusan vezérelt, a választott edzéstervhez igazodik. Szimulálhat akár 24%-os emelkedőt is. Kompatibilis a legtöbb közúti és hegyi kerékpárral. 

Mi is az az Elite Drivo kerékpáros tréner?

  • Az energia közvetlen átvitele
  • Elektronikusan vezérelt ellenállás
  • Sima és csendes működés
  • Kompatibilis a legtöbb közútibiciklivel és MTB-kal
  • Nagy teljesítményű belső lendkerék 
  • Tökéletes stabilitást
  • ANT + és Bluetooth kapcsolattal

Struktúrális előnyök

Az Elite Drivo Intelligens görgő, tökéletesen kompakt, összehajtható szerkezettel rendelkezik. Teljesen stabil, robusztus lendkereke a test belsejében tökéletes hátteret teremt a valódi biciklizés élményéhez. A hátsó kerék leszerelését követően, csak rá kell illeszteni a vázat a görgős trénerre és máris alkalmassá válik a beltéri edzésre a gép. Az Elite Drivo összecsukható szerkezettel rendelkezik, beépített fogantyúval. Nem igényel sok helyet, és mindig készen áll a további felhasználásra.

A kerékpárgép technikai előnyei

Az Elite Drivo képes minden egyes tekerés teljesítménybeli eltérésének rögzítésére. Jobban figyelheti a teljesítményét, és jobban megértheti a pedálozás folyamatát, az izmok munkáját és a mozgás mechanikai hatékonyságát. Az Elite Drivo egy intelligens kerékpáros edző, ami azt jelenti, hogy képes kapcsolódni egy oktatási alkalmazáshoz az okostelefonon vagy egy szoftver segítségével. Az ANT + vagy a Bluetooth lehetővé teszi, hogy egyszerűen figyelemmel kísérhesse és elemezhesse a teljesítményét.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elite görgős tréner
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite Drivo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elite Drivo.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ