30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ELIZ EAP 320 UV WIFI

Termékkatalógus
ELIZ EAP 320 UV WIFI
5 2 értékelés
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítményfelvétel, 50 m² max. ajánlott szobaméret, 29 - 55 dB(A) zajszint, UV lámpa, HEPA, vírusölő, katalitikus, formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa és gyerekzár
99 000 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ELICV477 Termékszám:  1412
ELIZ EAP 320 UV WIFI 99 000 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

ELIZ EAP 320 UV WIFI

Úgy érzed, nem tudsz megfelelően lélegezni otthon? Akkor nem hiányozhat az otthonodból egy ilyen modern ELÍZ levegőtisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. A korszerű technológia és a hatékony UV-lámpás szűrő, antivírus, formaldehides, HEPA, katalitikus, por szűrő lehetővé teszi, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Erős teljesítményének köszönhetően 50 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciókkal látták el, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Lifestyle
Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

ELIZ EAP 320 UV WIFI légtisztító alapvető jellemzői

  • Ezen ELÍZ légtisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA, por, katalitikus, formaldehid, UV sugárzás és vírusölő
  • 50 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 320 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • Az ionizációs funkció még hatékonyabbá teszi a teljes légtisztítási folyamatot
  • A teljesítmény szabályozható
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • UV sterilizáló lámpa is rendelkezésre áll
  • A légtisztító könnyen irányítható a mobilalkalmazás segítségével
  • Az információkat a könnyen leolvasható kijelzőn találjuk
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • Egy ilyen hasznos ELÍZ levegőtisztító gép teljesítménye 80 W
  • A minimális zajszint értéke 29 dB(A), illetve az érték legfeljebb 55 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű légtisztítóban a méltán neves ELÍZ gyártótól

Eme ELÍZ levegőtisztító funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a légtisztító a levegő minőségéhez igazodik, és beállítja az optimális teljesítményt. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik a beavatkozásunk nélkül. Lehetőséged van egyszerűen beállítani a teljesítményt, hogy a specifikus igényeidnek megfelelő legjobb tisztítási fokozatot választhasd ki. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk, hogy a léglevegő tisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia
Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen modern ELÍZ levegő tisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. Könnyedén vezérelhetjük a légtisztítót egy mobilalkalmazáson keresztül, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt tisztítási módot. Az áttekinthető kijelző biztosítja számunkra a szükséges aktuális információkat. A légtisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A gyermekzár funkciónak köszönhetően biztosan nem módosítjuk véletlenül a beállításokat vagy kapcsoljuk ki a készüléket. Az UV-sterilizáló lámpával a légtisztító képes biztonságosan elpusztítani minden gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Eme ELÍZ légtisztító kellemes meglepetést okoz majd lenyűgöző funkcióival

Egy ilyen ELÍZ légtisztító berendezés nagyszerű segédeszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk a lakásban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat ad a térhez, amelyek hatékonyan semlegesítik az allergéneket. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja tehát, hogy az egész folyamatot hatékonyabbá tegye, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként szabadon lebegnének a levegőben. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

Tökéletes szűrőrendszer

Eme ELÍZ levegőtisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan elkapja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, poratkákat és más nemkívánatos allergéneket. A porszűrő megbízhatóan eltávolítja a nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét. A katalitikus szűrő hatékonyan kiszűri az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. A speciális formaldehidszűrőnek köszönhetően biztosított a levegő hatékony fertőtlenítése ettől a káros anyagtól. A vírusölő szűrő hatékonyan kiküszöböli a levegőben terjedő vírusokat. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen praktikus ELÍZ légtisztító 320 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A minimális zajszint értéke 29 dB(A), illetve az érték legfeljebb 55 dB(A).

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
80 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
320 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
29 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Por, Katalitikus, Formaldehid, UV sugárzás, Vírusölő Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELIZ EAP 320 UV WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELÍZ EAP 320 UV WIFI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELÍZ EAP 320 UV WIFI.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ