Akvizice ApF HU Shop roku

ELLECI BEST 475 Bianco titán/Granitek

Termékkatalógus
ELLECI BEST 475 Bianco titán/Granitek
- granitek anyag, csepegtető felület, 100x51x20cm, antibakteriális védelem
Kód:  ELLDR007 Termékszám:  LGB47568

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELLECI BEST 475 Bianco titán/Granitek Megszűnt

ELLECI BEST 475 Bianco titán/Granitek

Best 475 Granitek kétoldalú mosogatótálca csepegtető területtel  a neves olasz gyártótól, az Elleci-től. Nemcsak elegáns designjával tűnik ki, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és tartósságával is. Ez a különleges Granitek anyagnak köszönhető, amely kivételes ellenállóképeséggel rendelkezik a magas hőmérséklettel, erős ütésekkel, karcolással, UV sugarakkal és foltokkal szemben. Továbbá, köszönhetően az ezüst ionos dúsításnak, a Granitek antibakteriális hatással is büszkélkedhet. Ennél fogva a mosogatóban nem szaporodnak el a baktériumok vagy más veszélyes mikroorganizmusok.

A természetes kő időtlen megjelenése könnyedén alakítja át még a legátlagosabb konyhát is elegáns beltérré egy kis luxussal. 

Tíz év gyártó által kínált garancia

  • Kétoldalas Best Granitek 475 mosogatótálca csepegtető területtel
  • Rendkívül tartós Granitek anyagból
  • Természetes kő megjelenés
  • Kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek, erős ütéseknek, karcolásoknak, kopásnak, UV-sugaraknak és foltoknak
  • Antibakteriális hatású
  • Nagyszerű design
  • Tartozékok - tömítések és szifon
  • Előszerelt bilincsek, lefolyó hálós szelepfedéllel, túlfolyó

Granitek

Nagyszerű anyag, amely egyaránt kínál kivételes tartósságot, valamint a természetes kő fényűző megjelenését. A Granitekből készült mosogatótálca nem csak időtlen, elegáns megjelenést kölcsönöz bármely konyhának, de a tulajdonságainak hála több, mint alkalmas intenzív igénybevételnek kitett konyhákba.

A Granitek természetes gránit és akril gyanta kombinációja. Ez magas hőállóságot és ütésállóságot kölcsönöz, valamint megakadályozza a karcolások és foltok kialakulását.

A mosogató szép színe a keramikus eljárás során keletkezik, amely a gránit részecskék 700 °C-on történő festésének speciális folyamata. Ez lehetővé teszi, hogy a szín a gránit részecskék belsejébe jusson. Az így kapott szín tartós, és telítettsége is kiemelkedő.  

Antibakteriális védelem

Az ezüstionokkal dúsított Granitek antibakteriális hatású. Az anyag maga taszítja a baktériumokat és a mikroorganizmusokat. Ezért a baktériumok nem tudnak lerakódni vagy szaporodni a mosogatótálca felületén. A kezelés 100%-ig biztonságos az emberi egészségre.

Paraméterek

Hossz
100 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!

Teljes méretek

Hossz
100 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELLECI BEST 475 Bianco titán/Granitek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELLECI BEST 475 Bianco titano/Granitek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELLECI BEST 475 Bianco titano/Granitek.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ