Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Elna 6 fehér

Termékkatalógus
Elna 6 fehér
Hősugárzó - a fürdőszobába a kéztörlők számára, 65W fogyasztású radiátor, amely kapcsolóval és termoregulátorral rendelkezik, amely az alsó részen helyezkedik el, 66x43x14 cm stílusos ELNA E6B radiátor, minőségi anyagból, elfordítható és klasszikus szárítórészekből tevődik össze
Kód:  ELNTO003

Elna 6 fehér

Effektíven szeretnéd megszárítani a fürdőszobai törölközőket, de nem szeretsz folyamatosan a szárítókötélre kiteregetni? Szerezd be az ELNA 6 létra alakú fürdőszobai radiátort, amely magas minőségű anyagból készült és effektíven megszárítja a kéztörlőd és a törölközőidet is egyaránt. Ez a létra formájú elektromos fűtőtest 6 darab, közepes méretű részből és egy a szárító alsó részén elhelyezett termoregulátorból áll. Az ELNA elektromos fűtés további előnye az alacsony energiafogyasztása és a hő hatékony felhasználása.

Fehér ELNA 6 elektromos fűtés - legfontosabb tulajdonságok

  • A fehér ELNA fűtés magas minőségű anyagból készült
  • Alkalmas a fürdőlepedők és törölközők megszárítására
  • 6 darab közepes méretű részből áll
  • Az ELNA szárító alsó részén megtalálható egy termoregulátor
  • Alacsony energia-fogyasztás
  • Az elfordítható és klasszikus szárítórészekből tevődik össze
  • A csomag tartalmazza a használati utasítást és egy felszerelő szettet

Fűtés, különösen a fürdőszobában

A fürdőszobai radiátor szükségtelen, a ruhák szárítására elég az erkély vagy a kert. Ezt a nézetet vallja rengeteg ember. Csakhogy nem mindenki rendelkezik balkonnal vagy akár kerttel. Az összes ilyen esetben minden bizonnyal a fűtés a megfelelő megoldás. Abban az esetben, ha a fürdés után szükséges megszárítanod a törölköződet, akkor szinte elengedhetetlen számodra egy ilyen radiátor. Szerezz be egy ELNA elektromos fűtést és szárítsd meg nyugodtan a fürdőlepedőt az összes fürdés után.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elna 6 fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELNA 6 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elna 6 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elna 6 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elna 6 Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ