Alzaboxy Q1 Shop roku

Játék kuponok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Előfizetés típusa
PS Store kredit
(5)
Xbox Live Gold
(3)
Xbox Game Pass
(3)
Xbox Game Pass Ultimate
(2)
Xbox ajándékkártya
(3)
Nintendo Switch Online
(2)
EA play
(1)

A játék utalványok, kuponok és feltöltőkártyák gazdagítják a PlayStation, Xbox és Nintendo világát, amelyek elektronikus és dobozos változatban is megvásárolhatók. A feltöltőkártya órákig tartó szórakozást és nagyszerű előnyöket biztosít megfizethető áron, míg a kuponok és játék utalványok virtuális valutaként szolgálnak további játéktartalmak megvásárlásához. Hogyan ismerheted ki magad a kínálatban?

Tovább

Kuponok és játék utalványok - Sony Playstation

A Sony PlayStation 4 és Sony PlayStation 5 konzolok tulajdonosai imádni fogják a csábító PlayStation Plus tagságot, amely számtalan előnyt és hasznos funkciót kínál. A legkeményebb játékosok a PlayStation Store virtuális áruházba szóló játék utalvánnyal új játékokat, kiegészítőket vagy akár filmeket és tévéműsorokat is vásárolhatnak.

PlayStation Plus feltöltőkártya

A PlayStation Plus feltöltőkártya új előnyök és lehetőségek előtt nyitja meg az utat. A feltöltőkártya megvásárlásával nemcsak exkluzív kedvezményekhez kapsz hozzáférést, hanem online módhoz is az összes játékodnál (ahol elérhető). Ezen felül a Sony minden tagot havonta legalább 2 ingyenes játékkal jutalmaz (csak PlayStation 4 és 5 tulajdonosokra érvényes).

A PlayStation Plus tagsággal rendelkező játékosok korai hozzáférést kapnak a még meg nem jelent PS Plus játékokhoz, valamint 100 GB felhőalapú tárhelyet képernyőképek, videók, és játékállások mentéséhez, így a kalandokat akár barátaid PlayStation rendszerén is folytathatod.

PlayStation Store feltöltőkártya

PlayStation Store feltöltőkártya segítségével kedvezményes áron gazdagíthatod játékgyűjteményedet, kiegészítőket vásárolhatsz, valamint exkluzív tartalmakhoz és felhő alapú tárhelyhez kapsz hozzáférést.

i

A PlayStation Store feltöltőkártya nagyszerű alternatíva, ha nem szeretnéd közvetlenül a konzol áruházban megadni a hitelkártya adataidat.

Microsoft Xbox játék utalványok és kuponok

A Microsoft két különböző tagsághoz kínál játék utalványokat az Xbox One konzolokhoz. Az egyik az Xbox Live Gold, amely elsősorban a játék online aspektusaira összpontosít, a másik az Xbox Game Pass, amely több mint 100 játékkal gazdagítja a virtuális könyvtáradat. A feltöltőkártyák mellett Xbox Live játék utalványokat is vásárolhatsz a játékostársak számára.

Xbox Live Gold szolgáltatás

Az Xbox Live Gold szolgáltatás új tartalmakat és izgalmas előnyöket kínál. A Gold tagság megvásárlásával 2-4 ingyenes játékhoz fogsz hozzáférni havonta, valamint különleges kedvezményekhez a játékok és kiegészítők vásárlásához. Ráadásul a Gold tagsággal online multiplayer módban is játszhatsz és kommunikálhatsz barátaiddal.

Xbox Live Store feltöltőkártya

Az Xbox Live feltöltőkártya az általad kiválasztott összeggel tölti fel virtuális Microsoft pénztárcádat. A virtuális pénzzel aztán játékokat és alkalmazásokat vásárolhatsz az Xbox konzolon vagy a Microsoft Store-ban illetve Windows PC-n. Az Xbox Live feltöltőkártya szintén nagyszerű ajándék barátoknak.

Xbox Game Pass feltöltőkártya

Az Xbox Game Pass több mint 100 játékot tesz elérhetővé Xbox One-on, Xbox 360-on és Windows 10 PC-n. Az Xbox Game Pass katalógusban szereplő játékok havonta változnak, így számos új és régebbi játékot próbálhatsz ki.

Az Xbox Game Pass Ultimate feltöltőkártyák az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass előnyeit egyetlen vonzó tagságban egyesítik.

Nintendo Switch játékutalványok és kuponok

Ha Nintendo Switch konzolod van, akkor érdekelni fognak a Nintendo Switch Online tagsági kuponok, amelyek számos előnnyel járnak, többek között online multiplayer móddal, különleges ajánlatokkal és hozzáféréssel klasszikus játékokhoz. Feltöltőkártyákat is vásárolhatsz, amelyekkel új tartalmakhoz férhetsz hozzá a játékokban.

Nintendo Switch Online feltöltőkártya

A Nintendo Switch Online feltöltőkártyák a tagság hosszától függően kétféle változatban kaphatók - 90 és 365 nap. A versenytársakhoz hasonlóan a Nintendo is kínál online multiplayer módot, illetve különleges ajánlatokat és promóciókat. Ugyan a PlayStationtől és az Xbox-tól eltérően nem kapsz minden hónapban ingyenes játékokat, viszont hozzáférést kapsz egy különleges könyvtárhoz, amelyben a legjobb klasszikus játékok tucatjai közül válogathatsz.

i

Nintendo Store kuponok

A Nintendo Switch feltöltőkártyák segítségével új játékokat, letölthető kiegészítőket és egyéb digitális tartalmakat szerezhetsz meg.

Pontok és kreditek játékokhoz

A játékpontok és játékkreditek virtuális tartalmak megvásárlását teszik lehetővé. Minden játék különböző számú kreditet kínál különböző áron. A megvásárolt tárgyak csak az adott játékra szólnak, és általában kozmetikai jellegűek, azaz nem nyújtanak semmilyen előnyt más játékosokkal szemben.

PlayStation kredit kuponok

A PlayStation kredit kuponok új tartalmak megnyitására szolgálnak olyan játékokban, mint az NHL 21 vagy NHL 22, a Call of Duty: Modern Warfare és a Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Hogyan aktiválhatók a feltöltőkártyák, játék utalványok és játék kuponok? Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez – játékok című cikkünkből megtudhatod.

Xbox kredit kuponok

Az Xbox pontok és kreditek oldalon az Xbox konzolokhoz kínálunk krediteket. A portfólióban a népszerű FIFA 21 és FIFA 22 futballjátékokhoz is találsz kreditet, Robux játékpontokat a Roblox gyerekjátékhoz, vagy Apex Coins érméket az Apex Legends nevű battle royale játékhoz.

i

Játék kuponok oldalunkon mindent egy helyen találsz, legyen az játék utalvány, feltöltőkártya, kupon vagy előfizetés. Csak válaszd ki a téged érdeklő szekciót, például PS Store, Nintendo Store, Pontok és kreditek, vagy Alza utalványok, amelyekkel 5 és 50 ezer forint közötti összeggel ajándékozhatod meg barátaidat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Utalvány - ajándékutalvány, 5 000 Ft értékben, egyszeri vásárláshoz a www.alza.hu webáruházban, az utalvány értéke a teljes vételárból kerül levonásra
5 000 Ft

2.
Feltöltőkártya - PS3, PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, 20000 Ft értékben
20 000 Ft

3.
Feltöltőkártya - PS3, PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, 5000 Ft értékben
5 000 Ft

Még több
29 termék
Alza. hu ajándékutalvány termék vásárlására 50 000 Ft értékben - Nyomtatott utalvány
Típusok
5,0
Alza. hu ajándékutalvány termék vásárlására 50 000 Ft értékben
Nyomtatott utalvány - ajándékutalvány, 50 000 Ft értékben, egyszeri vásárláshoz a www.alza.hu webáruházban, az utalvány értéke a teljes vételárból kerül levonásra
50 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XXbez104o
Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 25 000 Ft értékben - Nyomtatott utalvány
Típusok
5,0
Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 25 000 Ft értékben
Nyomtatott utalvány - ajándékutalvány, 25 000 Ft értékben, egyszeri vásárláshoz a www.alza.hu webáruházban, az utalvány értéke a teljes vételárból kerül levonásra
25 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XXbez104m
Alza.hu ajándékutalvány, termék vásárlására 10 000 Ft értékben - Nyomtatott utalvány
Típusok
5,0
Alza.hu ajándékutalvány, termék vásárlására 10 000 Ft értékben
Nyomtatott utalvány - ajándékutalvány, 10 000 Ft értékben, egyszeri vásárláshoz a www.alza.hu webáruházban, az utalvány értéke a teljes vételárból kerül levonásra
10 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XXbez104j
Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 5000 Ft értékben - Nyomtatott utalvány
Típusok
5,0
Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 5000 Ft értékben
Nyomtatott utalvány - ajándékutalvány, 5 000 Ft értékben, egyszeri vásárláshoz a www.alza.hu webáruházban, az utalvány értéke a teljes vételárból kerül levonásra
5 000 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XXbez104h
4,3 56×
PlayStation Store - Kredit 20000 Ft - PS4 HU Digital
Feltöltőkártya - PS3, PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, 20000 Ft értékben
20 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MSXESDHU007b
4,3 56×
PlayStation Store - Kredit 10000 Ft - PS4 HU Digital
Feltöltőkártya - PS3, PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, 10000 Ft értékben
10 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MSXESDHU006b
4,3 56×
PlayStation Store - Kredit 5000 Ft - PS4 HU Digital
Feltöltőkártya - PS3, PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, 5000 Ft értékben
5 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MSXESDHU005b
4,6 599×
Xbox Game Pass Core - 12 hónapos tagság
Feltöltőkártya - Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 12 hónap - 1 832,50 Ft/hónap
21 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029el8
4,3 244×
Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés
Feltöltőkártya - PC (Win 10), mobiltelefon / tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live , Microsoft Store és Xbox Mobile app kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 5 330 Ft/hónap
15 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gu2
4,6 599×
Xbox Game Pass Core - 6 hónapos tagság
Feltöltőkártya - Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 6 hónap - 1 831,67 Ft/hónap
10 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029el80
4,7 430×
Xbox Live Ajándékkártya 6990Ft
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, 6990 Ft értékben
6 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gz4
4,7 430×
Xbox Live ajándékkártya 12990Ft
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, 12990 Ft értékben
12 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gz5
4,3 244×
Xbox Game Pass Ultimate - 1 hónapos előfizetés
Feltöltőkártya - PC (Win 10), mobiltelefon / tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live , Microsoft Store és Xbox Mobile app kulcs, tagság ideje: 1 hónap
5 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gu1
4,3 56×
PlayStation Store - Kredit 2000 Ft - PS4 HU Digital
Feltöltőkártya - PS3, PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, 2000 Ft értékben
2 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MSXESDHU004b
4,7 430×
Xbox Live Ajándékkártya 2990 Ft
Feltöltőkártya - elektronikus letölthető ajándékkártya 2990 Ft értékben
2 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gz2
4,1 16×
365 Days Switch Online Membership (Individual) - Nintendo Switch Digital
Feltöltőkártya - Nintendo eShop kulcs, tagság ideje: 12 hónap - 729,25 Ft/hónap
8 750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005329
4,3 56×
PlayStation Store - Kredit 1000 Ft - PS4 HU Digital
Feltöltőkártya - PS3, PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, 1000 Ft értékben
1 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MSXESDHU003b
4,3 65×
Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 3 996,67 Ft/hónap
11 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gp3
4,6 599×
Xbox Game Pass Core - 3 hónapos tagság
Feltöltőkártya - Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 2 496,67 Ft/hónap
7 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029el9
4,3 65×
Xbox Game Pass - 6 hónapos előfizetés
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 6 hónap - 3 998,33 Ft/hónap
23 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gp2
4,9 11×
90 Days Online Membership (Individual) - Nintendo Switch Digital
Feltöltőkártya - Nintendo Switch, letölthető licenc, Nintendo eShop kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 1 166,33 Ft/hónap
3 500 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004180
4,0
PC Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PC-n Windows 10 rendszerrel)
Feltöltőkártya - PC (Win 10), letölthető licenc, Microsoft Store kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 3 663,33 Ft/hónap
10 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gpc1
3,7
365 Days Online Membership (Family) - Nintendo Switch Digital
Feltöltőkártya - Nintendo Switch, letölthető licenc, Nintendo eShop kulcs, tagság ideje: 12 hónap - 1 276,25 Ft/hónap
15 320 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004178
2,7
EA Play - 6 hónapos előfizetés - Xbox Digital
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Microsoft Store kulcs, tagság ideje: 6 hónap
6 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1724b

Játék kuponok

The Sims sorozatÚtmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.

Játék kuponok

A Játék kuponok kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játék kuponok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játék kuponok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játék kuponok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játék kuponok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ