A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

Nacon előrendelhető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(6)
PlayStation 5
(7)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(6)
Xbox One
(2)
Nintendo Switch
(2)
Műfaj
Akció
(5)
Stratégiai
(3)
Sport
(10)
Szimulátor
(6)
Versenyzős
(3)
Szöveg
EN
(21)
DE
(8)
FR
(1)
Szinkron
EN
(21)
DE
(8)
FR
(2)
IT
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

Amennyiben az általad választott Nacon előrendelhető játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Nacon előrendelhető játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Nacon előrendelhető játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Nacon előrendelhető játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Nacon előrendelhető játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Nacon előrendelhető játékok – típusaik

A leírás elrejtése
21 termék
Test Drive Unlimited: Solar Crown
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős
Előrendelési ár
32 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1331
Lord of the Rings - Gollum - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - The Lord of the Rings: Gollum A Gyűrű Szövetsége™ eseményeivel egy időben játszódik. Ez egy akció-kalandjáték és epikus interaktív élmény. A titokzatos Gollumot fogod játszani, amint veszedelmes útra indul, és tanúja leszel annak, hogyan érett meg arra, hogy Középfölde legerősebb karakterévé váljon.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW140
Test Drive Unlimited: Solar Crown - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős
Előrendelési ár
19 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0123
Blood Bowl 3 Brutal Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és sport - Brutális, őrült, taktikai... ez a BLOOD BOWL! A halál ikonikus sportja fantasy futballal teli új videojátékkal tér vissza, amely hű a társasjáték legújabb szabályaihoz és annak új tartalmához.
Előrendelési ár
17 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW763
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős
Előrendelési ár
31 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0097
Rugby World Cup 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0466
Hotel Life - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0323
Rugby World Cup 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MSX1490
Rugby World Cup 2024
PC játék - dobozos változat, műfaja sport - A Rugby 24 a 2023-as rögbi-világbajnokság hivatalos játéka. Válassz egy országot a több mint 130 nemzeti csapat közül, és nyerd meg a Webb Ellis Kupát. A játékban versenyek, teljes karrier mód és különböző többjátékos módok is szerepelnek.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1413
Rugby World Cup 2024 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0381
Terminator: Survivors - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó, még megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
28 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0652
Crown Wars: The Black Prince - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik mint elszakították láncaikat, csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
18 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: PSV0651
Tour de France 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: MSX1587
Tour de France 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: XBSE0501
Tour de France 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0653
Tour de France 2024
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: WG1454
Pro Cycling Manager 2024
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - Legyél sportigazgató, vegyél részt a világ legnagyobb kerékpárversenyein, és vezesd győzelemre versenyzőidet. Állítsd fel a versenycélokat, tárgyalj a szerződésekről, találj új szponzorokat, és építsd fel a csapatodat szezonról szezonra.
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: WG1453
Terminator: Survivors - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó, még megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
28 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0500
Terminator: Survivors
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
28 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1452
Crown Wars: The Black Prince - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik mint elszakították láncaikat, csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
18 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: XBSE0499
Crown Wars: The Black Prince
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik elszakították láncaikat, és csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
14 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: WG1451

Nacon előrendelhető játékok

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ