Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Előrendelhető Xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(1)
Xbox Series X
(65)
Xbox Series S
(3)
Xbox One
(22)
Licenc
Doboz
(60)
Letölthető
(5)
Kulcs
Xbox Live
(7)
Microsoft Store
(1)
Műfaj
Akció
(37)
Szimulátor
(15)
RPG
(14)
Kaland
(13)
Lövöldözős
(9)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(50)
PlayStation 5 optimalizálás
(2)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(2)
Szöveg
CS
(10)
EN
(65)
DE
(42)
Szinkron
CS
(1)
EN
(65)
DE
(32)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Előrendelhető Xbox Series játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Előrendelhető Xbox Series játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Előrendelhető Xbox Series játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Előrendelhető Xbox Series játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Előrendelhető Xbox Series játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Előrendelhető Xbox Series játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Előrendelhető Xbox Series játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Előrendelhető Xbox Series játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Előrendelhető Xbox Series játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
65 termék
Dragon Ball FighterZ - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A DRAGON BALL FighterZ verekedős akció anime-játék minden elemet kihasznál, amely a DRAGON BALL sorozatot közkedveltté tesz: ultraerős harcosok véget nem érő fantasztikus küzdelmei.
Előrendelési ár
10 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 19, 2024
Termékkód: XBSE0393
Construction Simulator - Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több, mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
12 990 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0245
STALKER 2: Heart of Chornobyl - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Kutasd át Csernobil kiterjedt lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel a fotorealisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
25 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: XBSE0076
Flintlock: The Siege of Dawn - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0473
F1 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel, hogy lángra lobbantsd a versenyzés iránti szenvedélyedet, és úgy égesd a gumit a versenypályán, mint még soha! Ha készen állsz a végső F1-es versenyjáték új kiadására, itt az ideje, hogy a Codemasters és az EA Sports F1 24 című játékában beülj egy Forma-1-es autó volánja mögé.
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: XBSE0484
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Könyörtelen, halálos ellenségek, hardcore akció játékmechanizmusok, környezeti fejtörők, vérfagyasztó zene, óvatos felderítés és kiadós adag, koncentrált horror kombinációja vár rád.
Előrendelési ár
15 490 Ft
Megjelenés dátuma: május 3, 2024
Termékkód: XBSE0363
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - -Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
40 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: XBSE0483ge
Hotel Life - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0323
Cities: Skylines II Day One Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
18 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0392
Indiana Jones and the Great Circle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és kaland
Előrendelési ár
30 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0479
Star Wars Outlaws - Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni.A játékhoz a frissítés letöltéséhez kezdetben internetkapcsolat szükséges, majd kapcsolat nélkül is játszható.
+2 ajándék melynek értéke 4 780 Ft
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 30, 2024
Termékkód: XBSE0375
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játékosok belépnek az Árnyak földjére, hogy felfedezzenek egy új, rejtélyekkel és veszélyekkel teli kalandot, és új fegyverekkel és páncélokkal nézzenek szembe a fenyegető főnökökkel. Kövesd Miquell nyomdokait, és fedezd fel az Elden Ring történetének sötét oldalát
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: XBSE0485
Black Myth: Wukong - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
29 290 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: XBSE0435
Terminator: Survivors - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó, még megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
28 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0500
Jurassic Park: Survival - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és kaland
Előrendelési ár
28 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0469
Gothic - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
22 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0265
Rugby World Cup 2024 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0381
ARK: Survival Ascended - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 7, 2024
Termékkód: XBSE0492
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, ami a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, ametál, a country, a latin zene, az R&B és a többi műfaj.
Előrendelési ár
16 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0107
Star Wars Outlaws - Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni. A játékhoz a frissítés letöltéséhez kezdetben internetkapcsolat szükséges, majd kapcsolat nélkül is játszható.
+2 ajándék melynek értéke 4 780 Ft
Előrendelési ár
44 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 27, 2024
Termékkód: XBSE0375ge
TopSpin 2K25 Cross-Gen Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
29 790 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: MXESD2240
Contra: Operation Galuga - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vedd át az irányítást Bill Rizer és Lance Bean elit Contra kommandósok felett, akik a Red Falcon terrorista csoport ellen harcolnak, amely az egykor békés Galuga-szigeteket egy olyan háborús zónává változtatta, ahol az emberiség sorsa a tét. A klasszikus 80-as évekbeli NES és arcade játék alapos újraértelmezése időtlen játékmenettel, ikonikus fegyverekkel, modern grafikával és hangzással, új szakaszokkal, új ellenségekkel és főnökökkel, új játékmechanikával és intenzív kooperatív csatákkal, akár két játékosnak a sztori módban vagy négy játékosnak arcade módban.
Előrendelési ár
16 090 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: XBSE0476
House Flipper 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel leromlott házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
Előrendelési ár
19 690 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: XBSE0474
Sand Land - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
Előrendelési ár
23 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: XBSE0423

Előrendelhető Xbox Series játékok

A Előrendelhető Xbox Series játékok kategóriában összesen 65 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető Xbox Series játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető Xbox Series játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető Xbox Series játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ