A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Emile Henry Tajine

Termékkatalógus
Emile Henry Tajine
Fazék -bors színű tajine, átmérője 32 cm, használható sütőben és tűzhelyen is, Pohlreich Selection Potten & Pannen - Staněk exkluzív kollekció
Kód:  EMHACC07 Termékszám:  795632

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Emile Henry Tajine

A bors színű kerámia tajine edény a Pohlreich Selection Potten & Pannen exkluzív kollekciójából lehetővé teszi az egy tál ételek otthoni élvezetét. A tajine edények Észak-Afrikából származnak és egyre nagyobb közkedveltségnek örvendenek az egyszerű recepteknek köszönhetően.  A tipikus kúpos felső része biztosítja az edényben az ideális cirkulációt és kondenzálja a gőzt, így a hús finom lédús marad. Hagyja magát inspirálni a számos recepttől és élvezze a tajine edény szokatlan, de nagyon finom ételeit!

Legfontosabb jellemzői

  • 32 cm átmérőjű kerámia tajine edény
  • Flame gyártási technológia
  • Használhatja sütőben, tűzhelyen, mikrohullámú sütőben
  • 10 év garancia a gyártási hibákra 
  • Karc- és ütésálló  
  • Mosogatógépben mosható

Mi az a Flame technológia? 

Ez az innovatív szabadalmaztatott technológia biztosítja az edények maximális ütés- és karcállóságát és a hőmérséklet különbségek maximális tűrőképességét. Ennek köszönhetően az edény biztonságosan használható sütőben, minden típusú tűzhelyen (az indukciós tűzhelyekhez szükséges használni adaptív lemezt), és mikrohullámú sütőben, de akár a fagyasztóból rögtön be is helyezheti a forró sütőbe. Az ételt ugyanabban az edényben szeletelheti és tálalhatja is, tehát biztosan értékelni fogja az edény hőtartó képességét, amelyben az étel csak nagyon lassan hűl ki. Az étkezés után bizonyára értékelni fogja, hogy az edény mosogatógépben mosható. Az Emile Henry cég minden terméke kézzel gyártott, kizárólag természetes anyagok felhasználásával - jó minőségű burgundiai agyagból, homokból és vízből készült. 

 

Paraméterek

Fedő
Igen Kész!
Jellemzők
Mosogatógépben mosható, Sütésálló Kész!
Kiegészítők
Fedő Kész!
Edény átmérője
32 cm Kész!
Fazekak/serpenyők száma egy készletben
1 db Kész!

Tulajdonságok

Fedő
Igen Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Mosogatógépben mosható, Sütésálló Kész!
Kiegészítők
Fedő Kész!

Edény átmérője

Edény átmérője
32 cm Kész!

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben
1 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Emile Henry Tajine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emile Henry Tajine černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emile Henry Tajine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emile Henry 795632 Topf. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emile Henry 795632 Topf.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ