A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Emile Henry sótartó, fekete bors

Termékkatalógus
Emile Henry sótartó, fekete bors
- sótartó, fekete bors színű, 10 cm átmérőjű, térfogata 0,35 liter, mosogatógépben mosható, kézzel készített
Kód:  EMHACC03 Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  790201 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Emile Henry sótartó, fekete bors

Azt már a meséből is tudjuk, hogy só nélkül egyetlen étel sem élvezhető. Ezért a konyhában jól jöhet ez a kézzel készült sótartó, amely egyedi megjelenésével garantáltan le fog nyűgözni.  A szokatlan forma megkönnyíti a hozzáférést az edény tartalmához.  A kerámia sótartó és egyben annak bemeneti nyílása 10 cm átmérőjű, térfogata pedig 0,35 liter. A só adagolása még soha sem volt ilyen egyszerű! A fekete bors színű máz csak a sótartó külsejét borítja, így a só az edényben nem fog összeállni.

Legfontosabb jellemzők

  • Kerámia sótartó
  • Egyszerű sóadagolás
  • Fekete bors színben
  • A máz csak a sótartó külsejét borítja
  • 10 cm-es átmérő
  • 0,35 literes térfogat
  • Mosogatógépben mosható
  • Kézzel készült

A minőség védjegye

Az Emile Henry cég minden terméke kézműves termék, és kizárólag természetes anyagokból készül, ami nem más, mint jó minőségű burgundi agyag, homok és víz. A termékek ütésállók, nem csorbulnak és nem karcolódnak. A mázat nagyon magas hőmérsékleten égetik rájuk, ami a tartós szín és a mosogatógépben való moshatóság garanciája. A gyártás során használt eljárások már több generáción át bizonyítottak.  A magas minőséget ráadásul a Ceradon innovatív technológiái és az egyes terméket külön-külön ellenőrzése is szavatolja. Az edény nagyon jól ellenáll a hidegnek és a melegnek is. A fagyasztóból akár egyenesen az előmelegített sütőbe vagy a mikrohullámú sütőbe is beteheted.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Emile Henry sótartó, fekete bors Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emile Henry Dóza na sůl, pepřová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emile Henry Dóza na soľ, korenistá farba. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Behälter Emile Henry Salz, Pfefferfarbe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Behälter Emile Henry Salz, Pfefferfarbe.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ