Shop roku AP+ plus nový vizuál

EmoFix mobiltelefonokhoz és tabletekhez

Termékkatalógus
EmoFix mobiltelefonokhoz és tabletekhez
Vezeték nélküli távkioldó - szelfik készítéséhez, együttműködik tablettel és mobiltelefonnal 10m-es távolságig, mindennapi hordozásra alkalmas, ideális csoportképek vagy videók készítésére, egyszerű telepítés, beépített akkumulátor - akár 2 éves élettartam, iOS és Android készülékekre Bluetooth 4.0 támogatással, méret: 43 x 43 x 4.4mm
Kód:  EAEF001 Termékszám:  EM-1963 Gyártó honlapja:
EmoFix mobiltelefonokhoz és tabletekhez Megszűnt

EmoFix mobiltelefonokhoz és tabletekhez

A minőségi szelfik készítése ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Fotózna, vagy videofelvételt készítene esőben, vízi játékok vagy úszás közben? Az Emofix-szel minden esetben tökéletesen megörökítheti a látványt, melyről egyedülálló áttekintése lehet, hiszen nem kell telefonját a kezében tartania, s az eszköz rendkívüli szilárdságának, valamint vízhatlanságának köszönhetően megbízhatóan működik minden környezetben. Az EmoFix a szelfikészítés teljesen új dimenzióját tárja fel.

Legfontosabb jellemzők

  • Távkioldó fényképezéshez / videofelvételek készítéséhez
  • Szó szerint zsebméretű, hogy mindig Önnel lehessen
  • Rossz időjárási viszonyok esetén vagy vízi játékokhoz és sportokhoz is tökéletesen alkalmas (vízálló)
  • Speciális ötvözettel megerősített tok
  • Bármilyen alkalmazás telepítésének szükségessége nélkül működik
  • Bluetooth kapcsolat 10 m-es távolságig
  • Beépített akkumulátor élettartama akár a két évet is elérheti

Hatalmas lehetőségek kis csomagolásban

Ezt a kis nyomógomb formájú készüléket mindig nadrágja zsebében tarthatja, így bármikor készen állhat különös és egyedülálló helyzetek megörökítésére. Nincs miért aggódnia. Az eszköz speciális ötvözettel megerősített teste ellenáll ütésnek és a víznek. A telefont csupán el kell helyezni, vagy rögzíteni a megfelelő helyre, és bármikor, amikor felvételt szeretne készíteni, egyszerűen csak a gombot kell megnyomnia a távkioldón. A használathoz semmilyen alkalmazásra nincs szükség. Elegendő csupán Bluetooth-on keresztül csatlakoztatni az eszközt a mobiltelefonjával, s az máris használatra kész.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EmoFix pro mobilní telefony a tablety. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EmoFix pre mobilné telefóny a tablety. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emofix für Mobiltelefone und Tablets. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emofix für Mobiltelefone und Tablets.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ