A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

EMOS 3402063000 vezeték nélküli csengő, csere tartozék

Termékkatalógus
EMOS 3402063000 vezeték nélküli csengő, csere tartozék
Csengő tartozék - 120 m-es hatótáv, lehetővé teszi a gomb hatótávolságának kibővítését több száz méterre, 8 gomb hozzáadásának lehetősége, tápellátás: 3× 1,5 V-os AA elem, automatikus párosítás - self-learning, optikai jelzés, 16 dallam, hangerő-szabályozás
4 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HM029a1 Termékszám:  3402063000
EMOS 3402063000 vezeték nélküli csengő, csere tartozék 4 590 Ft Felbontott raktáron

EMOS 3402063000 vezeték nélküli csengő, csere tartozék

EMOS 3402063000 vezeték nélküli csengő, csere tartozék egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Az EMOS P5763 kültéri vezeték nélküli ajtócsengő tartozékai a gomb 1 gomb elemmel (jelátvitel) és maga az ajtócsengő 3 ceruzaelemmel (vevő). Együtt egy kiváló párt alkotnak.

A folyamatosan villogó piros LED az alacsony töltöttségre figyelmeztet. Ebben az esetben a lehető leghamarabb cseréld ki az elemeket 3 új eldobható AA elemre

A jelismétlés a hosszabb tartomány kulcsa

A beépített jelismétlő segítségével tovább bővítheted ennek az elektromos ajtócsengőnek a tartományát. A kültéri gomb minden egyes megnyomása egy hullámot generál, amely fokozatosan megszólaltatja a csengőket. Az EMOS P5763 készlet tehát végtelen számú csengővel párosítható.


Egyszerű párosítás

Az EMOS P5763 kültéri vezeték nélküli ajtócsengő tartozékai a gomb 1 gomb elemmel (jelátvitel) és maga az ajtócsengő 3 ceruzaelemmel (vevő). Együtt egy kiváló párt alkotnak.
A folyamatosan villogó piros LED az alacsony töltöttségre figyelmeztet. Ebben az esetben a lehető leghamarabb cseréld ki az elemeket 3 új eldobható AA elemre.

A csengő automatikusan párosul a gombbal a csatlakozástól számított egy percen belül, az "öntanulás" funkciónak köszönhetően. Mindegyik készlet a saját párosító kódját generálja, és azonnal tárolja azt a memóriában, így még ha a szomszéd is ugyanazt a modellt használja, az semmilyen módon nem zavarja a tiédet. Szerencsére a P5763 memóriája hosszú távú, nem csak rövid távú, így áramszünet után nem kell újra beállítania - emlékezni fog, a már ismert kódokra, és visszatér a saját munkájához.

Tetszőleges számú egyedi csengő csatlakoztatható sorba az "ismétlő" funkcióval (P5760, P5763 vagy P5763R). Ez egy vezeték nélküli ajtócsengőt fog létrehozni, amely nagyon hosszú hatótávolsággal rendelkezik, és amely által nem maradsz le egyetlen látogatóról sem. Különösen értékelni fogják például a  többszintes családi házak tulajdonosai, akiknek például a hálószobából nincs esélyük meghallani az előszobában csengő csengőt. Ebben az esetben mi sem könnyebb, mint ha egy vevőt (csengőt) helyezünk az egyes emeletek folyosójára. Tehát soha nem fogsz lemaradni a csomagokat hozó futárról vagy a szomszédokról, akik meghívnak egy sörre.



Paraméterek

Összehasonlít
Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!
Hatótávolság
120 m Kész!
Dallamok száma
16 Kész!
Tulajdonságok
Hangszabályozás Kész!
Funkciók
Jel kiterjesztése, Választható dallamok Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
120 m Kész!
Dallamok száma
16 Kész!

További tulajdonságok

Tulajdonságok
Hangszabályozás Kész!

Funkciók

Funkciók
Jel kiterjesztése, Választható dallamok Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

Csomagolás

Vevőkészülékek száma a csomagban
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ