Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EMOS 180 HD T2 HEVC H.265

Termékkatalógus
EMOS 180 HD T2 HEVC H.265
4,3 35 értékelés
Set-top box - DVB-T/T2, H.265 HEVC támogatás, Full HD 1080p, USB felvétel/lejátszás, TimeShift, MKV, AVI, DivX, MP3, JPG, HDMI, SCART, EPG, NTFS, MPEG-2, MPEG-4, HD H.264, távirányító
Kód:  EMDVt1b Termékszám:  2520236200 Gyártó honlapja:

EMOS 180 HD T2 HEVC H.265

Ne várj és térj át most a DVB-T2 szabványra

Az új típusú földfelszíni digitális műsorszórásra való áttérés hamarosan érinteni fogja a többségünket - legkésőbb 2020. júniusában. Bár úgy tűnhet, hogy van még elég időnk, mégis egy-kettőre elérkezik ez az idő. Aki nem készül fel, meglepődik majd.

A DVB-T szabvány továbbra is működni fog, viszont jelentősen korlátozva lesz. 2018.szeptember óta némelyik HD filmet csak olyan vevő segítségével nézheted meg, amelyik képes fogadni a DVB-T2 szabványt. Ezért ne várj és modernizáld az otthonodat. Ügyelj arra, hogy az elkövetkezendő években is tökéletes képminőséget élvezhess.


Az igazi DVB-T és DVB-T2 vevő

Az EMOS EM180 H265 vevő egyidejűleg képes fogadni a DVB-T és a közelgő DVB-T2 digitális műsorszórást. Ezenkívül zökkenőmentesen dekódolja mind a H.264, mind a H.265 (HEVC) képformátumot, amely a televíziós műsorszórás megfelelő átviteléhez szükséges. Ennek köszönhetően Full HD minőségben élvezheted a kedvenc sorozataidat és filmjeidet.


Ez nemcsak egy egyszerű vevő, hanem egy korszerű multimédiás központ, amely több ezer órás szórakozást nyújt számodra. Az 1000 TV-csatorna mellett számos rádióállomást is behangolhatsz, valamint lejátszhatod a filmeket és a zenéket az USB meghajtóról, vagy zenei aláfestéssel élvezheted a fényképes prezentációkat.

Egyszerű telepítés

hátoldalon található sok be- és kimenetnek köszönhetően problémamentesen csatlakoztathatod az EMOS EM180 vevőt bármilyen TV-hez, antennához és egyéb elektronikához. A csatlakoztatás után az üzembe helyezésével is könnyen megbirkózol - ebben segít az intuitív menü (hibátlan fordítással), a telepítési útmutató és a programok automatikus hangolása.

Lejátszás és rögzítés USB-re

A modell elülső oldalán található bemenethez csatlakoztathatsz egy USB meghajtót vagy külső lemezt (legfeljebb 1 TB), ha szélesvásznú képernyőn és hirdetések nélkül szeretnéd megnézni a kedvenc filmjeidet vagy sorozataidat. Továbbá 2 TV-csatornán futó filmet is rögzíthetsz egyszerre az USB meghajtóra (egy multiplexen belül), miközben a 3. csatornát nézed. A felvétel kezdetét és végét saját magad is beállíthatod, vagy használhatod az „időzítő” funkciót. Ennek a segítségével a rögzítés még rendszeres időintervallumonként is automatikusan be- és kikapcsol.

Intelligens távirányító

A mellékelt nagy hatótávolságú távirányító szinte a korlátlan lehetőségek átjárója. A segítségével könnyen szerkesztheted a programokat, beállíthatod a kedvenceidet és megnyithatod a 7 napos műsorújságot (EPG). A vevő gyorsan reagál a távirányító parancsaira, ezért lehetővé teszi a csatornák gyors váltását.

Minden lelkiismeretes szülőt megörvendeztet

A behangolt csatornalistát egyszerűen kitörölheted, vagy beállíthatsz egy jelszót a gyerekek számára nem megfelelő állomásokhoz. Ezáltal befolyásolhatod azt, hogy mit nézhet meg a gyermeked a tévében. Ha ellenőrizni szeretnéd a képernyő előtt eltöltött időt, akkor koncentrálj a szülői felügyeletre. Ezzel egyszerűen zárolhatod az egész vevőt.

A vevő tanúsítvánnyal rendelkezik

Csak a DVB-T2 tanúsítvánnyal rendelkező digitális TV-vevőkkel lehetsz biztos abban, hogy képes dekódolni az ilyen típusú műsorszórást. A cseh rádiókommunikáció csak olyan vevőknek ítéli oda ezt, amelyek sikeresen átmentek a független teszteken. Az EMOS EM180 pedig az egyik közülük.

További információk:

Támogatott formátumok:
Videó: .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, mpeg-2, mpeg-4, mpeg-1, h264
Hang: mp3, aac, m4a, mpa, wav, wma
Fotó: jpeg, bmp, png, gif, tiff


Paraméterek

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, USB Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Saját Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS 180 HD T2 HEVC H.265 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS 180 HD T2 HEVC H.265. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emos EM180. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emos EM180. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emos EM180.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ