A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

EMOS EM190

Termékkatalógus
EMOS EM190
4,4 118 értékelés
Set-top box - DVB-T2/T (H.265/HEVC), Full HD, Timeshift és EPG, felvétel: külső meghajtóra és usb meghajtóra, USB
Kód:  EMDVt2a Termékszám:  2520236300 Gyártó honlapja:

EMOS EM190

Minőségi set-top boxot keresel a tévédhez? Akkor az EMOS EM190 DVB-T2/T set-top box ideális választás számára. Az új típusú földfelszíni digitális műsorszórásra való áttérés hamarosan a legtöbbünket érinti. A régi régi adások leállítását 2020 közepére tervezik. Ne habozz, szerezz be egy set-top boxot ma.


Az EMOS EM190 DVB-T2/T set-top box (H.265 / HEVC) főbb jellemzői

  • Az EMOS EM190 DVB-T2/T set-top box nemcsak otthoni használatra alkalmas
  • A működtetése nagyon egyszerű és intuitív
  • A TV mögé is helyezhető 
  • Különböző videóformátumok széles körű támogatása
  • A készülék hátulja USB-bemenettel rendelkezik
  • Legfeljebb 1 TB méretű külső lemezt is csatolhatsz hozzá
  • Lehetőség van filmek rögzítésére USB-re a TV-ről, amely egyszerre 2 csatornán fut
  • Az időzítő funkcióval pontosan beállíthatod a felvétel kezdési és befejezési idejét
  • A set-top box praktikus hosszú hatótávú távirányítóval rendelkezik
  • A tanulási funkció lehetővé teszi a gombok programozását az eredeti távirányítóról
  • Sok TV-csatorna vagy rádióállomás közül válogathatsz
  • Egyes TV-csatornák programjainak törlése vagy jelszavak beállítása
  • Szülői felügyeleti funkció

Kényelmes DVB-T és DVB-T2 vevő

Az EMOS EM190 set-top box képes kezelni egyidejűleg a DVB-T digitális sugárzást és a közelgő DVB-T2-t. Ugyanakkor dekódolja mind a H.264, mind a H.265 (HEVC) képformátumot, ami szükséges a televízióműsor megfelelő továbbításához. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc filmjeidet és sorozataidat Full HD minőségben élvezd. Különösen értékelni fogod a könnyen kezelhető távirányítót. Nem kell attól tartanod, hogy nem fogod tudni kezelni ezt az eszközt, mivel egyszerű és intuitív.

Szórakozás és sok hasznos funkció

Az EMOS EM190 set-top box sok hasznos funkcióval örvendeztet meg. Játszd le kedvenc filmedet, sorozatodat vagy zenéidet USB-meghajtón. Sok TV-csatorna vagy rádióállomás közül válogathatsz. Mutasd meg szeretteidnek a nyaralásodat, esküvődet vagy családi ünnepségeidet. Tarts partit és játszd le hozzá kedvenc zenéidet. Élvezd a zavartalan pillanatot, tele szórakozással. Mindezt elhozza neked ezt a multimédia központ az EMOS-tól.

Könnyű és intuitív telepítés

Az EMOS EM190-t mindenki képes telepíteni. A hátul lévő bemenetek és kimenetek számának köszönhetően a vevőkészüléket bármilyen TV-hez, antennához vagy más elektronikához csatlakoztathatod. A menü és az automatikus hangolás segítségével könnyen beállíthatod és kezelheted a készüléket. Ha azonban még mindig nem tudod, mit kell tenni, egy praktikus telepítési útmutató is segít.

Játszd le kedvenc filmedet és sorozatodat

Az EMOS EM190 set-top box hátulja USB porttal van felszerelve. Külső lemezt is csatlakoztathat 1 TB méretig. Élvezd kedvenc filmedet vagy sorozatodat a szélesképernyős tévén, amelyet bármikor hirdetés nélkül nézhetsz. A készülék előnye, hogy filmeket rögzíthetsz USB-n keresztül a TV-ről, amely két csatornán fut egyidejűleg egy multiplexen belül. Zökkenőmentesen nézhetsz közben egy harmadik állomást. Ha van egy kedvenc filmed vagy sorozatod, amelyek egyidőben vannak műsoron, akkor minden bizonnyal értékelni fogod az időzítő funkciót, amely lehetővé teszi a rögzítés kezdetének és végének pontos beállítását. Természetesen lehetőség van arra is, hogy az rendszeres időközönkénti felvételt állíts be. Ha nem akarod használni ezt a funkciót, elegendő kiválasztani a kedvenc filmedet vagy sorozatodat, és egyszerűen manuálisan elindítani a felvételt.

Hasznos távirányító

Az EMOS EM190 set-top box praktikus, nagy hatótávolságú távirányítóval rendelkezik. A vezérlő segítségével könnyedén válthatsz a programok között, vagy beállíthatod a felvételt. A programokat szerkesztheted vagy megnyithatod 7 napos műsorkalauzt is. A váltás még soha nem volt ilyen egyszerű és gyorsabb. A távirányító praktikus tanulási funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az eredeti távirányító gombjainak átörökítését. Csak egy illesztőprogramot kell használni, amely mindent megold, amire szükséged van.

Számos szolgáltatás a gondos szülők számára

Az EMOS EM190 set-top box lehetőséget kínál bizonyos TV-csatornák programjainak törlésére vagy jelszó megadására is. Tehát befolyásolhatod, hogy a gyermeked mit láthat. Ez ellenőrzés alatt tartja őt. Kíváncsi vagy, hogy gyermeked mennyi időt tölt a képernyő előtt, miközben te dolgozol? A szülői felügyelet képes ezt mérni, mindent átfogóan. Ezen felül jelszóval védheted a teljes set-top boxot.

Set-top box tanúsítvánnyal

Az EMOS EM190 set-top box a DVB-T2 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely teljes bizonyosságot nyújt neked abban, hogy az ilyen típusú műsorok valóban dekódolhatók. Ezt csak olyan set-top boxoknak ítéli oda, amelyek független teszteken mentek keresztül.


Paraméterek

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
USB Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS EM190 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS EM190. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS EM190. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS EM190. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS EM190.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ