Shop roku 30 dnů na vrácení

EMOS H2030, ezüst

Termékkatalógus
EMOS H2030, ezüst
Videótelefon - 7"-es kijelző, 70°-os látószög, éjjellátás és színes kijelző
Kód:  HM028c10 Termékszám:  3010002030

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EMOS H2030, ezüst

Az otthon biztonsága az első

Az EMOS H2030 otthoni videotelefon a családod nélkülözhetetlen tagjává válik. Nemcsak stílusos, hanem az emberekben is jól olvas. Ez megkönnyíti neked és a gyermekeidnek a látogatók azonosítását. Többé már nem kell attól tartanod, hogy néhány órára egyedül hagyod őket otthon. A videotelefonnak köszönhetően gyorsan megtudhatod, hogy ki áll a kapu előtt, és csak azokat engeded be a házba, akiket jól ismersz.

Készlet: monitor + kameraegység

Ez az EMOS videotelefon és kültéri kamera elválaszthatatlan párost alkotnak, amelynek semmi sem kerüli el a figyelmét. Így 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy minden látogatásról tudni fogsz. Továbbá 16 csengőhang közül választhatsz, valamint a monitor bal oldalán található két manuális gomb segítségével könnyen beállíthatod a csengetés és a hívás hangerejét. A jobb oldalon található 4 gombbal elérheted az átlátható menüt.

Könnyen használható színes videotelefon

A vékony, 7"-es monitor (144 x 204 x 26,5 mm) remekül fog mutatni az előszobában, a folyosón, a nappaliban és a konyhában. A mellékelt keret és 4 kis csavar segítségével probléma nélkül felszerelheted a falra. Minden lényegeshez hozzáférhetsz a kijelző alján található 5 érintőgombbal. Ezekkel megtekintheted a látogatókat, beszélgethetsz velük, távolról kinyithatod a mozgó kaput és a bejárati ajtót, vagy használhatod a videotelefont (könnyebben kommunikálhatsz a családtagjaiddal a házban lévő 2 monitoron keresztül). A H2030 annyira egyszerűen használható, hogy a gyermekeid és a szüleid is könnyen megbirkóznak vele.

Kitartó kamera, éjjellátással

A kültéri kameraegység kellően védett a víz (IP44 védelem és praktikus felső rész) és a hívatlan vendégek (vandálbiztos kialakítás) ellen. Ezenkívül nappal és éjszaka is kiváló minőségű felvételeket készít. Minden csöngetéskor automatikusan aktiválódik egy fehér LED-es megvilágítás, amely megkönnyíti a kamerától legfeljebb 150 cm-re álló személy arcának felismerését. A működtetéshez nem kell beszerelned elektromos elosztódobozt a homlokzatba, mivel a kameraegység a csatlakoztatott videotelefonon keresztül kapja az áramot. A 4 kis csavarral (megtalálható a csomag belsejében) pedig odacsavarozhatod a falhoz.

A memóriával ellátott videotelefon nyugalmat biztosít

A nagy előnye a belső memória, amelybe automatikusan elmenti mindenki arcképét, aki becsenget hozzád. Amint 100 ilyen képet rögzít, elkezdi felülírni a régebbieket újakkal. Tehát úgy működik, mint egy hatékony fekete doboz betörés esetén (a tolvajok gyakran először csengetnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy senki sem tartózkodik otthon), vagy egy csapda a szomszédságban élő neveletlen gyerekek számára, akik mindenhová ok nélkül becsengetnek.


Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu Kész!
Kijelző mérete
7" Kész!
Betekintési szög
70 ° Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
7" Kész!
Betekintési szög
70 ° Kész!

Különleges funkciók

Különleges funkciók
Éjjellátás, Színes kijelző Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS H2030, ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Sada domácího videotelefonu H2030 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS Sada domáceho videotelefónu H2030 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS H2030 Heimkino-Set silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS H2030 Heimkino-Set silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ