Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EMOS LED ASZTALI LÁMPA ALVIN FEKETE

Termékkatalógus
EMOS LED ASZTALI LÁMPA ALVIN FEKETE
5 1 értékelés
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, íróasztalra, semleges fehér fényű, maximális színhőmérséklet 4000 K, 3 W teljesítmény, kapcsolóval, mérete 41 × 17 × 51 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 32 cm
Kód:  EMS20025 Termékszám:  1538164000

EMOS LED ASZTALI LÁMPA ALVIN FEKETE

Ha lámpát szeretnél vásárolni asztalodhoz, polcodhoz vagy éjjeliszekrényedhez, akkor az EMOS ALVIN asztali lámpa fekete eleganciájával, funkcionalitásával és mindenekelőtt energiahatékonyságával biztosan elbűvöl majd. A fekete ALVIN LED lámpa teste rendkívül tartós a kiváló minőségű alumíniumból készült konstrukciónak köszönhetően. Ahat LED nem csak ragyogóbb fényt kölcsönöz, de akár 20 000 órán át is képes világítani, sokkal hosszabban, mint egy klasszikus izzó. A fekete EMOS ALVIN asztali lámpával ennek köszönhetően a költségek akár 93% -át is megtakaríthatod. A semleges fehér színű fény kellemes érzetet nyújt aszemnek, csakúgy, mint a nappali fény. Ezenkívül az érintőgombnak és a háromszintű fényerőnek köszönhetően beállíthatod a fény intenzitását. Az időtlen kialakítású, LED-es EMOS ALVIN fekete lámpa tökéletesen illeszkedik minden otthonba vagy irodába.


Az EMOS ALVIN fekete LED asztali lámpa legfőbb jellemzői

  • LED asztali lámpa időtlen kivitelezéssel, fekete színben
  • Tartós konstrukció minőségi alumíniumból
  • Hat LED-del ellátott ALVIN lámpa; a LED-ek 20 000 órás hosszú élettartammal emelkednek ki, és több fényt képesek előállítani, mint a hagyományos izzók
  • Kellemes, világos, semleges fehér fény (a továbbiakban: nappali fény), 4000 K, 200 lm fényáram
  • Háromszintű fényintenzitás érintésvezérléssel
  • 1,8 m-es tápkábel
  • Az EMOS ALVIN asztali lámpa méretei 170 × 410 × 510 mm


Az EMOS ALVIN fekete asztali lámpát időtlen design, tartós test és kellemes világos fény jellemzi

A fekete EMOS ALVIN LED lámpa tartós alumínium konstrukcióval és rendkívül hosszú élettartamú LED-ekkel büszkélkedik, így a lámpa sok évig tartós marad. Érdemes megemlíteni az EMOS ALVIN fekete lámpa modern megjelenését is, amelynek köszönhetően öröm lesz bármelyik íróasztalra, polcra vagy éjjeliszekrényre pillantani. Az EMOSALVIN LED lámpa semleges fehér fényt bocsát ki, amelyet nappali fénynek is neveznek, 4000 K színárnyalat és 200 lm fényáram mellett. Ezért amikor az EMOS ALVIN lámpát felkapcsolod, úgy fogod érezni magad, mintha világos nappal lenne körülötted.


Az EMOS ALVIN lámpa LED izzói számos előnnyel büszkélkednek

A fent említett hosszú élettartamáról ismert LED-izzóknak köszönhetően az EMOS ALVIN lámpa beszerzése befektetésként fog megtérülni a jövőben. Míg a hagyományos izzók körülbelül 2000 órán át működnek, az EMOS ALVIN asztali lámpa LED-izzói akár 20 000 órán keresztül nyújtanak kellemes fényt! Mindeznemcsak a pénztárcád, de a környezetet is kíméli. Ezenkívül a LED-es világítás sokkal több fényt produkál, mint egy szokásos izzó, így az EMOS ALVIN fekete lámpa ideális társ hosszú éjszakai olvasáshoz vagy számítógépen végzett munkához.


ALVIN lámpa háromlépcsős fényerő-szabályozással egyetlen gombnyomásra

Az EMOS ALVIN fekete asztali lámpa hat LED-izzóját a kívánt intenzitás szerint állíthatod be. Erre a célra az ALVIN lámpa érintésvezérlőjét használhatod, amelynek köszönhetően három fényerőszint közül választhatsz. Így pontosan úgy állíthatod be az EMOS ALVIN lámpa világítását, ahogyan szemednak a legkellemesebb.


Fekete EMOS ALVIN asztali lámpa - funkcionális, formatervezett és egyben gazdaságos

Az elegáns fekete EMOS ALVIN asztali lámpa 3 V tápfeszültséggel rendelkezik, és kevesebb, mint 1 másodperc alatti indítási idővel büszkélkedik. 170 × 410 × 510 mm méretének és 1,8 m hosszútápkábelének köszönhetően  mind íróasztalra, mind éjjeliszekrényre helyezheted. A csomag 20 W/150 mA tápegységet is tartalmaz.



Paraméterek

Régi energiacímke
A+ Kész!
Élettartam
20 000 óra Kész!
IP védelmi fokozat
IP20 Kész!
Stílus
Modern Kész!
Szín
Fekete Kész!

Energiacímke

Régi energiacímke
A+ Kész!
Élettartam
20 000 óra Kész!

Biztonsági osztály

IP védelmi fokozat
IP20 Kész!

Megjelenés

Stílus
Modern Kész!
Szín
Fekete Kész!
Anyag
Alumínium, Műanyag Kész!

Elhelyezés

Helyiség
Gyerekszobába, Hálószobába, Nappaliba, Dolgozószobába Kész!
Elhelyezés
Íróasztalra Kész!

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa
Asztali Kész!
Rendeltetés
Beltéri Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Kapcsolóval Kész!

Méret

Magasság
41 cm Kész!
Szélesség
17 cm Kész!
Hossz
51 cm Kész!

Világítás

Maximális színhőmérséklet
4 000 K Kész!
Színvisszaadási index (CRI)
80 Ra Kész!

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Energiafelhasználás
3 W Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati Kész!
Tápkábel hossza
1,8 m Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes világítástechnika kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS LED ASZTALI LÁMPA ALVIN FEKETE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS LED STOLNÍ LAMPA ALVIN ČERNÁ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS LED STOLNÁ LAMPA ALVIN ČIERNA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS LED TISCHLAMPE ALVIN SCHWARZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS LED TISCHLAMPE ALVIN SCHWARZ.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ