Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

EMOS LED izzó True Light MR16 4,8 W GU10 meleg fehér

Termékkatalógus
EMOS LED izzó True Light MR16 4,8 W GU10 meleg fehér
5 1 értékelés
LED izzó - GU10 foglalat, 4,8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 450 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 94 Ra színvisszaadási index (CRI), 50 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, energiaosztály E, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Kedvezmény
Ha ennyit vásárolsz: 1 db
1 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db
1 700 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db
1 660 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 db
1 630 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db
1 590 Ft/db
Megtakarítás: 0 Ft
1 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  EMOS22_076 Termékszám:  1525730217 Gyártó honlapja:
EMOS LED izzó True Light MR16 4,8 W GU10 meleg fehér 1 790 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

EMOS LED izzó True Light MR16 4,8 W GU10 meleg fehér

EMOS TRUE LIGHT LED izzó az egészséges életmódodhoz

Kíméld a saját és az otthonodban élők szemét az EMOS TRUE LIGHT LED izzóval, amely a speciális Bridgelux Thrive chipnek köszönhetően minimalizálja a kibocsátott kékfényt. A True Light izzó GU10-es foglalattal rendelkezik, és meleg fehér színt sugároz. Szüntesd meg az egészségedre gyakorolt negatív hatásokat. A rendelkezésre álló EMOS TRUE LIGHT típusok közül választhatsz meleg és semleges fehér színben - éppen úgy, ahogyan az neked a ház vagy lakás minden részében megfelel.

kékfény

Az emberi bioritmus napi szinten találkozik a kék fénnyel. Önmagában nem káros. Ez a fény egy olyan összetevője, amely nappal rendszeresen hat ránk, de a szervezet nem szokott hozzá, hogy éjjel, amikor már nem süt a nap, akkor is befogadja. A szervezet két fontos hormont termel az éjszaka folyamán, amelyek a bioritmus működését befolyásolják. Ezek a melatonin és a szerotonin.

A klasszikus izzók színspektruma

A klasszikus LED izzókkal nem vagyunk kitéve a világítás emberi szervezetre káros hatásainak, és nagyon gazdaságos fényforrást jelentenek. A kékfény szervezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében érdemes legalább másfél órával lefekvés előtt kikapcsolni a kékfényt kibocsátó tévét, számítógépet és mobiltelefont.

A TRUE LIGHT izzók színspektruma

A TRUE LIGHT LED izzók minimalizálják a kékfény kibocsátását. Ezzel hozzájárulnak az emberi bioritmus megfelelő működéséhez. Támogatják a melatonin nevű alváshormon kiegyensúlyozott termelését, amely segíti a szervezet regenerálódását. A TRUE LIGHT LED izzók nem torzítják a színeket, így a tárgyakat pontosan úgy mutatják, amilyenek valójában - természetesen.

Jobb alvás a TRUE LIGHT segítségével

A TRUE LIGHT LED izzó kevesebb kék és zöld összetevőt bocsát ki, így természetes módon elősegíti a melatonin termelését. Ha betartod azt a tanácsot, hogy lefekvés előtt legalább 90 perccel kerüld ezeket a hatásokat, az alvás minősége és mennyisége jelentősen javulni fog, és kellemes hatással lesz az egészségedre - és ezáltal a várható élethosszodra. Az EMOS TRUE LIGHT segítségével könnyebben elalszol és zavartalanul alszol. A meleg fehér fény (2 700 K) tökéletes a hálószobába, a télikertbe vagy az étkezőbe, egyszóval oda, ahol pihenni, könyvet olvasni szeretnél, vagy egy fárasztó nap után kikapcsolódni.

Maradj éber a TRUE LIGHT segítségével

A TRUE LIGHT LED izzók semleges fehér színt bocsátanak ki, és nagyon hasonlítanak a nappali fényhez. A semleges fehér (4 000 K) kialakítású, elnyomott kék fénykomponenssel rendelkező izzók segítenek jobban összpontosítani, és kevésbé fárasztják a szemet, mint a hagyományos LED izzók. Ezt a fényt leginkább olyan helyeken fogod használni, ahol új dolgokat kell megtanulnod, a legjobbat kell nyújtanod a munkádban vagy gyorsan kell reagálnod. Így használhatod őket pl. a gyerekszobában, a dolgozószobában, vagy a konyhában. A csökkentett kék és zöld sugárzás pozitívan hat a a szerotonin, vagyis a boldogsághormon termelésére, amely befolyásolja a gondolkodásunkat, a kreativitásunkat, a teljesítményünket és a koncentrációs képességünket. Hiánya depresszióhoz, fáradtsághoz, csökkent aktivitáshoz vagy akár a látásélesség csökkenéséhez vezet.

Maximális védelem a szemednek a TRUE LIGHT segítségével

Az EMOS TRUE LIGHT izzók Flicker-free funkcióval rendelkeznek, amely minimálisra csökkenti a kellemetlen villódzást - ezzel is maximális kényelmet nyújt a szemednek. Az EMOS TRUE LIGHT LED izzók nem torzítják a színeket. A magas, CRI > 94-es színvisszaadási indexnek köszönhetően, amellyel ezek a modern és egészséges izzók rendelkeznek mindent nagyon valósághűen fogsz látni. Az izzók élettartama 30 000, ami tiszteletreméltó, és ami még fontosabb, hosszú távú megoldás az otthonod megvilágítására. A termékcsalád a foglalatok széles választékával is büszkélkedhet, így az EMOS TRUE LIGHT valóban minden térbe illik.

Paraméterek

Fényáram
450 lm Kész!
Minimális színhőmérséklet
2 700 K Kész!
Maximális színhőmérséklet
2 700 K Kész!
Színvisszaadási index (CRI)
94 Ra Kész!

Világítás

Fényáram
450 lm Kész!
Minimális színhőmérséklet
2 700 K Kész!
Maximális színhőmérséklet
2 700 K Kész!
Színvisszaadási index (CRI)
94 Ra Kész!

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Energiafelhasználás
4,8 W Kész!

Típus és forma

Izzó típusa
LED Kész!
Forma
Kapszula Kész!
Világítási szög
100 ° Kész!

Foglalat

Foglalat
GU10 Kész!

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása
47 W Kész!

Méret

Átmérő
50 mm Kész!
Hossz
54 mm Kész!

Csomag

Darabszám a csomagban
1 db Kész!

Energiacímke

Energiaosztály
E Kész!
Élettartam
30 000 óra Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS LED izzó True Light MR16 4,8 W GU10 meleg fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS LED žárovka True Light MR16 4,8W GU10 teplá bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS LED žiarovka True Light MR16 4,8W GU10 teplá biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS LED-Lampe True Light MR16 4,8W GU10 warmweiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS LED-Lampe True Light MR16 4,8W GU10 warmweiß.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ