Shop roku Shop roku

EMOS LED Mennyezeti és fali lámpa távirányítóval 24W, szabályozható

Termékkatalógus
EMOS LED Mennyezeti és fali lámpa távirányítóval 24W, szabályozható
4,6 16 értékelés
Mennyezeti lámpa - LED, szabályozható fényerő, IP20
22 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  EMS20033 Termékszám:  1539084002
EMOS LED Mennyezeti és fali lámpa távirányítóval 24W, szabályozható 22 890 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

EMOS LED Mennyezeti és fali lámpa távirányítóval 24W, szabályozható

Ha új lámpatestet szeretnél irodádba, a szálloda folyosóján vagy akár hálószobád fő mennyezeti világításaként, akkor ne hagyd ki az EXCLUSIVE sorozat intelligens, LED-es, EMOS 24 W-os lámpatestét. Ez a lámpatest nemcsak diszkrét megjelenésével varázsol el, amelynek során a keretet 2 színben is használhatod, de mindenekelőttszámosegyedifunkciójával is. Ha nem tudod eldönteni, hogy meleg vagy hideg színű lámpatestet vásárolj-e, akkor az EMOS EXCLUSIVE lámpatest ideális lesz számodra, hiszen lehetővé teszi, hogy bármilyen fényszínt aktuális hangulatodnak vagy épp a lámpatest használatának megfelelően állíts be. Biztosan elnyeri tetszésed, hogy a lámpatestfényerejét10szintben állíthatod be, illetve speciális éjszakai üzemmód is rendelkezésedre áll a környezeti megvilágításhoz. A távirányítóval széked kényelméből irányíthatsz mindent. Az EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatest kiváló minőségű, stabil, ugyanakkor könnyű felépítése biztosítja a könnyű felszerelést a mennyezeten illetve a falon egyaránt. A tejszínű diffúzor 115° széles szögben egyenletesen szolgáltatja a fényt a helyiségben. Alatta elrejtett LED-diódák találhatók, amelyek kivételesen hosszú, akár 25 000 órás élettartammal rendelkeznek. A lámpatest minőségét erősíti a 3 éves meghosszabbított garancia is.


A távirányítóval rendelkező EMOS EXCLUSIVE 24 W-os LED-es mennyezeti- és fali lámpatest legfőbb jellemzői

  • Intelligens LED lámpatest, amelyet mennyezetre vagy falra szerelve is használhatsz
  • A finom, körkörös kialakítás bármilyen belső térbe illeszkedik, ezenkívül a csomagban található 2 színű keret közül is választhatsz (fehér vagy ezüst)
  • Az EXCLUSIVE sorozat EMOS lámpatestének átmérője 36 cm, magassága 5,8 cm, teljesítményfelvétele 24 W
  • A lámpatest könnyű és egyben szilárd felépítését tartós acéllemez biztosítja, kiváló minőségű műanyagból készült tejszínű diffúzorral kombinálva, amely 115° széles szögben egyenletesen továbbítja a fényt az egész helyiségben.
  • Az integrált LED-ek kivételes élettartama akár 25 000 óra
  • A fény színét 2700 K - 6500 K tartományban állíthatod be, a meleg színtől a hideg fehérig
  • Az EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatest fényerőszabályozással rendelkezik, amelyet 10 szintben állíthatsz be
  • Használhatod a speciális éjszakai módot minimális fogyasztás mellett a környezeti megvilágítására és az elalvás illetve a kellemes hangulat megteremtéséhez is
  • Az EMOS EXCLUSIVE 24 W-os LED mennyezeti- és fali lámpatestre rendkívüli, meghosszabbított három éves garancia vonatkozik 

Kivételesen intelligens LED-es EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatest 

Amikor új világítást vásárolsz egy enteriőrbe, természetesen nem könnyű a piacon található lámpatestek széles választékából választani. Ha azonban nem elégszel meg a hagyományos termékekkel, akkor ez a 36 cm átmérőjű EMOS EXCLUSIVE 24 W-os LED-es lámpatest sok egyedi funkciójának köszönhetően biztosan elyneri tetszésed. Atávirányítóopciómellett az EMOS EXCLUSIVE lámpatesteket a mennyezetre és a falra is helyezheted. Akár a hideg fényért, akár a meleg tónusokért rajongasz, az EMOS 24 W-os lámpatest lehetőséget kínál mindkettőre, így bármikor módosíthatod a fényhőmérsékletet. A belső teret gyönyörűen kiegészíti visszafogott kör alakja és tejszínű diffúzora, amelyen keresztül a fény 115° széles szögben egyenletesen világítja meg a teret. Ha romantikus hangulatot szeretnél teremteni, akkor biztosan örömmel tölt el az EMOS EXCLUSIVE 24 W LED-es lámpatest tompításának lehetősége, illetve a környezeti hangulatmegvilágítás beállíthatósága is.

Hosszú LED dioda élettartam és az EMOS 24 W-os lámpatest keretének két színválasztéka

Az EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatest belsejében rendkívül modern, gazdaságos, ugyanakkor tartós, nagy fényhatékonyságú LED-diódák találhatók, amelyek akár 25 000 órát is képesek világítani beltérben. Minőségüket megerősíti az EMOS 24 W-os mennyezeti és fali lámpatestre vonatkozó szabvány feletti hároméves garancia is.Ideálisalámpatestet bármilyen modern helyiségbe helyezi, például irodákba vagy szállodákba, de akár otthon is használhatod. A csomagban 2 keretet találsz fehér illetve ezüst színben, így az EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatest kinézetét úgy állíthatod össze, hogy a legjobban illeszkedjen a belső tér stílusához. A tömör acéllemezből készültlámpatestnekésa kiváló minőségű műanyagból készült diffúzornak köszönhetően az EMOS EXCLUSIVE 24 W-os LED-es lámpatest rendkívül könnyű és könnyen felszerelhető. Az EMOS EXCLUSIVE sorozat lámpatest átmérője 36 cm, magassága 5,8 cm, teljesítményfelvétele pedig 24 W.


A LED-es EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatest színvisszaadása 

A 36 cm átmérőjű EMOS 24 W mennyezeti és fali lámpatest óriási előnye minden bizonnyal az a lehetőség, hogy különböző színű fények közül választhatsz, így nem kell egyetlen tónust használnod. A fény színhőmérsékletét a távirányítón keresztül állíthatod be, és széles skála közül választhatszpontosanazEMOSEXCLUSIVE 24 W-os LED-es lámpatest rendeltetésének vagy elhelyezkedésének megfelelően.

  • Tc < 3300 K = meleg szín (legközelebb áll a hagyományos izzókhoz és a legkényelmesebb fényt nyújtja)
  • 3 400 K < Tc < 5200 K = semleges fehér fény (ideális a természetes nappali fény imitálásához)
  • Tc> 5300 K = hideg fehér szín (munkaterületek és folyosók, illetve termék megvilágítására alkalmas)

Az EMOS LED mennyezeti lámpa a fali kapcsolóval is irányítható

Ha nem szeretnéd folyamatosan használni a távirányítót, akkor a meglévő fali kapcsolóval is kikapcsolhatod és bekapcsolhatod a lámpát, mint ahogy általában szoktad. A kapcsoló segítségével lépésről lépésre módosíthatod a színhőmérsékletet. Az EMOS LED mennyezeti lámpa felkapcsolásakor a meleg fehér (2700 K) kezd világítani, gyors kikapcsolásés bekapcsolás után a színsemleges fehérre (4000 K) változik. Ha ugyanezt az eljárást megismételed, az EMOS mennyezeti lámpa színe hideg fehérre vált (6500 K).

Az EMOS LED mennyezeti lámpa távirányítójának leírása

  1. On/Off  - A világítás be- és kikapcsolása
  2. Night Light - 1. nyomd meg a gombot az éjszakai fény bekapcsolásához, 2. nyomd meg a gombot a színhőmérséklet átkapcsolásához
  3. Dim+ - a fényerő változása 10 lépésben; a „Dim+“ gomb hosszú megnyomásával a fényerő 100% -ra állítható
  4. CCT+ - a színhőmérséklet beállításának módosítása 8 lépésben; a „CCT+“ gomb hosszú megnyomásával 6500 K (hideg fehér) értéket állíthatsz be
  5. CCT- - a színhőmérséklet-beállítás módosítása 8 lépésben; a „CCT -“ gomb hosszú megnyomásával 2700 K (meleg fehér) értéket állíthatsz be
  6. Dim- - változtasd meg a fényerőt 10 lépésben; a „Dim -“ gomb hosszú megnyomásával a fényerő 5% -ra állítható
  7. CCT switch - a színhőmérséklet változása 3 lépésben
  8. 30 perc időzítő - A mennyezeti lámpa automatikusan kialszik 30 perc után
  9. 60 perc időzítő - A mennyezeti lámpa 60 perc után automatikusan kialszik
  10. Timer Cancel - Az időzítő funkció törléséhez használható (30 és 60 perc)

Egyenletesen világítja meg az egész szobát

A tejfehér diffúzor alakja és az alatta rejtett LED-ek biztosítják, hogy a 36 cm átmérővel rendelkező EMOS EXCLUSIVE 24 W-os mennyezeti és fali lámpatest egyenletesen világítsa meg a helyiség minden tárgyát 115° széles szögben. Az EMOS 24W lámpát fő mennyezeti lámpaként is használhatod.

Kivételes LED élettartam

Az EXCLUSIVE széria EMOS 24 W-os lámpateste a LED-diódák átlagon felüli tartósságával örvendeztet meg, hiszen akár 25 000 órát is kínál, amely hihetetlen 15 évnek felel meg átlagosan 4,5 órás mindennapi használat során. Takaríts meg pénzt éveken át az egyedülálló, távirányítóval rendelkező EMOS EXCLUSIVE 24 W-os mennyezeti és fali lámpatest segítségével.

36 cm átmérőjű, 24 W-os EMOS EXCLUSIVE fényerőszabályozással

A fény színének szabályozásán túl a távirányítót a fényerő beállítására is használhatod. Az EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatest beépített fényerőszabályzója lehetővé teszi a fényerő intenzitásának tíz lépésben történő beállítását 5% és 100% között. Ha éjszakai sétára indulsz a hűtőszekrényhez, az EMOS 24 W-os lámpatestcsökkent fényerejének köszönhetően nem ébreszted fel a háztartás többi tagját. És ha nincs kéznél a távirányító, akkor a fényszínszabályozás a klasszikus kapcsolón keresztül is elérhető, ha az EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatestet ki- és bekapcsolod

Környezeti hangulatvilágítás a meghitt pillanatokért

A fokozatos tompítás mellett az egyedülálló EMOS EXCLUSIVE 24 W-os lámpatest különleges éjszakai üzemmóddal is kedveskedik számodra, amelyben minimális fényáramot használ, rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett. A lágy éjszakai világítás segít elaludni, ráhangolódni a romantikus légkörre vagy a jobbtájékozódásra olyan térben, ahol egyébként teljesen sötét lenne.


Kiterjesztett, 3 éves garancia

Ha a 36 cm-es EMOS EXCLUSIVE 24 W-os LED mennyezeti és fali lámpatest funkcióinak széles skálája elvarázsolt, akkor ez még nem minden. A lámpatest kivételes minőségét és hosszú élettartamát a meghosszabbított hároméves garancia is erősíti, így valóban biztos lehetsz benne, hogy az EXCLUSIVE sorozat EMOS 24 W-oslámpateste a legjobb választás lesz számodra.



Paraméterek

Régi energiacímke
A Kész!
Lámpa típusa
Mennyezeti Kész!
Rendeltetés
Beltéri Kész!
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás Kész!

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa
Mennyezeti Kész!
Rendeltetés
Beltéri Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Fényerő szabályzás Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati Kész!

Biztonsági osztály

IP védelmi fokozat
IP20 Kész!

Energiacímke

Régi energiacímke
A Kész!
Élettartam
25 000 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes világítástechnika kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS LED stropní a nástěnné svítidlo s dálkovým ovladačem 24W, stmívatelné. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS LED Decken- und Wandleuchte mit 24W Fernbedienung, dimmbar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS LED Decken- und Wandleuchte mit 24W Fernbedienung, dimmbar.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ