Akvizice ApF HU Shop roku

EMOS Connecting LED lánc - cseppkövek, 2,5 m, hideg fehér

Termékkatalógus
EMOS Connecting LED lánc - cseppkövek, 2,5 m, hideg fehér
5 6 értékelés
Fényfüzér - Kültéri és Beltéri használatra, lánc hosszúsága 0 m, fény színe hideg fehér, LEDek száma 100, töltés hálózat, tápkábel hosszúsága 0 m
Kód:  EMSV17015 Termékszám:  1534990041
EMOS Connecting LED lánc - cseppkövek, 2,5 m, hideg fehér Megszűnt

EMOS Connecting LED lánc - cseppkövek, 2,5 m, hideg fehér

A karácsonyi idill megteremtésének nélkülözhetetlen kellékei a lámpácskák, amelyek kellemes fényükkel teremtik meg az ünnepi atmoszférát. Az EMOS ezért készítette el összekapcsolható fényláncát, melyen 100 darab, jégcsapot formáló LED sorakozik. Az összekapcsoló rendszernek köszönhetően több kompatibilis fényháló vagy füzér is összekapcsolható, így akár 1000 lámpából álló lánc is összeállítható. Világítsd ki házad az EMOS lámpáival, teremts karácsonyi hangulatot.

A 100 LED-es, jégcsapos EMOS karácsonyi fényfüzér főbb jellemzői

  • Több füzér kapcsolható össze
  • Hideg fehér fény
  • Az EMOS lámpái külső és belső használatra is alkalmasak
  • Élettartam akár 50 000 óra
  • A lánc hossza 2,5 m

Karácsony kívül és belül

Minőségi kivitelezésének köszönhetően az összekapcsolható lámpafüzér nem csak benn, hanem kültérben is használható. Rengeteg elrendezési lehetősége kínál, ami több lánc összekapcsolásával még tovább bővül. A kellemes, hideg fehér fényű lámpák élettartama tekintélyes, 50 ezer óra. A lánc mérete 2,5 x 0,9 méter 10 cm-es tápvezetékkel. Díszítsd ki házad az EMOS karácsonyi fényfüzérjeivel.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS Connecting LED lánc - cseppkövek, 2,5 m, hideg fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Spojovací LED řetěz – krápníky, 2,5m, studená bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS Spojovacia reťaz LED - kvaple, 2,5 m, studená biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS LED-Lichterkette - Eiszapfen, 2,5 m, kaltweiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS LED-Lichterkette - Eiszapfen, 2,5 m, kaltweiss.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ