A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Emsa CLIP&CLOSE 508567

Termékkatalógus
Emsa CLIP&CLOSE 508567
5 1 értékelés
Készlet - élelmiszer tartó doboz, 3 db, 1,0 l + 2,3 l + 3,7 l, 100% vízálló, szagtalan, mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható
Kód:  EMSAm29 Termékszám:  508567 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Emsa CLIP&CLOSE 508567

Praktikus élelmiszer doboz készlet. Tartsd az ételt, száraz és biztonságos helyen, elzárva a kártevők vagy baktériumok elől. Ezek a dobozok 100% vízállóak, nem veszik át az ételek szagát, és egyszerűen, de biztonságosan lezárhatóak. A friss élelmiszer tovább kitart benne, és mivel BPA mentes anyagból készült, nyugodtan tárolhatsz bennük élelmiszert a kisgyermekeknek. Kiválóan alkalmas például élelmiszerek hordására a munkahelyre, ahol közvetlenül felmelegíthetőek a mikrohullámú sütőben, majd mosogatógépben elmoshatóak. Ideális élelmiszerek fagyasztóban való tárolására is.

Legfontosabb jellemzői

  • Élelmiszeres doboz készlet
  • 100% vízálló
  • Higiénikus
  • Nem veszi be a szagokat
  • Az élelmiszer hosszabban friss marad benne
  • Clip & Close fedő
  • BPA-mentes - alkalmas gyermekek ételeihez is
  • Alkalmas fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe

Térfogat:
1 × 1 l
1 × 2,3 l
1 × 3,7 l

 

Paraméterek

Típus
Készletek Kész!

Termék típusa

Típus
Készletek Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emsa CLIP&CLOSE 508567. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emsa CLIP & CLOSE 508567. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMSA CLIP & CLOSE 508567. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMSA CLIP & CLOSE 508567.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ