Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth Blue

Termékkatalógus
Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth Blue
4,8 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, frekvenciatartomány: 60 Hz - 18 kHz, 115 dB/mW érzékenység, akár 5 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  JV315jz1 Termékszám:  428342 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth Blue


Hallgasd kedvenc zenéidet, bárhol is szeretnéd. Az Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatókat nem korlátozzák a készülékbe vezető kábelek. Egyszerűen csatlakoztathatóak Bluetooth segítségével. Csak helyezd fel őket és már indulhatsz is utadra. Az integrált Li-Ion akkumulátor elég nagy ahhoz, hogy akár 5 órán keresztül hallgathasd a zenét.


Egyedülálló ergonómikus design

Az Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth  vezeték nélküli fülhallgató kiváló, könnyű, ergonomikus kialakítású. A fülhallgatót úgy alakították ki, hogy az tökéletesen illeszkedjen a fülbe, anélkül, hogy észrevennéd őket. A zene torzulás nélkül jut el hozzád, Te pedig élvezheted a sűrű basszusokat és a tiszta magas hangokat.



Egyszerű vezérlés

Többé nem kell a telefon után kutatnod a zsebekben, hogy válaszolj a bejövő hívásra, áttekerd a zenét vagy szabályozd a hangerőt. Az Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth fülhallgatók háromgombos kezelőpanellel rendelkeznek, amelynek segítségével vezérelheted az összes funkciót.


Az Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatók főbb jellemzői

  • Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • Tökéletes kialakítás a jobb hanghatásért
  • Zene és hanerőszabályzó a kábeles vezérlőn
  • Integrált mikrofon
  • Bejövő hívások fogadása a vezérlő segítségével
  • Akár 5 órás akkumulátor üzemidő
  • USB töltés

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth Blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ