Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC

Termékkatalógus
Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, összecsukható, zárt, Bluetooth, aktív környezeti zaj elnyomás (ANC), frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz, 115 dB/mW érzékenység, 40 mm-es átalakító, levehető, 1,2 m hosszú kábel
Kód:  JV316m1 Termékszám:  443154 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC

Vezeték nélküli fejhallgató hosszú üzemidővel

Az Energy Sistem Headphones 7 tökéletes hangélményt biztosítanak. Az  ANC (aktív környezeti zajkioltó rendszer) technológiának köszönhetően teljes mértékben élvezni fogod a kedvenc zenédet még zajos környezetben is. A fejhallgató a  Bluetooth 4.0 vezeték nélküli csatlakoztatással párosíthatod, az akkumulátor üzemideje eléri az akár  16 órát (Bluetooth + ANC). Lehetőséged van csatlakoztatni vezetékkel is, amely a csomagolás tartalma. .

Energy Sistem Headphones 7

Energy Sistem Headphones 7

Kényelmesen hallgathatod a kedvenc zenéid 

Az Energy Sistem Headphones 7 tökéletesen illenek a fejedre az állítható fejpántnak köszönhetően. A beépített vezérlők segítségével állíthatod a hang erősségét, telefonálhatsz. A fejhallgató 15° fokban elfordítható fülkagylókkal rendelkezik, továbbá összecsukhatod és a csomagolásban lévő tokban tárolhatod. .

Energy Sistem Headphones 7

Az Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC legfontosabb jellemzői

  • ANC technológia (aktív zajkioltó rendszer)
  • Vezeték nélküli csatlakoztatás a  Bluetooth 4.0 techonlógia segítségével
  • A fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fejedre az állítható fejpántnak köszönhetően
  • Az akkumulátor üzemideje eléri az akár  6 órát is a vezeték nélküli csatlakoztatásnál és az aktivált ANC technológiával 
  • 15° elfordítható fülkagylók

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ