A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Energy Sistem Headphones BT1 coral

Termékkatalógus
Energy Sistem Headphones BT1 coral
2,2 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Mikrofonnal, összecsukható, Bluetooth 3.0, 40Hz - 20kHz tartomány, vezérlés közvetlenül a fejhallgatón, akár 8 órás üzemidő
Kód:  JV316k1 Termékszám:  424832 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Energy Sistem Headphones BT1 coral

A BT1 fejhallgatónak köszönhetően nyugodtan hallgathatsz zenét a telefonodról, miközben akár hívást is fogadhatsz. Ez a nagy fejhallgató 40mm-es átalakítóval rendelkezik, így ebben az árkategóriában is képes széles frekvenciatartományban zenét lejátszani, úgy, hogy annak minden részletét élvezd. Nyugodtan táncolhatsz is közben, hiszen a vezeték nélküli Bluetooth csatlakozás abszolút szabadságot biztosít. A nyitott konstrukció segít a hangszínek helyes fejlesztésében, és abban az esetben is értékelni fogod, ha nem szeretnél zenehallgatás közben teljesen elszigetelődni a körülötted zajló eseményektől. Ezért ez a fejhallgató ideális választás a mindennapi használatra, például út közben a munkahelyedre vagy az iskolába. 

Főbb tulajdonságok

  • Vezeték nélküli fejhallgató rendkívüli hangteljesítménnyel
  • Kényelmes viselet (fülkagyló párnázása, állítható fejhíd, alacsony tömeg)
  • 40 Hz-től 20 kHz-ig terjedő széles hangspektrum, amelyet a 40 mm-es inverter biztsít
  • Handsfree funkció a hívások fogadásához
  • Gombok hívás fogadásához, valamint a zeneszámok és a hangerő módosítására...
  • Az akkumulátor akár 8 órányi zenehallgatást is biztosít (3 órányi USB töltéssel)

Kényelmes és kifinomult

Nyugodtan hallgass zenét akár órákig. A bélelt fülpárnák, az állítható fejhíd és az alacsony tömeg (110 g) garantálják a felhasználó kényelmét. Így egész nap is használhatod, hiszen egy feltöltéssel akár 8 órás üzemidőt is biztosít. A handsfree funkciónak hála pedig telefonálhatsz is a családoddal és a barátaiddal, anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat. A fejhallgató emellett 3 gombbal is el van látva, amelyeket a hívások fogadásához és a dalok kiválasztásához használhatsz.

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Energy Sistem Headphones BT1 coral Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Headphones BT1 coral. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Energy Sistem Headphones BT1 coral. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Headphones BT1 coral. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Headphones BT1 coral.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ