30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth hangszóró

Termékkatalógus
Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth hangszóró
Bluetooth hangszóró - 6W teljesítmény, 80 Hz - 20 kHz frekvenciatartomány, 1 méter mélységig 30 percig vízálló, 3,5 mm-es audio bemenet, bluetooth 4.0, akár 10 méteres hatótávolság, maximum 14 óra üzemidő
Kód:  GK446n Termékszám:  421749 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth hangszóró Megszűnt

Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth hangszóró

Az Energy Sistem Music Box Aquatic hangszóró ötvözi a kompakt tulajdonságok és a tökéletes külső kialakítás előnyeit. A designos hangszóró feljavított hangminőséget nyújt a tisztább hangzás és a gazdagabb basszus érdekében. A beépített lítium akkumulátor könnyen tölthető az USB töltő segítségével, amely egyetlen töltés után képes akár 14 órányi zenelejátszásra is. A karabínernek köszönhetően rögzítheted a hangszórót a hátizsákhoz vagy annak vállpántjához, így koncentrálhatsz arra, amit éppen csinálsz, az eszköz pedig garantáltan a legújabb slágerekkel gondoskodik majd a szórakoztatásodról.

Főbb jellemzők

  • IP57 szigetelés - 1 méterig vízálló
  • Audio Enhancement funkció
  • Karabíner
  • Újratölthető lítium akkumulátor 1 200 mAh
  • Üzemidő legfeljebb 14 óra
  • Frekvenciatartomány 80 Hz - 20 kHz

Mobilitás és ellenállás

Az egyszerű és gyors kapcsolatot az okostelefonnal vagy tablettel a Bluetooth 4.0 technológia biztosítja. A hangszórót a telefontól akár 10 méteres távolságban is használhatod. Biztosan örömmel fogadod majd azt a tulajdonságát is, amely lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül hallgasd meg kedvenc zenéidet a kádban, a zuhanyzóban vagy akár a víz alatt is! Az IP57 szabványnak köszönhetően a Music Box Aquatic 1 méteres mélységig, 30 percig ellenáll az alámerülésnek. Így tökéletes kiegészítő lehet a hegyekben, a túrák alkalmával, a természetben vagy a medencében. 

Bluetooth nélkül is használható

A vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolaton kívül akár a 3,5 mm-es audio bemenet segítségével is hallgathatod a zeneszámokat a mobiltelefonról és más audioeszközökről (MP3 lejátszókról) egyaránt, vagy használhatsz egy számodra tetszőleges kábelt is akár. Élvezd a zenét, bárhol is légy, az erőteljes 6 W-os hangszórók még zajos környezetben is jól hallhatók.

További információ:


Csatlakozók:
3,5 mm-es audio bemenet
USB az akkumulátor töltéséhez

Méretek:
173 × 53 × 67 mm

Súly:
323 g

Csomag tartalma:
Energy Music Box hangszóró
Újratölthető lítium akkumulátor
Audio kábel 3,5 mm
USB 2.0 kábel az akkumulátor töltéséhez
Karabíner
Felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Teljesítmény
6 W Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
6 W Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth hangszóró Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ