Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Enermax ELC-LMR120S Liqmax BS-II 120

Termékkatalógus
Enermax ELC-LMR120S Liqmax BS-II 120
4,2 7 értékelés
Processzor hűtő vízhűtéses háttérvilágítású logó, foglalat 775/1150/1155/1156/1366/2011, AMD AM2 / AM2 + / AM3 / AM3 + / FM1 / FM2 / FM2 + 120 mm-es ventilátor
Kód:  EEST006 Termékszám:  ELC-LMR120S-BS

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Enermax ELC-LMR120S Liqmax BS-II 120

Vízhűtő, annál jobb

Ready Set hűtővíz hűtő hatékonyabb és nagyobb teljesítményű multi-core processzor. Ez teszi a pillanatok csendes nyugalom, mégis megbízható hűtés. Vagy húzza a CPU frekvencia a legnagyobb. Nagy hatékonyságú egyszerűen számít. Összehasonlítva a hagyományos léghűtés folyadék hőt von el gyorsan távol a processzor. Folyadék melegítő megy a részt vesz a kabinet, hogy a meleg levegő egyenes maradt szekrény. Az előny nem csak hatékonyabb hűtés a processzor, hanem fenntartása jobb feltételeket a többi komponens a házon belül.

legfontosabb jellemzői

  • Ready készlet egyszerű telepítés
  • Hatékonyabb, mint a hagyományos léghűtők
  • A hőleadást a CPU és a szekrényből
  • Csendes és nagy teljesítményű ventilátor Denevérszárny
  • 3 funkcióval: csendes, teljesítmény, tuningolás
  • Fordulatszám szabályozás PWM

A hő ment

Radiátor kellőképpen azt megnyalta a levegőbe, majd lehűtött folyadékot a hűtőventillátor Denevérszárny a népszerű design denevér szárnya. Ezen kívül a rajongók örömére képregény sorozat megnövekedett a légáramlás a zaj csökkentése. Vyhoví jakýmkoliv scénářům chlazení. A ventilátor fordulatszáma alkalmazkodni egy kicsit kapcsoló három lépésben. Ez egy mód az alacsony zajszint, a teljesítmény, és a legmagasabb szintű hűtés túlhúzásnál. Ezen túlmenően, a sebesség vezérlése PWM.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Enermax ELC-LMR120S-BS Liqmax II 120. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Enermax ELC-LMR120S-BS Liqmax II 120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Enermax ELC-LMR120S Liqmax BS-II 120. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Enermax ELC-LMR120S Liqmax BS-II 120.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ