A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

EPICO USB Type C Ethernet ezüst

Termékkatalógus
EPICO USB Type C Ethernet ezüst
4,0 3 értékelés
USB Hub - egyéb csatlakozók:
Kód:  EPICO991a5 Termékszám:  9915112100003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EPICO USB Type C Ethernet ezüst

Az EPICO USB Type C Macbook USB-Hub egy olyan termék, amire neked is szükséged van. Ez az USB Hub kompakt méretű és ütésálló. Kiváló minőségű alumíniumból készült, amely könnyű, mégis ellenállóvá teszi az USB Hubot. Csak csatlakoztatnod kell MacBookod egyik USB Type C portjához, és már készen is áll a használatra. Nem kell a meghajtóprogramok telepítésével foglalkoznod. Az USB HUb egy pár nagysebességű USB 3.0 porttal rendelkezik, amelyekre számos egyéb eszközt csatlakoztathatsz. Ezenkívül egy HDMI csatlakozót is találsz az eszközön, amelyre monitort vagy TV-t köthetsz - akár 4K felbontásút is. Ezen felül egy Micro SDHC kártyaolvasót és egy Ethernet (RJ-45) kábelcsatlakozót találsz a Hubon.

EPICO USB Hub Ethernet Silver - Főbb jellemzők:

  • Mindössze egyetlen Type C USB portot használ
  • Egy pár nagysebességű USB 3.0 port, egy HDMI csatlakozó, Micro SDHC kártyaolvasó és egy RJ-45 Ethernet port található rajta
  • Gyors fájlátvitel USB 3.0-n keresztül
  • Strapabíró konstrukció
  • Szép, letisztult design
  • Elsősorban MacBookokhoz

Hub színe:
ezüst

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EPICO USB Type C Ethernet ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico USB Type-C Hub with Ethernet silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EPICO USB-C HUB with Ethernet silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico USB-C HUB with Ethernet silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico USB-C HUB with Ethernet silver.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ