AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Epico Glass 2.5D a Honor 9 Lite készülékekhez, kék

Termékkatalógus
Epico Glass 2.5D a Honor 9 Lite készülékekhez, kék
4,6 12 értékelés
Üvegfólia - Honor 9 Lite és P9 Lite mobilhoz, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő
Kód:  EPGca0210 Termékszám:  27512151600002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass 2.5D a Honor 9 Lite készülékekhez, kék

Az Epico Glass védőüveg a lehető legjobb védelmet nyújtja az Honor 9 Lite kijelzője számára a sérülésekkel és a karcolásokkal szemben. Az üveg többrétegű, kiváló minőségű edzett üvegből készült, és az egyik legerősebb a piacon. Az alkalmazás maga felhasználóbarát, és bárki meg tudja tenni minden nehézség nélkül.


Tökéletes védelem az Honor 9 Lite készülék számára

Attól félsz, hogy megsérülhet az Honor 9 Lite mobiltelefonod kijelzője? Ebben az esetben figyelmedbe ajánljuk az EPICO GLASS edzett védőüveget. Ez biztosan megvédi a telefont a nemkívánatos karcolásoktól és más sérülésektől. A védőfólia kiváló minőségű, edzett üvegből készült, amely a lehető legjobb védelmet biztosítja, miközben nem befolyásolja a kijelző egyetlen funkcióját sem - tiszta képet és pontos érintés-érzékenységet garantál. Minden, amire a védőüveg felviteléhez szükséged van, megtalálható a csomagban. 


A minőségi csomagolás mindennek az alapja

Az EPICO megbízhatóan teszi a dolgát, így biztos lehetsz benne, hogy az áru sértetlenül és jól átgondolt csomagolásban érkezik. Minden benne van, amire szükséged van egy részletes és világos útmutatóval együtt. A védőüveg alkalmazása az Honor 9 Lite készülékre bárki számára könnyen kivitelezhető lesz.


Tökéletesen tiszta kép az Honor 9 Lite készülékeden

Az Honor 9 Lite készülékhez tervezett EPICO GLASS védőüveg összesen 4 rétegből áll a mobiltelefon lehető legjobb védelme érdekében. A felületén lévő nano réteg megakadályozza, hogy megmaradjon rajta az ujjlenyomat. Alatta egy extra tartós, edzett üveg réteg található. Az Anticrack réteg kisebb ütések csillapítására és az Honor 9 Lite kijelzőjének törés elleni védelmére szolgál. Az utolsó, ragasztó réteg az egyszerű alkalmazásról és a buborékmentes felvitelről gondoskodik.


Elegáns társ

Az Honor 9 Lite készülékhez készült Epico Glass vastagsága mindössze 0,33 mm. A négyrétegű üveg kellemes tapintású a felső nano rétegnek köszönhetően és a lekerekített élekkel kiválóan néz ki.


Megbízható védelem az Honor 9 Lite telefonhoz

A 9H érték a keménységi skálán megbízható védelmet garantál a mindennapok kihívásaival szemben, például kulcsokkal, aprópénzzel vagy tengerparti homokkal szemben. Az Epico Glass nem engedi, hogy a kijelzőhöz bármilyen veszélyforrás hozzáférjen. 


Az Honor 9 Lite készülékekhez tervezett Epico Glass védőüveg legfontosabb jellemzői

Nano réteg a zsíros szennyeződések ellen
Vastagsága csak 0,33 mm
Egyszerűen alkalmazható a telefon kijelzőjén
Extra erős és vékony edzett üveg
Törés elleni védőréteg
Ragasztó réteg az egyszerű telepítéshez

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epico Glass 2.5D a Honor 9 Lite készülékekhez, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass 2.5D pro Honor 9 Lite modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico Glass 2.5D pre Honor 9 Lite modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glass 2.5D für Honor 9 Lite Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glass 2.5D für Honor 9 Lite Blue.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ